Amiiin kuzum benim amiinnn. Allahım ne olur darısı başımıza ya. Gerçekten çok sevindim. Nolur bize de nolurkızlar benim durumumla ilgili gelismeler yasanmaya baslandı cok mutluyum, tek olumsuz yorumu medyum cem yapmıstı ama onun karsı tarafı analizi iyi degildi, sonuc icin ocak sonu- subat ortası dediler genelde bekliyorum simdilik olumluhepimizin güzel falları cıksın
Çok sevindim Allah mutluluğunuzu bozmasın. Maşallahhh diyelimkızlar benim durumumla ilgili gelismeler yasanmaya baslandı cok mutluyum, tek olumsuz yorumu medyum cem yapmıstı ama onun karsı tarafı analizi iyi degildi, sonuc icin ocak sonu- subat ortası dediler genelde bekliyorum simdilik olumluhepimizin güzel falları cıksın
Üniversitede nasıl astroloji eğitimi alınıyor anlamadım? Bilim dalı olmadığı için pek mümkün değil bence öyle bir şey ki hiç öyle bir şey duymamıştım, Türkiye'de en azından. :)Canım sanırım Türkiye'de bir üniversitede astroloji eğitimi almıştı.Birde yurtdışında kart eğitimi almıştı.Tam detaylı sormamıştım.O sıralar dertler deryaydı.Ama istersen bir araştır.varsa illaki bulursun birşeyler.
Herhangi bi yerde DİPLOMA alınabildiğini sanmıyorum hindistan falan belkiÜniversitede nasıl astroloji eğitimi alınıyor anlamadım? Bilim dalı olmadığı için pek mümkün değil bence öyle bir şey ki hiç öyle bir şey duymamıştım, Türkiye'de en azından. :)
Ama astroloji kursu falansa doğrudur astrologlar öğrencilerine eğitim sonunda sertifika vs veriyorlar.
Canım öncelikle çok sevindim. Gelişmeler derken görüşmeye mi başladınız, birde klasik sorum kimler bildikızlar benim durumumla ilgili gelismeler yasanmaya baslandı cok mutluyum, tek olumsuz yorumu medyum cem yapmıstı ama onun karsı tarafı analizi iyi degildi, sonuc icin ocak sonu- subat ortası dediler genelde bekliyorum simdilik olumluhepimizin güzel falları cıksın
Astroloji bölümü var demedim.üniversitelerde sürekli eğitim merkezleri tarafından verilen kursmu artık neyse bilemiyorum.enazından benim ders verdiğim üniversitede yok böyle bir kurs.lakin bizler tüm bu faliyetlerin adına eğitim diyoruz .neyi açıklamaya çalıştığını bilemiyorum.ya da neyi kanıtlamaya çalıştığını.rica ediyorum herkes kendi alanıyla ilgili konuşsun.Üniversitede nasıl astroloji eğitimi alınıyor anlamadım? Bilim dalı olmadığı için pek mümkün değil bence öyle bir şey ki hiç öyle bir şey duymamıştım, Türkiye'de en azından. :)
Ama astroloji kursu falansa doğrudur astrologlar öğrencilerine eğitim sonunda sertifika vs veriyorlar.
Üniversitede nasıl astroloji eğitimi alınıyor anlamadım? Bilim dalı olmadığı için pek mümkün değil bence öyle bir şey ki hiç öyle bir şey duymamıştım, Türkiye'de en azından. :)
Aynen var böyle bir eğitim bende duymuştumAstroloji bölümü var demedim.üniversitelerde sürekli eğitim merkezleri tarafından verilen kursmu artık neyse bilemiyorum.enazından benim ders verdiğim üniversitede yok böyle bir kurs.lakin bizler tüm bu faliyetlerin adına eğitim diyoruz .neyi açıklamaya çalıştığını bilemiyorum.ya da neyi kanıtlamaya çalıştığını.rica ediyorum herkes kendi alanıyla ilgili konuşsun.
Canım öncelikle çok sevindim. Gelişmeler derken görüşmeye mi başladınız, birde klasik sorum kimler bildi
Gollom onu bunu boşversen de bi kimden memnun kaldın bacım onu söylesen aydınlatsan biKızlarr selam ben burda hep kavga ettim kimisi anladı kimisii yazmayı bilmiyo dedi bende siz gibi fal baktırdım sadece ben değil ablam annem hacısına hocasına çaresizlikk işte hep aynı şey yazıyoo dedinizz yok artık yazmıcammm banane demeyi bilcem reklam yapan üyeler byv Binnaz telve falsepeti hepsini biliyorum falcıları da biliyorumm cok param gitti ordan biliyorum Üstüme düşmezdi güzel bacılarımm zamanınızı aldım babam üzerine yemin ettim babanı kullanma fal için dediler ben zamanında babamın ölümünde hastalığında fala sarıldımm yaşamayan bilmez özür dilerimm herkes de kendi yaşasın görsün eski gollom Değilimm hepinize iyi yıllar dilerim Allahımdan
Canım öncelikle çok sevindim. Gelişmeler derken görüşmeye mi başladınız, birde klasik sorum kimler bildi
Özür dilerim güzel bacım yeni girdim gördüm kabak tadı vermeye başlamışım hiç düşündünüz müü ya niye yazıyo bu kız diye yokk garip neyse ben dicemi dedim artık yazmam herkesin parası kendine herkes dertli benim canım yandı param gitti aynı falcı mesela yazıyorum aynı sorumun cevabı diğerinde enayi yerine kondumm burdada ben gibi insanlar var dertli üzüldüm yazdım çemkirmeyi anlamıyorum engellersin boş konuşuyo der görmezsin susturmaya çalışmayı Saçma buluyorum artık banane diyorum göz göre göre burda milletle arkadaş olan falcılar özel hayatı öğrenip 3 profille bakan falcılar var benim param değerli kimse beni salak yerine koyamaz burdaki bacılarımda ben gibi dedim anlamadılar banane diyorum artıkkgollom kabak tadı vermeye başladın. farkındasın bu durumun değil mi? herkes her şeyi kendi değerlendirdi farkındadır. herkesin sevdiği falcılar var, sevmedikleri var.
senin buraya aklına estikçe gelip muhtar gibi konuşman insanları ancak ve ancak o falcılara daha da iter.
yeter ama artık. dinledik, ettik, herkes konuştu.
Yok bacım söylemicemm burada hep falcılar var yada ağzı laf yapan fanatikler herkes kendi GörsünnGollom onu bunu boşversen de bi kimden memnun kaldın bacım onu söylesen aydınlatsan bi
Aynen Türkiye'de öyle bir bölüm yok. Astronomi ile karıştırıyorlar onunla da alakası yok
Kızlar bu arada ne kadar hızlı girdik 2017'ye topik olarakValla herkeste bi gelişme. Acaba benim durumum ne olcak
Kızlar selena selena dediniz attım hiçbir şey bilemedi bana artık kesinlikle enerji işi anladımmmmm
haha gezegenler hızlı sanırım, 3ünde venus balığa geciyormus askla ilgili gelismeler olabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?