Binnaz Abla

Amiiin kuzum benim amiinnn. Allahım ne olur darısı başımıza ya. Gerçekten çok sevindim. Nolur bize de nolur

Çok sevindim Allah mutluluğunuzu bozmasın. Maşallahhh diyelim

Üniversitede nasıl astroloji eğitimi alınıyor anlamadım? Bilim dalı olmadığı için pek mümkün değil bence öyle bir şey ki hiç öyle bir şey duymamıştım, Türkiye'de en azından. :)

Ama astroloji kursu falansa doğrudur astrologlar öğrencilerine eğitim sonunda sertifika vs veriyorlar.

Herhangi bi yerde DİPLOMA alınabildiğini sanmıyorum hindistan falan belki

Canım öncelikle çok sevindim. Gelişmeler derken görüşmeye mi başladınız, birde klasik sorum kimler bildi

Astroloji bölümü var demedim.üniversitelerde sürekli eğitim merkezleri tarafından verilen kursmu artık neyse bilemiyorum.enazından benim ders verdiğim üniversitede yok böyle bir kurs.lakin bizler tüm bu faliyetlerin adına eğitim diyoruz .neyi açıklamaya çalıştığını bilemiyorum.ya da neyi kanıtlamaya çalıştığını.rica ediyorum herkes kendi alanıyla ilgili konuşsun.

Aynen Türkiye'de öyle bir bölüm yok. Astronomi ile karıştırıyorlar onunla da alakası yok

Kızlar bu arada ne kadar hızlı girdik 2017'ye topik olarak Valla herkeste bi gelişme. Acaba benim durumum ne olcak

Aynen var böyle bir eğitim bende duymuştum

Canım öncelikle çok sevindim. Gelişmeler derken görüşmeye mi başladınız, birde klasik sorum kimler bildi

nesvete biz napcaz kanka herkeste bi olaylar olaylar Allah hayırlı olanı versin hepimize gerçekten ak gördüğümüz kara, kara gördüğümüz ak çıkıyor valla benim kafam çok karışık

Kızlarr selam ben burda hep kavga ettim kimisi anladı kimisii yazmayı bilmiyo dedi bende siz gibi fal baktırdım sadece ben değil ablam annem hacısına hocasına çaresizlikk işte hep aynı şey yazıyoo dedinizz yok artık yazmıcammm banane demeyi bilcem reklam yapan üyeler byv Binnaz telve falsepeti hepsini biliyorum falcıları da biliyorumm cok param gitti ordan biliyorum Üstüme düşmezdi güzel bacılarımm zamanınızı aldım babam üzerine yemin ettim babanı kullanma fal için dediler ben zamanında babamın ölümünde hastalığında fala sarıldımm yaşamayan bilmez özür dilerimm herkes de kendi yaşasın görsün eski gollom Değilimm hepinize iyi yıllar dilerim Allahımdan

Gollom onu bunu boşversen de bi kimden memnun kaldın bacım onu söylesen aydınlatsan bi

yeni biri canım bu, simdilik iletisimimiz olustu, daha kesin cıkmadan isim vermeyeyim diyordum ama, cıkan sey cok kucuk,surecte iletisim baslayacak diyenler az cok tarih tutturanlar kemal devrim, ilkay gür, elay göktürk

Özür dilerim güzel bacım yeni girdim gördüm kabak tadı vermeye başlamışım hiç düşündünüz müü ya niye yazıyo bu kız diye yokk garip neyse ben dicemi dedim artık yazmam herkesin parası kendine herkes dertli benim canım yandı param gitti aynı falcı mesela yazıyorum aynı sorumun cevabı diğerinde enayi yerine kondumm burdada ben gibi insanlar var dertli üzüldüm yazdım çemkirmeyi anlamıyorum engellersin boş konuşuyo der görmezsin susturmaya çalışmayı Saçma buluyorum artık banane diyorum göz göre göre burda milletle arkadaş olan falcılar özel hayatı öğrenip 3 profille bakan falcılar var benim param değerli kimse beni salak yerine koyamaz burdaki bacılarımda ben gibi dedim anlamadılar banane diyorum artıkk

Aynen Türkiye'de öyle bir bölüm yok. Astronomi ile karıştırıyorlar onunla da alakası yok

Kızlar bu arada ne kadar hızlı girdik 2017'ye topik olarak Valla herkeste bi gelişme. Acaba benim durumum ne olcak

haha gezegenler hızlı sanırım, 3ünde venus balığa geciyormus askla ilgili gelismeler olabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…