Binnaz Abla

ben de dün fama ya attım, daha önce cıkmamıstı belki anı bilir, ucuz diye ama hala bakmadı
beklemekten nefret ediyorum ya

merhaba. eski yazılarınıza biraz baktım da, bir cocugunuz olmus sanırım o sıraya kadar hep bu sitedesiniz, sonra bir sure ara verilmis geri gelmissiniz ama hep kavga eder gibi, sürekli aynı seyleri yazmıssınız. o arada ne olduysa, birsey yasanmıs ve sakin tavrınız değişim göstermiş. reklam yapan var evet, insanlar sevip beğenip atabilirler, peki siz bu düşüncelerinizi alenen açık bir sekilde yazdıysanız başka da kalmadıysa bence uyarmanızın gereği kalmamıştır.. ha varsa yeni bilgiler, kişiler eklerseniz biz de ona göre düşünür taşınır bir süzgeçten geçiririz. boyle ikide bir girip cümlenin başı belli sonu belli değil yazıp cıkıyorsunuz. olmaz

gollom, aslında konu ne biliyor musun? Tıpkı senin bir önceki mesajında dediğin gibi "çaresizlik" sen istediğin kadar (yani sen veya başka bir üye) gelip burda yapmayın, atmayın de. İnsanın kendisi bunu fark etmedikçe bir anlamı yok. Mesela ben de şu an fal atmıyorum, istemiyorum. Buna kendim karar verdim. Tıpkı fal atacağım kişilerin kim olduğuna yine kendim karar verdiğim gibi. Birşeyleri öğrenme sıkıntısında olan insanlara nasihat vermek işe yaramıyor. Şahsen ben bu tip mesajları okumadan geçiyorum. Hatta bir ara burda sayfalarca mesajı okumadan geçtim, baktım hep aynı nakarat. Zaten itici de duruyor.

Fal baktırma işlemi kesinlikle bir süreç. Tıpkı sigara bırakmak gibi. Kafanda karar verirsen biter. Ha, yarın bi gün bişey olur yine başlarsın.

Sende bu süreçlerden geçmişsin. Bu sebeple bunu anlaman ve daha fazla uzatmaman lazım. Zira periyodik olarak buraya yazman artık komik duruyor, bilgin olsun

Herhangi bir şey kanıtlamaya çalışıyormuş gibi mi duruyorum? Birinin üniversitede astroloji eğitimi aldığını söylediğini yazmışsınız ben de onun üzerine soru sordum ve duymadığımı belirttim. Kendi alanınızı öne süren sizsiniz ben normal bir soru sormuşum fakat savunmaya geçmiş gibi cevaplamışsınız?

Yalnış anlaşılmış olabilir ama aslında sormuşsunuz vede sorunuzu cevaplamışsınız budurum buna sebebiyet vermiş olabilir.kusura bakmayın ohalde

Tamamm bacım uzatmıcam çaresizlikten enayi dendiğini gördüm üç üyelikli insanların fal baktıklarında yazmıcam burda herkes kendi yaşasın kötü olmayımm

Arkidişler birşey soracağım

Astroloji de 12 ev ve bu evlerin yönetici burçları var ya. Mesela; 9. Ev, 5. Ev (evleri tamamen rastgele seçtim) kendi doğum haritamızı çıkarınca 9. Eve denk gelen X burcu, 5. Eve denk gelen Y burcu. Bunları nasıl yorumluyoruz??

9. EV

Yönetici Gezegeni : Jüpiter

Evin Sahibi : Yay Burcu

Kısaca ; Din, yüksek eğitim ve uzun yolculuklar evidir.

Astrolojide dokuzuncu ev yapancı ülkelere yapılan uzun yolculuklar ve seyahatler ,yüksek öğretim din ve hukuk gibi konularla ilgilidir.Uluslararası ticaret ve yapancı insanlarla ilişkilerde bu eve dahildir.Allah veya tanrı kavramları; inançlar, soyut fikirler, felsefi düşünceler, yaşamın sırlarına dönük arayışlar, hayata gerçek bakış açısını ve hayatın anlamını algılayış şeklini ifade eder. Vücut kısımlarından karaciğer, kalçalar, mide, dizden yukarı kısım ve kas gücü bu evin etkisi altındadır.

Mesela;

5. EV

Yönetici Gezegeni : Güneş

Evin Sahibi : Aslan Burcu

Kısaca ; Aşk, şans, çocuklar evidir.

Aşk hayatı,tutkular ve sevgi ihtiyacı,kumar, piyango, borsa gibi riskli işler, eğlence ve zevkler, sosyal aktiviteler, serüven, önderlik, yaratıcılık, sanat, ego ve benlik üzerinde söz sahibidir. Ayrıca çocuklar, hamilelik ve doğumu da yönetir. Kişinin irade gücünü, kararlılığını, zevk aldığı alanları, yaratıcılığını ortaya koyma isteğini, kendini ifade etme ve dikkat çekme çabalarını anlatır. Vücut kısımlarından kalp, sırt, kan damarları, hayat, yaşam enerjisi, bel kemiği ve omurilik bu evin etkisindedir.

Doğum haritasında beşinci evin yönetici gezegeni güneş evin sahibi aslan burcudur.

Ay pardon bacımm girip girip durum güncellemişim bu reklamcı bunlar aynı kişi demişim ne çıkarım var dürüst şekilde hacısına hocasına falcısınaa param gitmiş bunlar sahtekar Demişim demesemiydimm

Kızlar selena selena dediniz attım hiçbir şey bilemedi bana artık kesinlikle enerji işi anladımmmmm
aynen ya bir de selenaya hakikaten çok içimden gelerek attım ama kadın falı gönderdiği akşam patladı iyi mi?

Ayyhh bana Balık demeyin
Ocak 3'ten sonra Balık'ların aşk hayatında gelişmeler olcak, harekete geçecek, kafalarına dank edecek diyebilir miyiz?
ay gerçek mi bu nolur düzelsin aşk hayatımız

Binnazda yokk bacım olumlu Konuş diyolar orda falcılaraa kural bu herkes bilir bunu işine gelmeyen yok der
Ben sizin samimiyetinize gerçekten inanıyorum. Sizin başınıza gelen olumsuzlukların başalarınım da canını yakmasını istemiyorsunuz, fakat siz de buradaki insanları anlasanız biraz.. Ortam geriliyor ve insanlar kafa dağıtmak için üye ildukları bu sitede tedirgin oluyorlar..

Bacımm o insanlar sahte olmasa ne oluyor der Güzelce sorar sence niye köpüren insanlar bunlar

Ohh tesekkur ederiz

Bacımm o insanlar sahte olmasa ne oluyor der Güzelce sorar sence niye köpüren insanlar bunlar
Ya artik cidden ben bile sıkıldim nolur polemik yaratma insaniyet namina yapiyorsan da yine boyle dicen cunku vallahi billahi anladik beynimize kazikla çaktin yani nolur artik baska sey de merabah falan de mesela

Mesela yay burcunda meydana gelen bir tutulma dini konular uzerinde etkili olur cunku yay orayi simgeler. Evler aslinda gunluk yasamla ilgili ya da soyle misal bugun ay bogada diyelim boga 2.evi simgeliyo 2.evde sindirim vs bugun orasi hassas olabilir gibi yorumlar turuyor.

Yani bi nevi hangi evde hangi gezegen varsa o ev neyi niteliyorsa o gezegen enerjisi hakim oluyor.

Mesela 12.evi jupiter yonetiyo orada jupi varsa ic dunyan zengin inancli sayilirsin ama mars varsa disina yanstmayan ofkeyi atamayan biri sayilabilorsin veya bosta olabilir hatta 12de kotu bi aci veya mars gibi gezegendense bos olmasi daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…