Aynen tatlım benimde kafam karışıyor arada, bazı arkadaşlar umut bazıları hüzün oluyo.nesvete biz napcaz kankaherkeste bi olaylar olaylar Allah hayırlı olanı versin hepimize gerçekten ak gördüğümüz kara, kara gördüğümüz ak çıkıyor valla benim kafam çok karışık
YazmıcamPeki sana kimler cikti bu gune kadar?
sen bile sıkıldıysan kesin yapmam okeyyy:) gülerek yazıyorum okeyyyYa artik cidden ben bile sıkıldim nolur polemik yaratma insaniyet namina yapiyorsan da yine boyle dicen cunku vallahi billahi anladik beynimize kazikla çaktin yani nolur artik baska sey de merabah falan de mesela
Kızlar selena selena dediniz attım hiçbir şey bilemedi bana artık kesinlikle enerji işi
Ay keşke keşke şu balıklara bi dank etse artık
Bende 12'de jupiter var ama bir sürü karşıt açı var güneş, merkür, uranus, neptün , saturn hep karşıt açı. Ölmeden mezara girmişim.Mesela yay burcunda meydana gelen bir tutulma dini konular uzerinde etkili olur cunku yay orayi simgeler. Evler aslinda gunluk yasamla ilgili ya da soyle misal bugun ay bogada diyelim boga 2.evi simgeliyo 2.evde sindirim vs bugun orasi hassas olabilir gibi yorumlar turuyor.
Yani bi nevi hangi evde hangi gezegen varsa o ev neyi niteliyorsa o gezegen enerjisi hakim oluyor.
Mesela 12.evi jupiter yonetiyo orada jupi varsa ic dunyan zengin inancli sayilirsin ama mars varsa disina yanstmayan ofkeyi atamayan biri sayilabilorsin veya bosta olabilir hatta 12de kotu bi aci veya mars gibi gezegendense bos olmasi daha iyi :)
Kızlar bunu nasıl hesapliyorsunuzBende 12'de jupiter var ama bir sürü karşıt açı var güneş, merkür, uranus, neptün , saturn hep karşıt açı. Ölmeden mezara girmişim.
Zaten karma evi aslinda. odeyecegimz her sey oradaBende 12'de jupiter var ama bir sürü karşıt açı var güneş, merkür, uranus, neptün , saturn hep karşıt açı. Ölmeden mezara girmişim.
Parayla fal baktırmayışımın 37. Gününü kutluyorum.Ücretsiz atmayalı da 10 gün olmuştur. Kendime en kocamanından bir aferin diyorum. :)))
40. Günü burda kutlayalım
Ben ücretsiz de atmamak için zor tutuyorum ama atmayacağım. Ne paralı, ne parasız. #direnzehrina
10. Güne girdim ben de
Mesela yay burcunda meydana gelen bir tutulma dini konular uzerinde etkili olur cunku yay orayi simgeler. Evler aslinda gunluk yasamla ilgili ya da soyle misal bugun ay bogada diyelim boga 2.evi simgeliyo 2.evde sindirim vs bugun orasi hassas olabilir gibi yorumlar turuyor.
Yani bi nevi hangi evde hangi gezegen varsa o ev neyi niteliyorsa o gezegen enerjisi hakim oluyor.
Mesela 12.evi jupiter yonetiyo orada jupi varsa ic dunyan zengin inancli sayilirsin ama mars varsa disina yanstmayan ofkeyi atamayan biri sayilabilorsin veya bosta olabilir hatta 12de kotu bi aci veya mars gibi gezegendense bos olmasi daha iyi :)
astro.com sitesine üye olup doğum bilgilerimi girince doğum haritamda gözüküyor. :)Kızlar bunu nasıl hesapliyorsunuz
7.evin derecesi ve bu evdeki gezegenin deerecesine bakilir diyelim ev 10 derece, 7.evde de x gezegeni var, gezegene bakiyoruz o da 20 derece. TopluyoruZ 30 yas..Şimdi demişki mesela evlilik için venus dönemi yada 7. Evle ilgili bir gezegenin periyoduna girdiğimizde evlenirmisiz. Nasıl anlayacağın hangi periyotta oldugumu
YOK..o kardesım sevgılısı bu o degıl.hanevebubi ya bri. Nişanlandı demştn. Sen bu o cocuk. Muydu ?
7.evin derecesi ve bu evdeki gezegenin deerecesine bakilir diyelim ev 10 derece, 7.evde de x gezegeni var, gezegene bakiyoruz o da 20 derece. TopluyoruZ 30 yas..
Ya da venuse bakiliyor 25 derwce aci yapmis diyelim, o civarlar evlilik yasi sayilabilir.
bide saturn evliligi geciktirebiliyor mesela 7.evde saturn varsa gecikmeler yasanabiliyor ya da venus varsa ask evliligi.
ben hiçbir şey anlamadım bu dediğinden. daha önce astrolojik haritamı çıkarmıştım. ve şöyle çıkmıştı:
- Mercury 25°12' Gemini 7/8
- Venus 00°43' Gemini 7
37 ve 43 yaş aralığında mı evleniyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?