Binnaz Abla

nesvete biz napcaz kanka herkeste bi olaylar olaylar Allah hayırlı olanı versin hepimize gerçekten ak gördüğümüz kara, kara gördüğümüz ak çıkıyor valla benim kafam çok karışık
Aynen tatlım benimde kafam karışıyor arada, bazı arkadaşlar umut bazıları hüzün oluyo.

Peki sana kimler cikti bu gune kadar?
Yazmıcam
Ya artik cidden ben bile sıkıldim nolur polemik yaratma insaniyet namina yapiyorsan da yine boyle dicen cunku vallahi billahi anladik beynimize kazikla çaktin yani nolur artik baska sey de merabah falan de mesela
sen bile sıkıldıysan kesin yapmam okeyyy:) gülerek yazıyorum okeyyy

Kızlar selena selena dediniz attım hiçbir şey bilemedi bana artık kesinlikle enerji işi

Hadi ya.Benim yılan hikayesine dönen bi ilişkim vardı. Ayrıydık. Bi grup kesinlikle birleşme yok demişti. Hatta başka kadın var demişti. Diğer grup başka kadın falan yok. Bir araya geleceksiniz, evlilik var dedi. Selena ise kadın yok. Birliktelik yeniden olcak. Barışma var. Bi süre adı konmadan devam edeceksiniz ama sonrası yine ayrılık dedi. Ve karşı tarafın bana karşı neden o şekilde bi tutum sergilediğini anlatmıştı. Bunları sana söyleyecek dedi. Ve buluşmamız oldu. Aynı dediği gibi bana neden kızdığını anlattı adam. Biz barıştık. Fakat yine dediği gibi uzun sürmedi. Ayrıldık.

En elle tutulur fallarım Selena oldu benim. Ama başka hesaplardan başka konuyla ilgili de atmıştım. Bu sevgilimle ilgili bildikleri dışında yeni birinden bahsetmiş, tarif ve tarih vermişti. O başka hesaptan attığımda ise bambaşka birini tarif etmiş ve bambaşka bir tarif vermişti. O sebeple Selena'nın benda an ve yakın tarihleri başarılı. Ötesi sallamasyondur.

Ay keşke keşke şu balıklara bi dank etse artık

Ahhhh beeee

Bende 12'de jupiter var ama bir sürü karşıt açı var güneş, merkür, uranus, neptün , saturn hep karşıt açı. Ölmeden mezara girmişim.

nehir ateşoğlu hakkında birseyler yazabilir misiniz? güncel çıkan varmı bana çok kesin konuşmuştu zamanı var gerçi de merak ettim yine de

Parayla fal baktırmayışımın 37. Gününü kutluyorum. Ücretsiz atmayalı da 10 gün olmuştur. Kendime en kocamanından bir aferin diyorum. :)))

40. Günü burda kutlayalım
Ben ücretsiz de atmamak için zor tutuyorum ama atmayacağım. Ne paralı, ne parasız. #direnzehrina

10. Güne girdim ben de

40. Günü burda kutlayalım
Ben ücretsiz de atmamak için zor tutuyorum ama atmayacağım. Ne paralı, ne parasız. #direnzehrina

10. Güne girdim ben de

Kutlayalım vallahi. :))) İçten içe bir mutlu olmaya başladım ben, ama hala enerjim net yerine gelmiş değil. O günleri de hep birlikte göreceğiz inşallah. :))) #DirenZehrina #DirenKubik

Yaa bişey diyeceğim, anlamadım Karşık geliyor bana.

Bi siteden çıkardım doğum haritamı. Her ev de bir burç var. Kendi haritamda 11. Evimde Akrep burcu var. Astrolojik haritada ise 11. Evin sahibi
Kova burcu diyor.

Kısaca ; Dostluklar , umutlar ve hayır işleri evidir.

Astrolojide onbirinci ev insanların çevresiyle ilişki durumunu, arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar varılacak hedefleri, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işlerini yönetir.Birey içerisindeki insanlara yararlı olma ve bu amaç uğrunda kurulacak dostluklar,gruplar,dernekler bir dersek 11.evin anlamı tam anlamıyla açıklamış oluruz. Vücut kısımlarından kan dolaşımı, kan basıncı, baldırlar, topuklar, lenf sistemi, adeleler bu evin etkisindedir.

Doğum haritasında 11. evin yöneticisi Uranüs sahibi ise KOVA Burcudur.

Şimdi ben, ay 11. Eve gelince yukarıdaki konularda yani dost ilişkilerinde falan kova gibi mi davranıyorum, akrep gibi mi? N'apıyorum yani beni nasıl etkiliyor?

Kızlar şuan şoklardayım basirlyde auroya fal attım. Hani binnaz falcıları nerdeeeeeeeee bu kadın nerdeee. Biz bu tellwede binnazda fal falan baktırmıyormuşuz anladım. 30 dklık bir yorum attı kadın bana ve bedava yolladım. Gerçekten yani ne diyim ki binnaz falan saçmaymış.

@zehrina biraz karısık ama senden orneklersek 11.evinde akrep var akrebi ne yonetiyor? Pluto + mars. Sonra mars ve plutona bakicaksin neredeler diye? Mesela marsin diyelim kovada, o zaman kova sana ideal insan sayilabilir. Cunku 11.ev iliski evi gibi de dostlgun yani sira.
Aslinda 7 evlilik diye gecer ama 11 de ideal kisi gibi. Ama butun dusunuceksin iliski yorumu icin. 11.evi yoneten mars ve pluton 7.ev de ki gezegenle nasıl bir acıda? Genel ask yildzlarina iyi aciliysa 11.ev daha bi onem kazanir..

Ozetle uranusun akrepte yani kararli net biri olman yuksek ihtimal cunku uranus orada o etkiyi veriyo ama bu cok yuzeysel kalir.acisi karsisi falan onemli bide uranus zaten bi burcta 7 sene kaliyor. Hıı bide hani yukselen su yastan sonra etki ediyor derler ya gezegende oyle mesela uranus yasi 40lar diyorlar..

Eger kovayi yoneten uranus senin haritanda oglakta falan olsa daha bi yucelirdi mesela

Son düzenleme:
Şimdi demişki mesela evlilik için venus dönemi yada 7. Evle ilgili bir gezegenin periyoduna girdiğimizde evlenirmisiz. Nasıl anlayacağın hangi periyotta oldugumu

Şimdi demişki mesela evlilik için venus dönemi yada 7. Evle ilgili bir gezegenin periyoduna girdiğimizde evlenirmisiz. Nasıl anlayacağın hangi periyotta oldugumu
7.evin derecesi ve bu evdeki gezegenin deerecesine bakilir diyelim ev 10 derece, 7.evde de x gezegeni var, gezegene bakiyoruz o da 20 derece. TopluyoruZ 30 yas..

Ya da venuse bakiliyor 25 derwce aci yapmis diyelim, o civarlar evlilik yasi sayilabilir.

bide saturn evliligi geciktirebiliyor mesela 7.evde saturn varsa gecikmeler yasanabiliyor ya da venus varsa ask evliligi.

ben hiçbir şey anlamadım bu dediğinden. daha önce astrolojik haritamı çıkarmıştım. ve şöyle çıkmıştı:

- Mercury 25°12' Gemini 7/8
- Venus 00°43' Gemini 7

37 ve 43 yaş aralığında mı evleniyorum yani

Benim venüsüm 44 derece 7. ev midir nedir oradaki derece de 46 Arkadaşlar bir bıçak rica edebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…