- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
ben hiçbir şey anlamadım bu dediğinden. daha önce astrolojik haritamı çıkarmıştım. ve şöyle çıkmıştı:
- Mercury 25°12' Gemini 7/8
- Venus 00°43' Gemini 7
37 ve 43 yaş aralığında mı evleniyorum yani
Valla üşenmedim hesapladım buna göre 7. ev yıldızım satürn oğlak'ta (yaş 26Aslinda en kolay dille yazinca oyle belki biraz karisiktir. Bide dereceye degil dakikaya bakmissin.
7.ev de merkur mu var?
Yukselen burcun neyse onun zitti 7.evdeki burc, o burcu yoneten gezegende, bakicagin gezegen.
Mesela 7.evi merkur gibi yazmissin ya soyle saglayalm once, Merkur ikizleri yonetir, ikizlerin zitti yay. Yukselenin yay mı? Dogruysa 7.ev dogru. Boyle tek tek yanlıs olabilir koca harita varken.
Kadin icin ayri gunduz ve gece dogan kadin icin ayri ama ilk yazdigim sekil genel bisey.
Haritan elindeyse formulle detayli bakabilirsin
Gunduz dpgduysan ASC+VENUS-Saturn
Asc yukselen demek
Gece dogduysan, ASC+saturn-Venus
Burdan sonra her burcun degeri var aklimda degil simdi topladin cikardin 260 buldun diyelim
Oglagin degeri 270di mesela 270den 260 cikariyorsun kalan 10 derece. Demek ki evlilk noktan 10 dercee oglakta.
Oglagi yoneten saturn evlilik noktanin yildizi olur.
Jupiterin oglakta oldugu zamanlar ask icin sansli zamanlarin olur hatta ayni burctan gecince evlilik zamani bile sayilir.
Heh ama saturn su bu var iste.. cok detayli bi is. Senin kavusum acinda venus var mesela evlilik yolun acık 25 sonrasi eger gwctiyse dedigim gibi diger gezegenlere bakilmali cunku saturn erteliyordur
canım dediğini yaptım -8 çıktı :)))Aslinda en kolay dille yazinca oyle belki biraz karisiktir. Bide dereceye degil dakikaya bakmissin.
7.ev de merkur mu var?
Yukselen burcun neyse onun zitti 7.evdeki burc, o burcu yoneten gezegende, bakicagin gezegen.
Mesela 7.evi merkur gibi yazmissin ya soyle saglayalm once, Merkur ikizleri yonetir, ikizlerin zitti yay. Yukselenin yay mı? Dogruysa 7.ev dogru. Boyle tek tek yanlıs olabilir koca harita varken.
Kadin icin ayri gunduz ve gece dogan kadin icin ayri ama ilk yazdigim sekil genel bisey.
Haritan elindeyse formulle detayli bakabilirsin
Gunduz dpgduysan ASC+VENUS-Saturn
Asc yukselen demek
Gece dogduysan, ASC+saturn-Venus
Burdan sonra her burcun degeri var aklimda degil simdi topladin cikardin 260 buldun diyelim
Oglagin degeri 270di mesela 270den 260 cikariyorsun kalan 10 derece. Demek ki evlilk noktan 10 dercee oglakta.
Oglagi yoneten saturn evlilik noktanin yildizi olur.
Jupiterin oglakta oldugu zamanlar ask icin sansli zamanlarin olur hatta ayni burctan gecince evlilik zamani bile sayilir.
Heh ama saturn su bu var iste.. cok detayli bi is. Senin kavusum acinda venus var mesela evlilik yolun acık 25 sonrasi eger gwctiyse dedigim gibi diger gezegenlere bakilmali cunku saturn erteliyordur
7.evin derecesi ve bu evdeki gezegenin deerecesine bakilir diyelim ev 10 derece, 7.evde de x gezegeni var, gezegene bakiyoruz o da 20 derece. TopluyoruZ 30 yas..
Ya da venuse bakiliyor 25 derwce aci yapmis diyelim, o civarlar evlilik yasi sayilabilir.
bide saturn evliligi geciktirebiliyor mesela 7.evde saturn varsa gecikmeler yasanabiliyor ya da venus varsa ask evliligi.
Bana da yapın yaaaaa.... Boşananlar nasıl oluyor pekisim....
Yükselen burcun ne onun zıt burcu 7. Evdirkızlar benim 7. evim boş galiba böyle bir şey mümkün mü evimize bir gezegen oturmamış olabilir miburca koç diyor ama gezegen yazan bir kısım yok
Gezegen olmayan yerlerde o burcun yönetici gezegenine bakılıyordu sanırım. Mesela 7. evin koç burcu, onun yönetici gezegeni Mars. Mars'ın hangi evde burçta olduğuna bakılıyor galiba öyle oluncakızlar benim 7. evim boş galiba böyle bir şey mümkün mü evimize bir gezegen oturmamış olabilir miburca koç diyor ama gezegen yazan bir kısım yok
Yükselen burcun ne onun zıt burcu 7. Evdir
Senin yükselenin terazi yani 7. Evin koç pluto yönetiyor
mars mı plüto mu?Gezegen olmayan yerlerde o burcun yönetici gezegenine bakılıyordu sanırım. Mesela 7. evin koç burcu, onun yönetici gezegeni Mars. Mars'ın hangi evde burçta olduğuna bakılıyor galiba öyle olunca
Google'layınca Mars olduğu yazıyor. Pluto akrep'in yöneticisiymiş.mars mı plüto mu?
Caniim mesela her burcun degeri farkli o interntte vardir arap noktasi diye. Eger kycukse 360 derece ekleyip cikariyorsuncanım dediğini yaptım -8 çıktı :)))
Düzeltiyim. gece doğanlar ASC+VENUS-Saturn
gündüz doğanlar:ASC+saturn-Venus
Mart civari mi iliskiniz oldu ya da eylul gibi etkilesim? Ya da bey biraz patavatsiz kibirli mi :)Valla üşenmedim hesapladım buna göre 7. ev yıldızım satürn oğlak'ta (yaş 26). Evlilik noktamın burcu koç, yönetici gezegeni Mars, Mars haritamda yay burcunda 5. evde.
Ben yay burcu bey yüzünden fallara dadandım sonuç hayli şaşırttı
Mars.yonetiyor evetmars mı plüto mu?
Mart civari mi iliskiniz oldu ya da eylul gibi etkilesim? Ya da bey biraz patavatsiz kibirli mi :)
Geçen ocak ayından beri görüşmüyorduk eylül sonu ekim başından beri tekrar karşılaşmaya başladık . :) Evet patavatsız kibirli hafif ukala biridir. :) Ne anlama geliyor buay ben falları bırakıyorum astroloji çalışıcam
9.eve bakiliyor ikinci evlilk icinBana da yapın yaaaaa.... Boşananlar nasıl oluyor pekisim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?