Binnaz Abla

Aslinda en kolay dille yazinca oyle belki biraz karisiktir. Bide dereceye degil dakikaya bakmissin.

7.ev de merkur mu var?
Yukselen burcun neyse onun zitti 7.evdeki burc, o burcu yoneten gezegende, bakicagin gezegen.

Mesela 7.evi merkur gibi yazmissin ya soyle saglayalm once, Merkur ikizleri yonetir, ikizlerin zitti yay. Yukselenin yay mı? Dogruysa 7.ev dogru. Boyle tek tek yanlıs olabilir koca harita varken.

Kadin icin ayri gunduz ve gece dogan kadin icin ayri ama ilk yazdigim sekil genel bisey.
Haritan elindeyse formulle detayli bakabilirsin

Gunduz dpgduysan ASC+VENUS-Saturn
Asc yukselen demek
Gece dogduysan, ASC+saturn-Venus

Burdan sonra her burcun degeri var aklimda degil simdi topladin cikardin 260 buldun diyelim

Oglagin degeri 270di mesela 270den 260 cikariyorsun kalan 10 derece. Demek ki evlilk noktan 10 dercee oglakta.
Oglagi yoneten saturn evlilik noktanin yildizi olur.
Jupiterin oglakta oldugu zamanlar ask icin sansli zamanlarin olur hatta ayni burctan gecince evlilik zamani bile sayilir.

Heh ama saturn su bu var iste.. cok detayli bi is. Senin kavusum acinda venus var mesela evlilik yolun acık 25 sonrasi eger gwctiyse dedigim gibi diger gezegenlere bakilmali cunku saturn erteliyordur

L livingdeath benim doğum haritam var cikarttirmistim bir astrologa ama oradan evlilik yaşının çıktığını bilmiyordum. Lütfen bana da yrdimci olur musun hangi değerlere bakmaliyim.

Valla üşenmedim hesapladım buna göre 7. ev yıldızım satürn oğlak'ta (yaş 26 ). Evlilik noktamın burcu koç, yönetici gezegeni Mars, Mars haritamda yay burcunda 5. evde.
Ben yay burcu bey yüzünden fallara dadandım sonuç hayli şaşırttı

canım dediğini yaptım -8 çıktı :)))
Düzeltiyim. gece doğanlar ASC+VENUS-Saturn
gündüz doğanlar:ASC+saturn-Venus

Bana da yapın yaaaaa.... Boşananlar nasıl oluyor pekisim....

Benim 7.eve Uranus oturmuş rahat birakmiyor hiçbir iliskim uzun surmuyor hiç duzgun birileri cikmiyor..Ayriliklar Gezegeni Uranus Iliskiler ve Evlilik evinde dusunebiliyormusunuz ustelik Yay burcunda ah ben nerelere gidem

Horoskop evlilik ve mahkeme gibi yasal islerin zamanini vermez niteligini verir gecen yillarda cok arastirmistim...
Nicelik yok horoskopta nitelik vardir oda nokta atisli dogru cikiyor..
Mesela aşk evinde terazi olan biri aşka bakisi terazi burcunun karakterindedir gibi....yorumlar yapilir ki şok eden sekilde dogru cikiyor..
Ozellikle transit ler cok dogru cikiyor ben bu yil yasadim mesela...

kızlar benim 7. evim boş galiba böyle bir şey mümkün mü evimize bir gezegen oturmamış olabilir mi burca koç diyor ama gezegen yazan bir kısım yok

kızlar benim 7. evim boş galiba böyle bir şey mümkün mü evimize bir gezegen oturmamış olabilir mi burca koç diyor ama gezegen yazan bir kısım yok
Yükselen burcun ne onun zıt burcu 7. Evdir
Senin yükselenin terazi yani 7. Evin koç pluto yönetiyor

Gezegen olmayan yerlerde o burcun yönetici gezegenine bakılıyordu sanırım. Mesela 7. evin koç burcu, onun yönetici gezegeni Mars. Mars'ın hangi evde burçta olduğuna bakılıyor galiba öyle olunca

Yükselen burcun ne onun zıt burcu 7. Evdir
Senin yükselenin terazi yani 7. Evin koç pluto yönetiyor

Gezegen olmayan yerlerde o burcun yönetici gezegenine bakılıyordu sanırım. Mesela 7. evin koç burcu, onun yönetici gezegeni Mars. Mars'ın hangi evde burçta olduğuna bakılıyor galiba öyle olunca
mars mı plüto mu?

canım dediğini yaptım -8 çıktı :)))
Düzeltiyim. gece doğanlar ASC+VENUS-Saturn
gündüz doğanlar:ASC+saturn-Venus
Caniim mesela her burcun degeri farkli o interntte vardir arap noktasi diye. Eger kycukse 360 derece ekleyip cikariyorsun
Mart civari mi iliskiniz oldu ya da eylul gibi etkilesim? Ya da bey biraz patavatsiz kibirli mi :)
mars mı plüto mu?
Mars.yonetiyor evet

Mart civari mi iliskiniz oldu ya da eylul gibi etkilesim? Ya da bey biraz patavatsiz kibirli mi :)

Geçen ocak ayından beri görüşmüyorduk eylül sonu ekim başından beri tekrar karşılaşmaya başladık . :) Evet patavatsız kibirli hafif ukala biridir. :) Ne anlama geliyor bu ay ben falları bırakıyorum astroloji çalışıcam

birkac bilgine gore senin aslinda haritasinda saturnu guclu biriyle evlenmen gerekiyor ya da ideal partner o. Ama su an zaten saturn yayda.yani adam da yay guclu bi durum mu var bilmiyorum ama sıkıntılı. Sen mesela cok iliski yasayan biri olmaman gerekiyor ev ve haritaya gore dogru mudur?
Bana da yapın yaaaaa.... Boşananlar nasıl oluyor pekisim....
9.eve bakiliyor ikinci evlilk icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…