Binnaz Abla

Kızlarrrr bana da bi yardım etsenize 7. Evim boş ondan mı olmuyor hiçbirşey burcum Koç, yükselenim de boğa.noluyor şimdi

Çok fazla doğru ordan oraya atlayan biri olmam hiç.
Onun saturn'u oğlak haritasında, hatta saturn uranus neptun'ü oğlak'ta. yükselenini bilmiyorum ama kova veya oğlak olabilir gibi geliyor.

Çok fazla doğru ordan oraya atlayan biri olmam hiç.
Onun saturn'u oğlak haritasında, hatta saturn uranus neptun'ü oğlak'ta. yükselenini bilmiyorum ama kova veya oğlak olabilir gibi geliyor.
Oo iyi ya.. saturn oglakta ne guclu! Zaten yoneticisi o.. hayirlisı tabii kovada biraz denge - derler ama yuzeysel dusunmemek lazim:) olumsuz nokta geciktirmek olur. Saturn her seyi geciktirir

Kızlarrrr bana da bi yardım etsenize 7. Evim boş ondan mı olmuyor hiçbirşey burcum Koç, yükselenim de boğa.noluyor şimdi
Yoo gezegen yoksa evin girisi es gosterge aliniyor. Marsin nerede? Ya da gunes.
sert acidansa bos olmasi daha iyi olablir bazen

Son düzenleme:
Oo iyi ya.. saturn oglakta ne guclu! Zaten yoneticisi o.. hayirlisı tabii kovada biraz denge - derler ama yuzeysel dusunmemek lazim:)
Yükseleni bilmiyorum işte tahmin, biraz farklı düşünce yapısı olduğu için kova olabilir diye düşündüm ama o yay'dan geliyor da olabilir tabii :)
Çok teşekkür ederim bu arada.

Kızlar selena selena dediniz attım hiçbir şey bilemedi bana artık kesinlikle enerji işi anladımmmmm

selana bende de öyle olmustu ya bazen cok sevilenler bende ciddi cuvallıyor
Selena genelde öyle oluyor kuzum ya anladığım kadarıyla. Falı okuyunca bu ne be diyorsun çıkınca oha çıkmış diyorsun ama aynen sizin gibi çok bi şey tutturamadığı baya insan var. Allahtan benim enerjim tutuyor ya. Baya bilir bana sağolsun

Belki gelecek çıkar o yüzden bir şey demiyim

Slm kahve mi tarot mu attın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…