- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
birkac bilgine gore senin aslinda haritasinda saturnu guclu biriyle evlenmen gerekiyor ya da ideal partner o. Ama su an zaten saturn yayda.yani adam da yay guclu bi durum mu var bilmiyorum ama sıkıntılı. Sen mesela cok iliski yasayan biri olmaman gerekiyor ev ve haritaya gore dogru mudur?
Oo iyi ya.. saturn oglakta ne guclu! Zaten yoneticisi o.. hayirlisı tabii kovada biraz denge - derler ama yuzeysel dusunmemek lazim:) olumsuz nokta geciktirmek olur. Saturn her seyi geciktirirÇok fazla doğru ordan oraya atlayan biri olmam hiç.
Onun saturn'u oğlak haritasında, hatta saturn uranus neptun'ü oğlak'ta. yükselenini bilmiyorum ama kova veya oğlak olabilir gibi geliyor.
Yoo gezegen yoksa evin girisi es gosterge aliniyor. Marsin nerede? Ya da gunes.Kızlarrrr bana da bi yardım etsenize 7. Evim boş ondan mı olmuyor hiçbirşeyburcum Koç, yükselenim de boğa.noluyor şimdi
Yükseleni bilmiyorum işte tahmin, biraz farklı düşünce yapısı olduğu için kova olabilir diye düşündüm ama o yay'dan geliyor da olabilir tabii :)Oo iyi ya.. saturn oglakta ne guclu! Zaten yoneticisi o.. hayirlisı tabii kovada biraz denge - derler ama yuzeysel dusunmemek lazim:)
Hemen bakıyorum dediklerineYoo gezegen yoksa evin girisi es gosterge aliniyor. Marsin nerede? Ya da gunes.
sert acidansa bos olmasi daha iyi olablir bazen
Mars oğlak burcunda, güneş de koç . Mars 9. Evimde, güneş de 12. Ne anlama geliyor kuzum ne diye alcam şimdi bunlarıYoo gezegen yoksa evin girisi es gosterge aliniyor. Marsin nerede? Ya da gunes.
sert acidansa bos olmasi daha iyi olablir bazen
Gereksiz..şevval erdal 52,5 olmuş
Şevvale falcı kalmadıysa değişiklik olsun dıye gıdılır. o kadar para etmezşevval erdal 52,5 olmuş
Kızlar selena selena dediniz attım hiçbir şey bilemedi bana artık kesinlikle enerji işi anladımmmmm
Selena genelde öyle oluyor kuzum ya anladığım kadarıyla. Falı okuyunca bu ne be diyorsun çıkınca oha çıkmış diyorsun ama aynen sizin gibi çok bi şey tutturamadığı baya insan var. Allahtan benim enerjim tutuyor ya. Baya bilir bana sağolsunselana bende de öyle olmustu ya bazen cok sevilenler bende ciddi cuvallıyor
Belki gelecek çıkar o yüzden bir şey demiyimSelena genelde öyle oluyor kuzum ya anladığım kadarıyla. Falı okuyunca bu ne be diyorsun çıkınca oha çıkmış diyorsun ama aynen sizin gibi çok bi şey tutturamadığı baya insan var. Allahtan benim enerjim tutuyor ya. Baya bilir bana sağolsun
umarım çıkarBelki gelecek çıkar o yüzden bir şey demiyim
Sayemizde bu topik bedava reklam kapisi.:)))Binnazdakiler iyice uçtu bu ne ya fiyatlara bakın...yılbaşı kredilerimi bitereyim ara ara binnazı silicem zaten..
Slm kahve mi tarot mu attın ?Kızlar şuan şoklardayım basirlyde auroya fal attım. Hani binnaz falcıları nerdeeeeeeeee bu kadın nerdeee. Biz bu tellwede binnazda fal falan baktırmıyormuşuz anladım. 30 dklık bir yorum attı kadın bana ve bedava yolladım. Gerçekten yani ne diyim ki binnaz falan saçmaymış.
KahveSlm kahve mi tarot mu attın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?