Binnaz Abla

Astroloji muhabbeti gecmis. Bende yeni basladim. Guzel kitaplar var. Internet destegi ile hakkindan gelicem haritamin baya cahilmisim astroloji konusunda. Simdi aydinlandim. Dini bir yani varmis mis, baya sasirdim. Eger begenmediginiz acilar var ise duzeltmek mumkun imis. Ondan uzulmeyin.

Iyi aksamlar, herseyden önce, hepinizin yeni yilini kutlar, ve sonsuz mutluluklar dilerim hepinize.....ve madem burasi bedava reklam kapisi, gerçegi söylemek gerek : BINNAZ ABLA da falci yok ! bildikleri bir sey Yok ! gelecek tutturduklari zaman tamamen tesadüf oluyor zaten o tesadüfe rastlayan da pek yok !! puanlara bakmayin, en çok arkadaslari ve dostlari o yüksek puanlari veriyor onlara, biraz zaman geçsin bütün fallarimi buraya yazacagim

Nil günes e iki fal attim, ve tamamen uydurmasyon yorum aldim (bu arada suç bende ilkinden sonra ikinciyi gönderdigim, salakligima doymam insallah)

Ben bu sitede yeniyim. Ilk önce herkese mutlu, huzurlu, saglikli yillar dilerim.

Bu bahsettiginiz falci kim ve nerede? Tesekkür ederim.

L livingdeath sana daha önce de yazım ama sanırım beni görmedin. Benim haritam var ama okumakta zorlanıyorum hesaplama yapamıyorum.
Evet gormedim ama buldum msjini :) astrolog cikardiysa profesyonelin ustune laf olmaz ama mesajdan gonderirsen yardimci olmaya calisirim kendimce :)
L livingdeath benim doğum haritam var cikarttirmistim bir astrologa ama oradan evlilik yaşının çıktığını bilmiyordum. Lütfen bana da yrdimci olur musun hangi değerlere bakmaliyim.

Arada dürüst kobuşanlarda çıkıyormuş.uzun süreden sonra böyle haberler duymakta beni mutlu etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…