Binnaz Abla

benim denemedigim falci kalmadigi icin artik enerjisi uyanlari cok iyi ayirabiliyorum.Tesekkurler insallah yasariz dedikleriniizi o gunleri gormeyi cok isterim:)

ben eksik biis goremedim hatta sizi burda oneren bendim ancak biz cok cektik fallardan falcilardan bu yuzden artik bisiler olsun,ciksin istiyoruz MADAMSALUCUM.gereksiz beklentilere girdik bazilarimiz cok uzuldu..

çok teşekkür ediyorum sizlere. unutmayın ki beraber konuştuklarımıza sizlerin de içten inanıp umut bağlamanız gerekiyor. geleceğinizde sizleri bekleyen bu gelişmelere ancak böyle köprü kurabilirsiniz.

bu arada falların çoğunun olumlu olduğu doğrudur. ama bu benim tarafımdan yapılan bir seçicilik değildir arkadaşlar. fal bakarken aynı zamanda baktığım kişi üzerinde psikanalitik sonuçlara sebep olan yoğunlaşmalara alıştırdı beni anneannem. yani gelecekte olumsuz şeyler olsa bile fal baktıran kişiyi açtığım kartlar bunlardan uzaklaştırıyor. uzaklaşmayan olumsuzluk olunca kesinlikle belirtiyorum.

el yazısı ve imza okuma bilimi, psikanaliz, felsefe, parapsikoloji ve benzer bir sürü konu üzerinde geçmişim boyunca kendimi geliştirmeye çalışmışımdır.

insanları mutlu ettiğimi görünce işime daha bir sarılıyor daha bir enerji ile doluyorum. bahsettiğim 3 enerji uyuşmamasında bile karşı taraf ile diyaloglarım oldu, kusurlarımı kapatmaya çalıştım. ama bu erkekler ile enerjim uyuşmama konusunda ne yapacağımı bilemiyorum. sadece terazi erkekleri ile uyumum var erkekler arasından

keşke arkadaşınız bana geri dönüş yapsa. uyuşmadığım noktaları ve sıradanlığımı görmek isterim ki düzeltebileyim. ben de eleştirilerinizi alabilmek için girdim foruma kesinlikle kusura bakmıyorum.

çok çok rica ederim. iyi falcı olmanın yolunu ben geçmişte deneyimledim. iyi falcı olmak istiyorsanız eleştiriye açık olmanız ve eksik yönlerinizi kapatmaya çalışmanız gerekiyor. böyle yaparsanız zamanla yükselebilirsiniz ancak. şöyle söyleyeyim. bir müşterim baktığım tarot falında söylediğim çok az olasılığı olan ciddi bir durumun gerçekleştiği için tam bir buçuk yıl sonra evime kadar geldi. oysa tarot sadece bir yıl veya altı aya kadar uzanıyor. böyle durumlar olabiliyor arada. ama katina dışındaki fallarda belirttiğim zamanlar şaşmıyor genel olarak. katinada biraz oynayabiliyor ama katina duygusal açıdan kesin sonuçlar veriyor. çok teşekkür ediyorum ilginiz ve yorumlarınız için

peki ben sizi onumuzdeki gunlerde deneyip geribildirim yaparim.fal baktirmayi biraksam da yorum yapmak adina denerim sizi bide bisey sorayim buyu hangi fal turunde cikar? boyle seylere pek inanmiyorum ama bi falci kafami karistirdi.
arkadasimin falina gelirsek falda aa vay be nasil bildi demedik yani sasiracagimiz bir yorum degildi kotu demiyorum da bu ne simdi dedik. hani deriz ya bunu ben de soylerim diye aynen oyle bir faldi .

siz ne burcusunuz ?Koc mu yoksa terazimi :)

şöyle söyleyeyim büyü gibi güçlü bir paralojik enerjiye sahip birşey çoğu falda çıkar. kişinin el yazısına bakınca ve kendisini dinleyince bile bu anlaşılabilir. çünkü günlük hayata büyük etkisi oluyor.

site günlük 50 fal limiti koyuyor. fallarımı da çok uzun tutuyorum ve kafamı meşgul ediyorum müşterilerimin sorunları ile. sonlara doğru çok bitik hissediyorum kendimi. başlangıç olarak ilk 3 gün günde 50 fal baktım ama öyle olmayacak dedim :) artık 30 bakıyorum. arkadaşınız ile ilgili olan eksikliğim ve hatam bundan kaynaklanıyor olabilir. ama emin olun bunu ön planda tutacağım

Anladım yani aşk için Katina diyorsunuz.Tekrar burda bizlerle olduğunuz için teşekkür ederim.Sizinle ilgili olumsuz olan yorumlardan ara ara etkilensemde bu açıklamalarınız size güvenimi dahada arttırdı aynı zamanda umutlarım çoğaldı.O zaman tellwede görüşmek üzere ,kendinize iyi bakın,sevgiler.

:))))superimm desenize iste enerji uyumu bu sekilde telepatik calisiyor bence,astrolojiye cok inaniyorum bazen

kesinlikle enerji uyumu olunca böyle oluyor :) günlük psikolojimize etki eden bir sürü etken var. falcılığın kalitesi bu etkenlerin etkilerini çözümlemekle doğru orantılı ilerler. astroloji büyük bir dal büyük etkisi var :)

çok teşekkürler sizlere de. forumu görüp benden bahsedildiğini duyunca ben de mutlu oldum. tepkileriniz de beni çok mutlu etti. görüşmek üzere iyi akşamlarr :)

Öncelikle buradaki yorumlarımıza olumlu olumsuz ayırım yapmadan gösterdiğiniz anlayış ve hassasiyete cok tesekkür ederim ben size katina yıldızname ve tarot baktırdım gerek durum analizi gerek tavsiye olarak gercekten beğenmiştim..

Ama bende tellwe.com un genelinde müşteriye olan saygısızlıktan dolayı güvensizlik var ve açıkçası diğer arkadaslarımın nasıl düşündüğünü bilemem ama ben enerjim tutmadı ya da sorunun cevabı kartlarda yok gibi durumlara inanamıyorum.. Sizden yana böyle bişey yaşamadım ama burda baska bi kişiye böyle bi yorum yaptığınızı duyunca üzüldüm açıkçası çünkü bana baktığınız fallar bana inanılmaz bi enerji vermişti ve güvenmiştim dediklerinize.
Ama su an fikrim değişti çünkü yapılan yorumları saygıyla kendini geliştirmek daha fazla baskalarına yardımcı olmak için kullanmanız sırf keyfi sebeplerle fal iade eden insanların umutlarını para için sömüren meslektaşlarınızdan ayırdı sizi enerjim uyuşmadı diyorsanız haklısınızdır..
Sonuç olarak ben mutluyum enerjimizin uyuştuğuna.. Tesekkürler tekrar

bende bı kac soru sormak ıstıyorum neden fallarınız bu kadar ucuz?yanı telweyı bılıyoruz sonucta herkes ucuk fıyatlardan bakıyo sızın fıyatlardan memnunuz ama ama genede merak ettım?yuzyuzede bakım yapıyorum demişsiniz hangı sehırdesınız ?ve bakımlarınızda yuzyuze olmak sızın ıcın avantajmı?son bı soru daha herkesın falında olumlumu konusuyosunuz yanı sıze gore herkesın dılegı olacakmı?cunku duvarınıza ve buraya baktıgım zaman neredeyse herkese olumlu konuşmuşsunuz buda benım kafamı karıstırdı:44:

kızlarr acılll Defne Babur dedıgı cıkan oldumu ben melegı bulamayınca ona baktırdım ve bgn bı dedıgı oldu soktayımm !! hemen gırıp yazdım buraya dığerleri daha onemlı ama bılen cıkan varmı acaba ??

ben önceden istanbuldaydım, şuan antalyadayım uzun süredir tanınıyorum çevremce yakında eskişehire geçiş yapmayı düşünüyorum. yüzyüze olunca elbette herşey çok daha farklı oluyor. ama yüzyüze olmayınca da farkedeceğiniz üzere enerji bağımız sayesinde bir sürü olumlu sonucan sebep olabiliyor bu durum. yüzyüze muhabbet ediyorum arkadaşlık kuruyorum müşterilerimle gelip gidiyorlar beraber zaman geçiriyoruz :) falcılık benim hayatımı oluşturan temel şeylerden biri. müşterilerim zamanla sıkı dostlarıma dönüşmüştür hep :) şöyle bir açıdan bakmanızı isterim bana sorduğunuz şeye: "neden herkesin istediği şey olmasın ki?" iki kişi karşılıklı aynı şeyi istiyor ama arada maddi veya çevresel bir engel var. beraber açtığımız kartlar bu kişinin bu sorunlarını hallediyor ve istediği şey oluyor. benim açtığım kartlar sadece ışık tutmaya değil, kartları açanın istediği şeye yönelmesini sağlayacak açıklamalar getiriyor. şahsen siteden pek bir maddi beklentim yok. günlük hayatta falcılıktan kazancım var yeterince fazlasında gözüm yok. ucuz olmasının sebebi bu. ben hem müşteri edinmek hem falcılık konusunda kendimi geliştirip tanıtmak için böylesine ucuz fiyatlarla ortaya çıktım. ama günde o kadar çok fal bakıyorum ki maddi getirisi de fazla olmaya başladı. yine de günlük 50 değil artık 25-30 fal bakıyorum. çünkü 30 dan sonra insan bitiyor artık :)
bunu herkese kavratmak isterdim. insanın istemediği şeyin başına gelmesi gerçekten garip bir durum. aslında psikolojinizi şekillendirir ve duygusal durumunuzu yönetirseniz niye başınıza bir sürpriz gelsin ki? elbette istediğiniz şeyler olacak. ama yine de müşterilerimin bazıları büyük umutsuzluk içerisinde olduğu için kendilerine ulaşmam gerçekten zor oluyor. ulaşınca kendilerini sıkıntılarının arasından çekebiliyorum ama bu süreç biraz uzayabiliyor benim açımdan. yani müşteriyi ikna etme süreci. çok teşekkürler ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…