- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
sizin ayrı bir yeriniz var. enerjilerimiz kesinlikle uyuştu. böyle durumlar yani böyle enerji uyuşmaları kişisel hayatımda duygusal yansımalar ile kendilerini bana hissettiriyor. yani gün içinde sizi hatırlıyorum. emin olun ki gerçekleşecek beraber konuştuklarımız. duvarıma bir sürü yorum yazılıyor ama nedense üyeler gizli yapıyor yorumları. bir sürü geri bildirim var şuan falların çıktığına dair. pek kendimden bahsetmek te istemiyorum kendimi kötü hissediyorum böyle yapınca. sadece eksik yönlerimi öğrenirsem bu konuda bişeyler yapabilirim belki
ben eksik biis goremedim hatta sizi burda oneren bendim ancak biz cok cektik fallardan falcilardan bu yuzden artik bisiler olsun,ciksin istiyoruz MADAMSALUCUM.gereksiz beklentilere girdik bazilarimiz cok uzuldu..
ben size fal baktirmadim arkadasimin falini okudum basit ve siradan geldi cok afedersiniz ama durum bu.ben baktirsam gorebilir miydiniz bazi seyleri bilemiyorum.ama arkadasimin sorusu netti kendini de net ifade etmisti halbuki.yani cok da yorum yapamiyorum begenen begenmeyen yazabilir elbette
Vallaha çok teşekkür ederim bu hassasiyetinize.İlk kez bi falcının bizlerle böyle ilgisini gördüğümüz için ben kendi adıma şaşırdım.Burda hepimizin tek isteği inanın gerçek yorumcu bulup sadece o kişilerden yorum almak ve bize söylenen falların verilen umutların artık gerçek olup çıkması.Bizim burda en çok takık olduğumuz bir diğer konuda faldaki zamanların çoğunlukta tutmaması.Zaman geçsede fal çıkabilirmi?Birde tarotu ne kadar sıklıkta baktırabiliriz,Verdiğiniz tüm yanıtlara çok teşekkür ederim Madam Salu.
keşke arkadaşınız bana geri dönüş yapsa. uyuşmadığım noktaları ve sıradanlığımı görmek isterim ki düzeltebileyim. ben de eleştirilerinizi alabilmek için girdim foruma kesinlikle kusura bakmıyorum.
çok teşekkür ediyorum sizlere. unutmayın ki beraber konuştuklarımıza sizlerin de içten inanıp umut bağlamanız gerekiyor. geleceğinizde sizleri bekleyen bu gelişmelere ancak böyle köprü kurabilirsiniz.
bu arada falların çoğunun olumlu olduğu doğrudur. ama bu benim tarafımdan yapılan bir seçicilik değildir arkadaşlar. fal bakarken aynı zamanda baktığım kişi üzerinde psikanalitik sonuçlara sebep olan yoğunlaşmalara alıştırdı beni anneannem. yani gelecekte olumsuz şeyler olsa bile fal baktıran kişiyi açtığım kartlar bunlardan uzaklaştırıyor. uzaklaşmayan olumsuzluk olunca kesinlikle belirtiyorum.
el yazısı ve imza okuma bilimi, psikanaliz, felsefe, parapsikoloji ve benzer bir sürü konu üzerinde geçmişim boyunca kendimi geliştirmeye çalışmışımdır.
insanları mutlu ettiğimi görünce işime daha bir sarılıyor daha bir enerji ile doluyorum. bahsettiğim 3 enerji uyuşmamasında bile karşı taraf ile diyaloglarım oldu, kusurlarımı kapatmaya çalıştım. ama bu erkekler ile enerjim uyuşmama konusunda ne yapacağımı bilemiyorum. sadece terazi erkekleri ile uyumum var erkekler arasından
peki ben sizi onumuzdeki gunlerde deneyip geribildirim yaparim.fal baktirmayi biraksam da yorum yapmak adina denerim sizi bide bisey sorayim buyu hangi fal turunde cikar? boyle seylere pek inanmiyorum ama bi falci kafami karistirdi.
arkadasimin falina gelirsek falda aa vay be nasil bildi demedik yani sasiracagimiz bir yorum degildi kotu demiyorum da bu ne simdi dedik. hani deriz ya bunu ben de soylerim diye aynen oyle bir faldi .
siz ne burcusunuz ?Koc mu yoksa terazimi :)
terazi burcuyum :)
Anladım yani aşk için Katina diyorsunuz.Tekrar burda bizlerle olduğunuz için teşekkür ederim.Sizinle ilgili olumsuz olan yorumlardan ara ara etkilensemde bu açıklamalarınız size güvenimi dahada arttırdı aynı zamanda umutlarım çoğaldı.O zaman tellwede görüşmek üzere ,kendinize iyi bakın,sevgiler.çok çok rica ederim. iyi falcı olmanın yolunu ben geçmişte deneyimledim. iyi falcı olmak istiyorsanız eleştiriye açık olmanız ve eksik yönlerinizi kapatmaya çalışmanız gerekiyor. böyle yaparsanız zamanla yükselebilirsiniz ancak. şöyle söyleyeyim. bir müşterim baktığım tarot falında söylediğim çok az olasılığı olan ciddi bir durumun gerçekleştiği için tam bir buçuk yıl sonra evime kadar geldi. oysa tarot sadece bir yıl veya altı aya kadar uzanıyor. böyle durumlar olabiliyor arada. ama katina dışındaki fallarda belirttiğim zamanlar şaşmıyor genel olarak. katinada biraz oynayabiliyor ama katina duygusal açıdan kesin sonuçlar veriyor. çok teşekkür ediyorum ilginiz ve yorumlarınız için
:))))superimm desenize iste enerji uyumu bu sekilde telepatik calisiyor bence,astrolojiye cok inaniyorum bazen
Anladım yani aşk için Katina diyorsunuz.Tekrar burda bizlerle olduğunuz için teşekkür ederim.Sizinle ilgili olumsuz olan yorumlardan ara ara etkilensemde bu açıklamalarınız size güvenimi dahada arttırdı aynı zamanda umutlarım çoğaldı.O zaman tellwede görüşmek üzere ,kendinize iyi bakın,sevgiler.
çok çok rica ederim. iyi falcı olmanın yolunu ben geçmişte deneyimledim. iyi falcı olmak istiyorsanız eleştiriye açık olmanız ve eksik yönlerinizi kapatmaya çalışmanız gerekiyor. böyle yaparsanız zamanla yükselebilirsiniz ancak. şöyle söyleyeyim. bir müşterim baktığım tarot falında söylediğim çok az olasılığı olan ciddi bir durumun gerçekleştiği için tam bir buçuk yıl sonra evime kadar geldi. oysa tarot sadece bir yıl veya altı aya kadar uzanıyor. böyle durumlar olabiliyor arada. ama katina dışındaki fallarda belirttiğim zamanlar şaşmıyor genel olarak. katinada biraz oynayabiliyor ama katina duygusal açıdan kesin sonuçlar veriyor. çok teşekkür ediyorum ilginiz ve yorumlarınız için
kesinlikle enerji uyumu olunca böyle oluyor :) günlük psikolojimize etki eden bir sürü etken var. falcılığın kalitesi bu etkenlerin etkilerini çözümlemekle doğru orantılı ilerler. astroloji büyük bir dal büyük etkisi var :)
ben 2 gün ağladım adinin dediğine.çünkü anı bilmişti o yuzden gelecek kesin çıkacak diye düşündim.hiç bir dediği çıkmadı.
ilk soradaydım ve çıktı gitti...
bende bı kac soru sormak ıstıyorum neden fallarınız bu kadar ucuz?yanı telweyı bılıyoruz sonucta herkes ucuk fıyatlardan bakıyo sızın fıyatlardan memnunuz ama ama genede merak ettım?yuzyuzede bakım yapıyorum demişsiniz hangı sehırdesınız ?ve bakımlarınızda yuzyuze olmak sızın ıcın avantajmı?son bı soru daha herkesın falında olumlumu konusuyosunuz yanı sıze gore herkesın dılegı olacakmı?cunku duvarınıza ve buraya baktıgım zaman neredeyse herkese olumlu konuşmuşsunuz buda benım kafamı karıstırdı:44:
iyi olmuş napıcaksın adini hemen bırak başkasına geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?