Binnaz Abla

Almış yine gitti. Bu Binnaz güncellendi ya bende bildirim açık ama gelmiyor, bildirim gelince de tıkladığım da ilerlemiyor yükleniyor diye kalıyor sayfa da eskiden böyle bir problem yaşamazdım

Almış yine gitti. Bu Binnaz güncellendi ya bende bildirim açık ama gelmiyor, bildirim gelince de tıkladığım da ilerlemiyor yükleniyor diye kalıyor sayfa da eskiden böyle bir problem yaşamazdım
o sorun bende de oluyor niye ki acaba bu şekilde asenata yetişmem mümkün değil...

Ilk falda 2 vade vermisti bana kulbu goremedigi icin o kadin cok emin konusuyor diye etkilendim herhalde ama asenatta oyle emin konustu bam! Patladi.

Çok emin konuşması da iyi değil.neticede bugün seviyorsun olmuyor yarın karşına başka brisi çıkınca herşey farklılaşıyor.
canım nehirde tarih,ufak detaylar çıksa da benim platoniğin kod adı spiro olsun spiro artık olmaza gitti.geri dönüşsüz.çok kırıldım bir sözüneBinnazın hepsi benim yaşadığım detayı dediğini hiçbri ama hiçbiri bilemedi.Nesibe ve rezzan abla'da bilemedi

Sorma.5'in altında puan verenleri tekrar almıyorum.Sinir oluyorum böyle yazanlara.O zaman 5 yıldızı hakedecek şekilde baksınlar canım.
Maşaallah fal baktırmama konusunda seni takdir ettim.Darısı başıma

telefon elimde bekliyordum, eskiden güncelledikçe çıkardı. beklerken 3 kişi daha almış bile. güncelleme sonrası uygulamaya hakikaten bir şeyler olmuş

neden spiro?

telefon elimde bekliyordum, eskiden güncelledikçe çıkardı. beklerken 3 kişi daha almış bile. güncelleme sonrası uygulamaya hakikaten bir şeyler olmuş
nasıl yakalıyorlar ben de anlamış değilim

kızlar binnazda hesabımdaki kredinin üzerine ek ödeme yapabiliyor muyum bileniniz var mı?? yoksa baştan baktıracağım miktarda kredi mi yüklemeliyim ?

Kızlar asenat a 8 ay önce baktırmıştım kişilik analizi çok iyi ama yeni biri çıkacak demişti tipini tarif etti tanışacağımız zamanı söyledi ama olmadı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…