- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Bu akşam yapar mı bilmem ama ara ara girse artık bariii....şuan meşgul görünüyor alım yapar mı acaba ?
Evet bir o kaldı deneyemediğim, girse de baktırsakBu akşam yapar mı bilmem ama ara ara girse artık bariii....
O kadin bana bilmis oneririm is le ilgili detay bildi.telve de eveline baktıranınız oldu mu ?
Bende çok merak ediyorum..Girsede sırayla baktırsak sırf onun için kredi tutuyorum hesapta:))Evet bir o kaldı deneyemediğim, girse de baktırsak
o sorun bende de oluyor niye ki acaba bu şekilde asenata yetişmem mümkün değil...Almış yine gitti. Bu Binnaz güncellendi ya bende bildirim açık ama gelmiyor, bildirim gelince de tıkladığım da ilerlemiyor yükleniyor diye kalıyor sayfa da eskiden böyle bir problem yaşamazdım
Güncellemeden sonra oldu ben de. Telefon elimdeyken girdi bir falcı tıkladım bildirime kaldı yükleniyor diye sıkıntı, Asenta normal yetişemiyorduk böyle imkansızo sorun bende de oluyor niye ki acaba bu şekilde asenata yetişmem mümkün değil...
Ilk falda 2 vade vermisti bana kulbu goremedigi icin o kadin cok emin konusuyor diye etkilendim herhalde ama asenatta oyle emin konustu bam! Patladi.
İki ay geçti artık fal baktırmıyorum.lakin Nagehanın kahvesinide beğenmiştim.enazından benim durum analizi iyidi.rüya yorumunu yaşamıştım.çok meşur olmayan yorumcular bende çok daha iyidi.biriki şeyde olsa ucundan yakaladıkları oluyordu.binnazdakilerde puan kaygısı olmasa belkim birşeyler bileceklerde ahh o puan kaygıları yok mu
@MASALKIZI Bugün fal son dedim.asenat girmiş.çok umutsuzum denesem desem yalayabilirmiyim acababir tane alır kapatır yarın saat bilmemkaçta giricem der 2 ay kaybolur yine :)))
neden spiro?Çok emin konuşması da iyi değil.neticede bugün seviyorsun olmuyor yarın karşına başka brisi çıkınca herşey farklılaşıyor.
canım nehirde tarih,ufak detaylar çıksa da benim platoniğin kod adı spiro olsunspiro artık olmaza gitti.geri dönüşsüz.çok kırıldım bir sözüne Binnazın hepsi benim yaşadığım detayı dediğini hiçbri ama hiçbiri bilemedi.Nesibe ve rezzan abla'da bilemedi
nasıl yakalıyorlar ben de anlamış değilimtelefon elimde bekliyordum, eskiden güncelledikçe çıkardı. beklerken 3 kişi daha almış bile. güncelleme sonrası uygulamaya hakikaten bir şeyler olmuş
Kuzu okudum senin yorumlarını hiçbiri düzgün bakamamış sana enerjin zor demekki@MASALKIZI Bugün fal son dedim.asenat girmiş.çok umutsuzum denesem desem yalayabilirmiyim acaba
Ben yakaldım kızlar. Telefonla diye baktıramadım size yer tutuyum baritelefon elimde bekliyordum, eskiden güncelledikçe çıkardı. beklerken 3 kişi daha almış bile. güncelleme sonrası uygulamaya hakikaten bir şeyler olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?