Ben yakaldım kızlar. Telefonla diye baktıramadım size yer tutuyum bari
belki tarotla desteklemiştir yada katina yakın gelecekte daha iyi sonuç vereceği için tarihi tesadüf tutturmuştur???yav bişey sorcam belki aranızda katinadan anlayanlar vardır, asenatın bi tek bende vakti tutmuştu..katina da nası vakti görebiliyo? ben katinada vakit verilmez diye biliyorum :/
Bence katina sadece anı gösteriyor geleceği bile göstermiyorbelki tarotla desteklemiştir yada katina yakın gelecekte daha iyi sonuç vereceği için tarihi tesadüf tutturmuştur???
Olabilir anda çok iyi çıktığı kesin...yakın gelicektede çıktığı noktalar oldu bende...Bence katina sadece anı gösteriyor geleceği bile göstermiyor
neden spiro?
Canım haklısın ego sorunu yaşıyorlar neyaparsın.halbuki iyi olan eleştiriyede açık olmalı.fallar enerjimi düşürdüğü için vede hep onca olumlu yoruma karşın olumsuzluk yaşayınca kendime yediremedim.düşün sadece Hümaya 20 inin üstünde fal atmış biriyim.söyledikleride gerçekleşmedi hiçbirinin.Asenat girmiş.binnazda bir yorumcuyu yakalamak benim için okadar kolay ki lakin artık istemiyorum vede umursamıyorum.ha şu var birkaç şey ara ara gerçekleşti evet fakat esas mesele bende hep askıda kaldı.bilemiyorum belkide benim geleceği böylesine öğrenme çabasının darbesini yedim.gene kendimi suçluyorum.yorumcular neyapsın.kaderde nevarsa onu yaşıyoruz.biraz relax olup hayatın akışına kendimizi salıvermek endoğrusu.Şimdi çokşükür daha iyiyim.artık bir beklentim kalmadı.arınıp Allaha sığındım.üzülünce ondan istiyorum,mutlu oluncada şükrediyorum.Sorma.5'in altında puan verenleri tekrar almıyorum.Sinir oluyorum böyle yazanlara.O zaman 5 yıldızı hakedecek şekilde baksınlar canım.
Maşaallahfal baktırmama konusunda seni takdir ettim.Darısı başıma
Diyelim ki 15 kredin var tekrardan ödemeyle 20 kredi alıp onu 35 krediye çıkarıyorsun ve Asenata fal baktırabilirsinnasıl yakalıyorlar ben de anlamış değilim
kızlar binnazda hesabımdaki kredinin üzerine ek ödeme yapabiliyor muyum bileniniz var mı?? yoksa baştan baktıracağım miktarda kredi mi yüklemeliyim ?
Kuzu okudum senin yorumlarını hiçbiri düzgün bakamamış sana enerjin zor demekki
Canım haklısın ego sorunu yaşıyorlar neyaparsın.halbuki iyi olan eleştiriyede açık olmalı.fallar enerjimi düşürdüğü için vede hep onca olumlu yoruma karşın olumsuzluk yaşayınca kendime yediremedim.düşün sadece Hümaya 20 inin üstünde fal atmış biriyim.söyledikleride gerçekleşmedi hiçbirinin.Asenat girmiş.binnazda bir yorumcuyu yakalamak benim için okadar kolay ki lakin artık istemiyorum vede umursamıyorum.ha şu var birkaç şey ara ara gerçekleşti evet fakat esas mesele bende hep askıda kaldı.bilemiyorum belkide benim geleceği böylesine öğrenme çabasının darbesini yedim.gene kendimi suçluyorum.yorumcular neyapsın.kaderde nevarsa onu yaşıyoruz.biraz relax olup hayatın akışına kendimizi salıvermek endoğrusu.Şimdi çokşükür daha iyiyim.artık bir beklentim kalmadı.arınıp Allaha sığındım.üzülünce ondan istiyorum,mutlu oluncada şükrediyorum.
Allah'ım ya rebbim içimde inanılmaz bir aşık olma isteği var yaböyle sevgimi birine vermek istiyorum Çok şey kaybediyorsunuz beyler yaaaaa hadi benim öküz baştan kaybetti de geri kalan fallardaki o esas oğlanlar neredeee?
Valla bana da hep yakın gelecek çıkıyor bazılarının onun dışında yok çıkmıyorUfak detayları bilenler vardı ama gelecek patladı deşiğim gibi canım.çok eleştirelim mükemmeliyetçi aceleciyim.yükselenin Başak.hiçbir falcının enerjisi tutmadı.garip enerji
Öyle biri yokbinnazda tavsiye edebileceğiniz falları %80 %90 çıkan falcılar önerir misiniz? kredm var. fal atmak istiyorum o yüzden. teşekkür ederim şimdiden..
valla keşke 15 olsaydı benim kredi 31,5 olmuş 3 buçuk lira için 20 kredi yüklemek istemedimDiyelim ki 15 kredin var tekrardan ödemeyle 20 kredi alıp onu 35 krediye çıkarıyorsun ve Asenata fal baktırabilirsin
Canım haklısın ego sorunu yaşıyorlar neyaparsın.halbuki iyi olan eleştiriyede açık olmalı.fallar enerjimi düşürdüğü için vede hep onca olumlu yoruma karşın olumsuzluk yaşayınca kendime yediremedim.düşün sadece Hümaya 20 inin üstünde fal atmış biriyim.söyledikleride gerçekleşmedi hiçbirinin.Asenat girmiş.binnazda bir yorumcuyu yakalamak benim için okadar kolay ki lakin artık istemiyorum vede umursamıyorum.ha şu var birkaç şey ara ara gerçekleşti evet fakat esas mesele bende hep askıda kaldı.bilemiyorum belkide benim geleceği böylesine öğrenme çabasının darbesini yedim.gene kendimi suçluyorum.yorumcular neyapsın.kaderde nevarsa onu yaşıyoruz.biraz relax olup hayatın akışına kendimizi salıvermek endoğrusu.Şimdi çokşükür daha iyiyim.artık bir beklentim kalmadı.arınıp Allaha sığındım.üzülünce ondan istiyorum,mutlu oluncada şükrediyorum.
şekerim bu da senin için geliyor:
sevenlere vereceğim sevgimi
Kalmadıbinnazda tavsiye edebileceğiniz falları %80 %90 çıkan falcılar önerir misiniz? kredm var. fal atmak istiyorum o yüzden. teşekkür ederim şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?