Binnaz Abla

yav bişey sorcam belki aranızda katinadan anlayanlar vardır, asenatın bi tek bende vakti tutmuştu..katina da nası vakti görebiliyo? ben katinada vakit verilmez diye biliyorum :/

yav bişey sorcam belki aranızda katinadan anlayanlar vardır, asenatın bi tek bende vakti tutmuştu..katina da nası vakti görebiliyo? ben katinada vakit verilmez diye biliyorum :/
belki tarotla desteklemiştir yada katina yakın gelecekte daha iyi sonuç vereceği için tarihi tesadüf tutturmuştur???

Sorma.5'in altında puan verenleri tekrar almıyorum.Sinir oluyorum böyle yazanlara.O zaman 5 yıldızı hakedecek şekilde baksınlar canım.
Maşaallah fal baktırmama konusunda seni takdir ettim.Darısı başıma
Canım haklısın ego sorunu yaşıyorlar neyaparsın.halbuki iyi olan eleştiriyede açık olmalı.fallar enerjimi düşürdüğü için vede hep onca olumlu yoruma karşın olumsuzluk yaşayınca kendime yediremedim.düşün sadece Hümaya 20 inin üstünde fal atmış biriyim.söyledikleride gerçekleşmedi hiçbirinin.Asenat girmiş.binnazda bir yorumcuyu yakalamak benim için okadar kolay ki lakin artık istemiyorum vede umursamıyorum.ha şu var birkaç şey ara ara gerçekleşti evet fakat esas mesele bende hep askıda kaldı.bilemiyorum belkide benim geleceği böylesine öğrenme çabasının darbesini yedim.gene kendimi suçluyorum.yorumcular neyapsın.kaderde nevarsa onu yaşıyoruz.biraz relax olup hayatın akışına kendimizi salıvermek endoğrusu.Şimdi çokşükür daha iyiyim.artık bir beklentim kalmadı.arınıp Allaha sığındım.üzülünce ondan istiyorum,mutlu oluncada şükrediyorum.

nasıl yakalıyorlar ben de anlamış değilim

kızlar binnazda hesabımdaki kredinin üzerine ek ödeme yapabiliyor muyum bileniniz var mı?? yoksa baştan baktıracağım miktarda kredi mi yüklemeliyim ?
Diyelim ki 15 kredin var tekrardan ödemeyle 20 kredi alıp onu 35 krediye çıkarıyorsun ve Asenata fal baktırabilirsin

Kuzu okudum senin yorumlarını hiçbiri düzgün bakamamış sana enerjin zor demekki

Ufak detayları bilenler vardı ama gelecek patladı deşiğim gibi canım.çok eleştirelim mükemmeliyetçi aceleciyim.yükselenin Başak.hiçbir falcının enerjisi tutmadı.garip enerji

Allah'ım ya rebbim içimde inanılmaz bir aşık olma isteği var ya böyle sevgimi birine vermek istiyorum Çok şey kaybediyorsunuz beyler yaaaaa hadi benim öküz baştan kaybetti de geri kalan fallardaki o esas oğlanlar neredeee?

şekerim bu da senin için geliyor:

sevenlere vereceğim sevgimi

binnazda tavsiye edebileceğiniz falları %80 %90 çıkan falcılar önerir misiniz? kredm var. fal atmak istiyorum o yüzden. teşekkür ederim şimdiden..

Ufak detayları bilenler vardı ama gelecek patladı deşiğim gibi canım.çok eleştirelim mükemmeliyetçi aceleciyim.yükselenin Başak.hiçbir falcının enerjisi tutmadı.garip enerji
Valla bana da hep yakın gelecek çıkıyor bazılarının onun dışında yok çıkmıyor

Sakinkal aslında en doğrusunu yapıyorsun canım.gaybı sadece Allah bilir.bir sürü falcıya gidince de insanın kafası karışıyor enerjisi alt aşağı oluyor soru işaretleri artıyor.bir de yorum gelene kadar hissetmediğim telaş duygusu kalmıyor.işler aynen askıda kalıyor dediğin çok doğru.bnde de esas mesele olmadı.
Fal bırakmada darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…