- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Valla bana da hep yakın gelecek çıkıyor bazılarının onun dışında yok çıkmıyor
Yok bacım ben hiç fal atmadan beklediğimde de olmuyorÇok fal gönderip kafamı rahat bırakmadığım için de olabilir
Nasıl bildim ama.Ben okadar dedim durdum kredileri boşa harcamayın Asenat gelir.Asenat kış masalı misali hayatımıza giriyor.Ahh Ahhh 22.5 kredim var keşke verme fırsatım olsada halk günü yapıp dağıtsaydım burda.fallara tövbeliyim malümvalla keşke 15 olsaydı benim kredi 31,5 olmuş 3 buçuk lira için 20 kredi yüklemek istemedim
Asenatı bekliyorum tabiki
valla keşke 15 olsaydı benim kredi 31,5 olmuş 3 buçuk lira için 20 kredi yüklemek istemedim
Asenatı bekliyorum tabiki
Lebera sen seninki ile ayrı mısın. Seninki çok imkansız bi olay gibi gelmedide .sanki mutluluk pek yakında senin içinbu arada kızlar, bu da hepimiz için gelsin bari. @zehrina için şarkıyı ararken bu da çıktı, dedim bu bizim topicin şarkısı
Dertlerim sarmış beni
Simsiyah bir tül gibi
Gel bir bak şu halime
Sanki solmuş gül gibi
Yaşanan anılarım dün gibi
Söndürme bu ateşi kül gibi
Haydi inat etme, bana olmaz deme
Seviyorum de sarıl bana.
Ah görür görmez seni
Bir düşünsene beni
Aklım başımdan gider
Deli olurum deli.
Rezzan bende fiyaskodur ya nehire de sondum zaten bi aydir promosyon attim sadece bole boyle birakcak gibiyim ya olur ya olmaz ici fal atmak kotu bi ani olucak benim icinÇok emin konuşması da iyi değil.neticede bugün seviyorsun olmuyor yarın karşına başka brisi çıkınca herşey farklılaşıyor.
canım nehirde tarih,ufak detaylar çıksa da benim platoniğin kod adı spiro olsunspiro artık olmaza gitti.geri dönüşsüz.çok kırıldım bir sözüne Binnazın hepsi benim yaşadığım detayı dediğini hiçbri ama hiçbiri bilemedi.Nesibe ve rezzan abla'da bilemedi
Bence katina sadece anı gösteriyor geleceği bile göstermiyor
Allah'ım ya rebbim içimde inanılmaz bir aşık olma isteği var yaböyle sevgimi birine vermek istiyorum Çok şey kaybediyorsunuz beyler yaaaaa hadi benim öküz baştan kaybetti de geri kalan fallardaki o esas oğlanlar neredeee?
Lebera sen seninki ile ayrı mısın. Seninki çok imkansız bi olay gibi gelmedide .sanki mutluluk pek yakında senin için
O zaman bende sizlere şarkı armağan edeyim ama dosya yükleyemedimaslında ayrılık konuşması vs. yapmadık. ben ona çok kırıldığımı söyledim ve o günden beri konuşmadık. inatsa inatumarım dediğin gibi olur, forumda hep birlikte bir mutluluk havası estirelim artık :)
lebara ben de hep sizi merak ediyordum ama soramıyordum :)aslında ayrılık konuşması vs. yapmadık. ben ona çok kırıldığımı söyledim ve o günden beri konuşmadık. inatsa inatumarım dediğin gibi olur, forumda hep birlikte bir mutluluk havası estirelim artık :)
lebara ben de hep sizi merak ediyordum ama soramıyordum :)
Ben bide @zehrina velebara ben de hep sizi merak ediyordum ama soramıyordum :)
Beni herkes üzüyor
Bana baktırdığım tüm fallarda vade verdiler.katina enfazla 6 aya kadar zaman verir ve gerçekleşir denildi.yalan mıydı şimdi buyav bişey sorcam belki aranızda katinadan anlayanlar vardır, asenatın bi tek bende vakti tutmuştu..katina da nası vakti görebiliyo? ben katinada vakit verilmez diye biliyorum :/
ay ne bileyim, çekindima a niye canım, sorsaydın :)
Bana baktırdığım tüm fallarda vade verdiler.katina enfazla 6 aya kadar zaman verir ve gerçekleşir denildi.yalan mıydı şimdi bu
Ayıp ediyorlar o zamanBeni herkes üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?