Binnaz Abla

bu arada kızlar, bu da hepimiz için gelsin bari. @zehrina için şarkıyı ararken bu da çıktı, dedim bu bizim topicin şarkısı

Dertlerim sarmış beni
Simsiyah bir tül gibi
Gel bir bak şu halime
Sanki solmuş gül gibi

Yaşanan anılarım dün gibi
Söndürme bu ateşi kül gibi
Haydi inat etme, bana olmaz deme
Seviyorum de sarıl bana.

Ah görür görmez seni
Bir düşünsene beni
Aklım başımdan gider
Deli olurum deli.

valla keşke 15 olsaydı benim kredi 31,5 olmuş 3 buçuk lira için 20 kredi yüklemek istemedim
Asenatı bekliyorum tabiki
Nasıl bildim ama.Ben okadar dedim durdum kredileri boşa harcamayın Asenat gelir.Asenat kış masalı misali hayatımıza giriyor.Ahh Ahhh 22.5 kredim var keşke verme fırsatım olsada halk günü yapıp dağıtsaydım burda.fallara tövbeliyim malüm

Lebera sen seninki ile ayrı mısın. Seninki çok imkansız bi olay gibi gelmedide .sanki mutluluk pek yakında senin için

Rezzan bende fiyaskodur ya nehire de sondum zaten bi aydir promosyon attim sadece bole boyle birakcak gibiyim ya olur ya olmaz ici fal atmak kotu bi ani olucak benim icin

Bence katina sadece anı gösteriyor geleceği bile göstermiyor

Aynen katiliyorum anlik duygu degisimi o an odagimzdan cok etkileniyor bence

Hissimin tercumani cınım o hayırlısı nasıl biseyse hicbri degil.

Lebera sen seninki ile ayrı mısın. Seninki çok imkansız bi olay gibi gelmedide .sanki mutluluk pek yakında senin için

aslında ayrılık konuşması vs. yapmadık. ben ona çok kırıldığımı söyledim ve o günden beri konuşmadık. inatsa inat umarım dediğin gibi olur, forumda hep birlikte bir mutluluk havası estirelim artık :)

O zaman bende sizlere şarkı armağan edeyim ama dosya yükleyemedim cansu&berkay dan gelsin
"O güzel yüzünü dön, dön yine gün güneşe
Bugün değilse yarın söz bunca sabrın ödülü olmalı
Beklediğine deyecek günler olmalı, olmalı"

lebara ben de hep sizi merak ediyordum ama soramıyordum :)

yav bişey sorcam belki aranızda katinadan anlayanlar vardır, asenatın bi tek bende vakti tutmuştu..katina da nası vakti görebiliyo? ben katinada vakit verilmez diye biliyorum :/
Bana baktırdığım tüm fallarda vade verdiler.katina enfazla 6 aya kadar zaman verir ve gerçekleşir denildi.yalan mıydı şimdi bu

Bana baktırdığım tüm fallarda vade verdiler.katina enfazla 6 aya kadar zaman verir ve gerçekleşir denildi.yalan mıydı şimdi bu

kart falları uzun zamana uygun değil zaten genel olarak. an ve yakın gelecekte iyidir. ama burçların kartlarından yola çıkarak vade vermeye çalışıyorlar.

Katina da bende vakit verilmez diye biliyorum canim.

Bana nedense hep tarotta verilen tarihler tuttu kahve de baktirdim ama tarotta ki soylenen tarihler tuttu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…