Katinanın yanılttığı olur mu peki ya . yani mesela açılım yapıyorum biri için çok güzel kartlar geliyor ama öyle değil mesela yani öyle hissetmiyorum ben karşı taraf içinkart falları uzun zamana uygun değil zaten genel olarak. an ve yakın gelecekte iyidir. ama burçların kartlarından yola çıkarak vade vermeye çalışıyorlar.
Nasıl bildim ama.Ben okadar dedim durdum kredileri boşa harcamayın Asenat gelir.Asenat kış masalı misali hayatımıza giriyor.Ahh Ahhh 22.5 kredim var keşke verme fırsatım olsada halk günü yapıp dağıtsaydım burda.fallara tövbeliyim malüm
Katinanın yanılttığı olur mu peki ya . yani mesela açılım yapıyorum biri için çok güzel kartlar geliyor ama öyle değil mesela yani öyle hissetmiyorum ben karşı taraf için
Kartlar bile bizimle dalga geçiyorsa hayatı pek fazla sorgulamamak gerek sanırımBen katina konusunda çok çok iyi değilim ama genel olarak kart fallarıyla çok haşır neşir olunursa bir süre sonra anlamsız kartlar çıkar hatta dalga geçer
Ohalde vade vermek çokta doğru değil.çok iyi geçinen yorumcular tüm fallarımda vade verdilerkart falları uzun zamana uygun değil zaten genel olarak. an ve yakın gelecekte iyidir. ama burçların kartlarından yola çıkarak vade vermeye çalışıyorlar.
Asenata fal baktıranlar şimdi ne mutludur.Asenatı severim dobracıdır.Asenat girer gene hiç merak etme.şimdi sen şu kredi işini ayarla saçma sapan falcılardan uzak dur ve yeterki bekle.En son saçma sapan birine 15 kredimi kaptırmıştım o günden beri baktırmıyordum
Asenat gelince elim ayağıma dolaştı ama yine boşu boşuna bekledik şanslı 3 kişden biri olamadım şahsen
O zaman bende sizlere şarkı armağan edeyim ama dosya yükleyemedimcansu&berkay dan gelsin
"O güzel yüzünü dön, dön yine gün güneşe
Bugün değilse yarın söz bunca sabrın ödülü olmalı
Beklediğine deyecek günler olmalı, olmalı"
Ohalde vade vermek çokta doğru değil.çok iyi geçinen yorumcular tüm fallarımda vade verdilernasıl bir burcum varmış arkadaş
yok o vadelerin senin burcunla alakası yok. her grubun burçları var ya da vade üzerine "çok yakın, yakın, uzak, çok uzak" gibi anlamları var. onlara bakarak söylüyorlar. bunu tarot için söylüyorum. dediğim gibi katinaya çok hakim değilim, ama katinada da burçları temsil eden kartlar olduğunu biliyorum.
O nasıl oluyor? Tarotta hangi kart ya da burç grubunun vadesi nasıl mesela?
tarotoloji.blogspotta bulmuştum, zamanla ilgili olarak:
Değnekler: Anında gerçekleşebilecek dilekler (saatler, günler)
Kılıçlar: Nispeten çabuk gerçekleşecek dilekler (haftalar)
Kupalar: Normal sürede gerçekleşecek dilekler (aylar)
Paralar: Uzun sürede gerçekleşecek dilekler (yıllar)
burçlarla ilgili olarak yine aynı yerden:
Değnekler, ateş grubu (koç, aslan ya da yay burcu); Kılıçlar, hava grubu (ikizler, terazi ya da kova burcu); Paralar, toprak grubu (boğa, başak, oğlak burcu) ve Kupalar su grubundan (akrep, balık, yengeç burcu) kişilere denk gelir. Krallar olgun ve yaşlı erkeklere; Şövalyeler genç ve tecrübesiz erkeklere; Kraliçeler her yaştan kadınlara; Prensler ise çocuk, genç ve ergenlere işaret eder. Örneğin falınızda Değnek Kralı çıktığında, bu genelde Koç, Aslan ya da Yay burcu veya ateş grubu özellikleri taşıyan olgun bir erkek anlamına gelir.
Saraylı Kartlar ve Karşılık Geldiği Burçlar:
Kılıç Prensi: İkizler, Terazi veya Kova burcu bir çocuk
Kılıç Şövalyesi: İkizler, Terazi veya Kova burcu genç bir erkek
Kılıç Kralı: İkizler, Terazi veya Kova burcu bir adam
Kılıç Kraliçesi: İkizler, Terazi veya Kova burcu bir kadın
Değnek Prensi: Koç, Aslan veya Yay burcu bir çocuk
Değnek Şövalyesi: Koç, Aslan veya Yay burcu genç bir erkek
Değnek Kralı: Koç, Aslan veya Yay burcu bir adam
Değnek Kraliçesi: Koç, Aslan veya Yay burcu bir kadın
Kupa Prensi: Yengeç, Balık veya Akrep burcu bir çocuk
Kupa Şövalyesi: Yengeç, Balık veya Akrep burcu genç bir erkek
Kupa Kralı: Yengeç, Balık veya Akrep burcu bir adam
Kupa Kraliçesi: Yengeç, Balık veya Akrep burcu bir kadın
Para Prensi: Boğa, Başak ya da Oğlak burcu bir çocuk
Para Şövalyesi: Boğa, Başak ya da Oğlak burcu genç bir erkek
Para Kralı: Boğa, Başak ya da Oğlak burcu bir adam
Para Kraliçesi: Boğa, Başak ya da Oğlak burcu bir kadın
bu arada bana bu siteyi önerenhadicanimsendee ye de tekrar teşekkürler bu vesileyle :)
Günaydın kızlar, size günün sorusu ,:) sizce gizem hatun kesin geysu mu? Emin miyiz bu konuda?
aynısını ben de düşündüm ama okadar güzel bakmış ki gizem hatun yani her cümlesi çuk diye oturdu hiçbir şey bilmeyen biri için çok başarılı bu yüzden geysu olmadığına dair teyit almak istedim :)günaydın canım:) bence kesinlikle değil dün gizem hatundan falım geldi çok farklı tarzları olduğunu düşünüyorum ve yorumları farklıydı
Serkan arslan çok farklı biri yani öyle bir konuşuyor ki hala iyimi kötümü olduğunu çözemediğim tek falcı desem.o adamda farklı bir durum var.sende nasıldı tam olarak?ben dört kez gittim kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?