- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
evet canım çok teşekkür ederim katina için sordum ama kahve de olabilir aslında
Yok bacım ben hiç fal atmadan beklediğimde de olmuyordenedim tüm yolları
Ben katina konusunda çok çok iyi değilim ama genel olarak kart fallarıyla çok haşır neşir olunursa bir süre sonra anlamsız kartlar çıkar hatta dalga geçer
Kuzu katina zaten aşk destesi öyle sorulara cevap vermez
Kuzu katina zaten aşk destesi öyle sorulara cevap vermez
mesela demişti evinizde ağostos ayında kalabalık var düğün dernek gibi benimkine yormuştu fakat cidden bir kalabalık oldu fakat ailevi bir durumla ilgili.benimki içinde hep iyi biri kesinlikle bekle değecek biri deyip durdu.gerçi tüm falkarımda adama falcılar toz kondurmadı ya oda ayrı bir durum.Sakinkal Serkan arslan bana spiro ile ilgili hep aynı durumu söylüyor.Onun dışında ailemle,akrabalarımla ilgili durumları bildi canım.nokta atışları var
mesela demişti evinizde ağostos ayında kalabalık var düğün dernek gibi benimkine yormuştu fakat cidden bir kalabalık oldu fakat ailevi bir durumla ilgili.benimki içinde hep iyi biri kesinlikle bekle değecek biri deyip durdu.gerçi tüm falkarımda adama falcılar toz kondurmadı ya oda ayrı bir durum.
Ya demek herkese aynı hikaye.işte konuşuldukça ortaya çıkıyor foyaları.birara Hüma,Nehir içinde yazıldı çizildi fallarında herkese aynı sözleri sarfetmişler.yazık ya kimi yorumcuda aynı falı sadaka dağıtır gibi dağıtmış.yani diyorum işte tutan birkaçşey varsada tesadüf tamamen.offf sıkıldım bunların oyunlarından.bende kutlama var sende kutlama var ohh tüm Türkiye zaten hergün kutlama yapıyoruz.benimkine de toz kondurmuyor.kutlama var 3 kşi arasında dedi.Kim o 3 kişi?Verdiği tarihte kutlama falan da olmadı
Bu serkan tek mi arslan mı?Ya demek herkese aynı hikaye.işte konuşuldukça ortaya çıkıyor foyaları.birara Hüma,Nehir içinde yazıldı çizildi fallarında herkese aynı sözleri sarfetmişler.yazık ya kimi yorumcuda aynı falı sadaka dağıtır gibi dağıtmış.yani diyorum işte tutan birkaçşey varsada tesadüf tamamen.offf sıkıldım bunların oyunlarından.bende kutlama var sende kutlama var ohh tüm Türkiye zaten hergün kutlama yapıyoruz.
Ya demek herkese aynı hikaye.işte konuşuldukça ortaya çıkıyor foyaları.birara Hüma,Nehir içinde yazıldı çizildi fallarında herkese aynı sözleri sarfetmişler.yazık ya kimi yorumcuda aynı falı sadaka dağıtır gibi dağıtmış.yani diyorum işte tutan birkaçşey varsada tesadüf tamamen.offf sıkıldım bunların oyunlarından.bende kutlama var sende kutlama var ohh tüm Türkiye zaten hergün kutlama yapıyoruz.
pek öyle cıkan yok..genelde anlık durumu biliyorlar..ordan da denk gelirse bazen yakın gelecek çıkıyor. ben arnisa bahadıra baktırdım ilk defa, harika baktı. diğerlerinin hepsine baktırdım ama arnisayı duzgun bakımından dolayı tavsiye ediyorum. geleceği bilmem daha bana cıkmadı amabinnazda tavsiye edebileceğiniz falları %80 %90 çıkan falcılar önerir misiniz? kredm var. fal atmak istiyorum o yüzden. teşekkür ederim şimdiden..
ya tarot ve katinayı güzelce öğreten paralı biri olsa ben alacağım.bari kendi göbek bağımı kendim keserim.Kendi enerjimle kartları çekerim.Online baktırmak nereye kadar?
Bana iyi baktı ama cıkmıyomu demeyı yaaahanevebubi serkan Arslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?