Binnaz Abla

evet canım çok teşekkür ederim katina için sordum ama kahve de olabilir aslında

atmivararkamda Ben asenat'a katina gönderip jübilemi yapacağım daha da girmezse bennaya veya lenaya gönderirim.yoruldum bitsin kredilerim.bir ara vereyim artık
Asenat dün gece ağaç oldum telefonda.birdaha online olmadın

Yok bacım ben hiç fal atmadan beklediğimde de olmuyor denedim tüm yolları

masalkizi- Bekliyorum,bekledim ağaç olarak,kök salarak.Sonra sıkılıyorum beklemekten ben yazıyorum ufak bir mesajlaşma sonra tekrar olmuyor.Demek ki sevgilim olsa trip atsam arkasına bakmadan kaçar

Ben katina konusunda çok çok iyi değilim ama genel olarak kart fallarıyla çok haşır neşir olunursa bir süre sonra anlamsız kartlar çıkar hatta dalga geçer

lebara Aynen öyle.Kendime araba alabilecek miyim dedim.Aşıklar kartı çıktı

Kuzu katina zaten aşk destesi öyle sorulara cevap vermez
masalkizi- Yok canım ben tarota sormuştum.Aşıklar gelmişti.Ya tarot ve katinayı güzelce öğreten paralı biri olsa ben alacağım.bari kendi göbek bağımı kendim keserim.Kendi enerjimle kartları çekerim.Online baktırmak nereye kadar?

Buradan asenata sesleniyorum.İnşallah dün akşamdan sonra 4 ay sonraya tekrar giriş yapmazsın.Bari bu ara gir bende fal jübilemi yapayım asenat.Bak akşam ses ver dedim online oldun.Biraz kal şu sistemde

Sakinkal Serkan arslan bana spiro ile ilgili hep aynı durumu söylüyor.Onun dışında ailemle,akrabalarımla ilgili durumları bildi canım.nokta atışları var
mesela demişti evinizde ağostos ayında kalabalık var düğün dernek gibi benimkine yormuştu fakat cidden bir kalabalık oldu fakat ailevi bir durumla ilgili.benimki içinde hep iyi biri kesinlikle bekle değecek biri deyip durdu.gerçi tüm falkarımda adama falcılar toz kondurmadı ya oda ayrı bir durum.

benimkine de toz kondurmuyor.kutlama var 3 kşi arasında dedi.Kim o 3 kişi?Verdiği tarihte kutlama falan da olmadı

benimkine de toz kondurmuyor.kutlama var 3 kşi arasında dedi.Kim o 3 kişi?Verdiği tarihte kutlama falan da olmadı
Ya demek herkese aynı hikaye.işte konuşuldukça ortaya çıkıyor foyaları.birara Hüma,Nehir içinde yazıldı çizildi fallarında herkese aynı sözleri sarfetmişler.yazık ya kimi yorumcuda aynı falı sadaka dağıtır gibi dağıtmış.yani diyorum işte tutan birkaçşey varsada tesadüf tamamen.offf sıkıldım bunların oyunlarından.bende kutlama var sende kutlama var ohh tüm Türkiye zaten hergün kutlama yapıyoruz.

Kızlarr lutfen akıl verın malum kredı ındırımınde bınnazdab aldım duruyor asenattala kapanış yaparım dedımmm bılıyosun zaten hepsı çöp oldu fallarımın ((( kredıyı bıtırmek ve asenata sormak ıstıyorumm gercek bu kadar acımı yasatıcak bana dıye(( ama yakalayanıyorum onlıne oldugu an sarı oluyor( yardım edın yakalayanlar nasık yakalıyosunuz(( ben telden baktırabılırım laptop sansın yok...bırı akıl versınnnnn lutfennnnnn

Bu serkan tek mi arslan mı?

Şampanyalar hazırlansın.kutlama Olmadı zaten dediğim gibi canım.spiroda ben yazmadan adım atmadı aslında hepsi patlamış oluyor bu durumda.beklentiye girdiğimle kalıyorum.nehir alfabedeki bütün harfleri bana da saydın.hümaya ben daha gitmem.yoruma başlarken bana akıl vermekle başladı zaten canımherkesin aklı kendine

binnazda tavsiye edebileceğiniz falları %80 %90 çıkan falcılar önerir misiniz? kredm var. fal atmak istiyorum o yüzden. teşekkür ederim şimdiden..
pek öyle cıkan yok..genelde anlık durumu biliyorlar..ordan da denk gelirse bazen yakın gelecek çıkıyor. ben arnisa bahadıra baktırdım ilk defa, harika baktı. diğerlerinin hepsine baktırdım ama arnisayı duzgun bakımından dolayı tavsiye ediyorum. geleceği bilmem daha bana cıkmadı ama

ya tarot ve katinayı güzelce öğreten paralı biri olsa ben alacağım.bari kendi göbek bağımı kendim keserim.Kendi enerjimle kartları çekerim.Online baktırmak nereye kadar?

Katinaya girme bence tarotu belirli periyotta acarsin ama katinaya bi soru birden fazla sorulunca sapitiyormus diyorlar 1 kez acip bekliceksen al tabii

Tarotun enerjisi daha iyi katinayı denediğimde bir yoruluyorum bir sinir geliyor .meraktan tabi 1 kere açmıyorum

ay kahve içtim kime atsam var mı fikri olan?

bu arada falsepeti dennis in duvarına bayaa zamanları cıkıyor falan yazan olmus. sizde cıkan var mi?

Falsepetine yeni gelen Eylül e fal baktıran var mı acaba
Yorumları iyi duruyor ama güvenemiyorum ki sitelere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…