Binnaz Abla

Spiro güzel isim vesselam.bizdeki sıpa gibiben helvasını dağıtalı çok oldu benim uğursuz nişanlımın.yaw nehiri hiç sorma bayrak,yolculuk ve alfabeyi tuturmuş gidiyo.Hüma maşşallah boşuna bal Hüma demiyorlar her falında ağzından bal damlıyo

süfekli profili yenileyecen.bunu aldığı ilk faldan sonra muhakkak dene ikinciyi alacaktır.artık geriside şans.ama ben hep böyle baktırdım o çok yoğun olan yorumcularada.Asenatta dahil.pc den zaten bunu yapmak daha sıkıcı.

spirooooo seni kulaklarından tavana asacağım .hani alfabenin bütün harflerinin dahil olduğu ve ayaklarıma kapanacak spiro gelmedi ya nehir
aynen canım bal dilli hep türk filmleri gibi mutlu son var hümada. bu hafta sordum daha da düşünmüyorum.bir sürü yorumcu denedim allak bullak oldum.jübilemi yapayım binnaza by by diyeceğim

Kızlar basily'i de merak ettim.indirdim ama kahve falını kime göndereceğim konusunda kararsızım.
tamam enerji meselesi ama insan birşeyi ilk defa indirince de herşey yorumcu dikkatini çekiyo!kimi önerebilirsiniz?nermin,eftelya,lütfiye,deniz,nurhayat dikkatimi çekti.

Bana iyi baktı ama cıkmıyomu demeyı yaaa
Canını sıkmak istemem ama bende birşeyciği çıkmadı... Astrolojiden girdi retro'dan çıktı o zamanlar....
Fincana baktığından bile şüpheliyim zira... Burç filan aldı yürüdü... Kredim olsaydı daha da konuşurdu yoktu da kapandı telefon...
Benimde baktırmadığım yorumcu kalmamış Binnaz'da...

Kızlar basilyi app store da bulamıyorum doğru mu bu yazılışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…