ben de bugun gordum ıcımden baktırsam mı dıyordum tam daFalsepetine yeni gelen Eylül e fal baktıran var mı acaba
Yorumları iyi duruyor ama güvenemiyorum ki sitelere de
Serkan Arslan canımBu serkan tek mi arslan mı?
Spiro güzel isim vesselam.bizdeki sıpa gibiŞampanyalar hazırlansın.kutlama Olmadı zaten dediğim gibi canım.spiroda ben yazmadan adım atmadı aslında hepsi patlamış oluyor bu durumda.beklentiye girdiğimle kalıyorum.nehir alfabedeki bütün harfleri bana da saydın .hümaya ben daha gitmem.yoruma başlarken bana akıl vermekle başladı zaten canım herkesin aklı kendine
süfekli profili yenileyecen.bunu aldığı ilk faldan sonra muhakkak dene ikinciyi alacaktır.artık geriside şans.ama ben hep böyle baktırdım o çok yoğun olan yorumcularada.Asenatta dahil.pc den zaten bunu yapmak daha sıkıcı.Kızlarr lutfen akıl verın malum kredı ındırımınde bınnazdab aldım duruyorasenattala kapanış yaparım dedımmm bılıyosun zaten hepsı çöp oldu fallarımın ((( kredıyı bıtırmek ve asenata sormak ıstıyorumm gercek bu kadar acımı yasatıcak bana dıye (( ama yakalayanıyorum onlıne oldugu an sarı oluyor ( yardım edın yakalayanlar nasık yakalıyosunuz (( ben telden baktırabılırım laptop sansın yok...bırı akıl versınnnnn lutfennnnnn
Spiro güzel isim vesselam.bizdeki sıpa gibiben helvasını dağıtalı çok oldu benim uğursuz nişanlımın.yaw nehiri hiç sorma bayrak,yolculuk ve alfabeyi tuturmuş gidiyo.Hüma maşşallah boşuna bal Hüma demiyorlar her falında ağzından bal damlıyo
Canını sıkmak istemem ama bende birşeyciği çıkmadı... Astrolojiden girdi retro'dan çıktı o zamanlar....Bana iyi baktı ama cıkmıyomu demeyı yaaa
Kızlar basilyi app store da bulamıyorum doğru mu bu yazılışıKızlar basily'i de merak ettim.indirdim ama kahve falını kime göndereceğim konusunda kararsızım.
tamam enerji meselesi ama insan birşeyi ilk defa indirince de herşey yorumcu dikkatini çekiyo!kimi önerebilirsiniz?nermin,eftelya,lütfiye,deniz,nurhayat dikkatimi çekti.
Kızlar basilyi app store da bulamıyorum doğru mu bu yazılışı
Kime ve ne atsak ya karar verdin mi?LoveMeKyrenia yok canım. basirly sadece
Kime ve ne atsak ya karar verdin mi?
Üç fotoğrafı görünce ben de kahve atıp atmamaya kararsız kaldımLoveMeKyrenia yok canım kahve göndereceğim ama daha karar veremedim.hala seçme sürecindeyim gaus deniz nermin sıraç aura eftelya lütfiye.karasız kaldım
Üç fotoğrafı görünce ben de kahve atıp atmamaya kararsız kaldım
Cana atacaktım o da çevrimdışı ya kim bilir ne zaman girerLoveMeKyrenia Falcı bacıdada 3 foto var .ama basirly'de ayarlar kısmından yorumcuları okuduğumda altta baya memnun kalanlar var.Bir seçsem birine bu akşam göndereceğim .
Cana atacaktım o da çevrimdışı ya kim bilir ne zaman girerbakalım artık seçicem birini
Cana atacaktım o da çevrimdışı ya kim bilir ne zaman girerbakalım artık seçicem birini
Çevrimdışıyken de atılıyor anladığım kadarıyla.yoksa ben mi yanılıyorum
Pardon kızlar cemde 6 basirly'miş.Kusura balmayın bu ara çok dikkatsiz ve aceleciyimSadece Gaus 6 basirly ve dikkatimi çekti.Gausu deneyen var mı kızlar?
Ayy destina diye birine attım beş basirlydi bakalım gelindiğinde söyliycemPardon kızlar cemde 6 basirly'miş.Kusura balmayın bu ara çok dikkatsiz ve aceleciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?