Binnaz Abla

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr asenat sisteme girdi 4 kişiyi almış ama sesli fal.ben telefon istiyordum

Ve de 52.5 olmuş o da. Telefonla sanırım 1den fazla alamıyor ondan sesliye geçmiş olabilir

lebara doğru söylüyorsun canım.dün akşam telefonda 3 kişiyi aldı.telefonda laf lafı açarken bişey soruyorsun daha samimi geliyor bana.sesli falı sevmiyorum

Sendr bizdensin desene

Falsepetine yeni gelen Eylül e fal baktıran var mı acaba
Yorumları iyi duruyor ama güvenemiyorum ki sitelere de
Ben baktırdım cnm. Yeni baktırmıştım çıkarmı bilemem ama çok pozitif yerleri vardı aynı şeyleri söyleyip durdu falı dinlerken sıkıldım bi ara. Bi soru sormuştum olumsuz demiş.ama teyit edemiyorum

Ben nedense Fal sepetine daha çok uğrarım. Falcıların çoğuna da gönderdim sanırım. Bazılarının yorumu için henüz zaman var. O yüzden beklemedeyim. Ama tümüyle olmasa da bazı tespitleri çıkanlar olmuştur, mesela Vildan, Medyum Gizem, Alex, Nova, Ceyda Özsoy bunlardan bazıları...

Gizem hatun nerde bakıyor acaba?

Kahve falında önerebileceğiniz biri var mı acaba pembeci olmayan şöyle içimi okuyan sesi huzur veren
Çok mu şey istiyorum acaba

doğum gnüm dolayısıyla binnazabla.comdan 15 lira gelmiş bana her iki hesabıma da suzan bilgin'e kahve falı baktırdım bugün bir kaç önemli noktaya değinse de olumsuz konuşmuş bayağı olumsuz hemde. pembe tablo istemiyorum demiştim kendisine ama yerden yere vurmuş adeta.

dün de gülende borana baktırdım ama ahım şahım birşey söylemedi klasikti söylediği şeyler genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…