- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Ayy destina diye birine attım beş basirlydi bakalım gelindiğinde söyliycem
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr asenat sisteme girdi4 kişiyi almış ama sesli fal.ben telefon istiyordum
Sana da canım benim fallarımız geldiğinde konuşuruz tekrar
Ve de52.5 olmuş o da. Telefonla sanırım 1den fazla alamıyor ondan sesliye geçmiş olabilir
Sana da canım benim fallarımız geldiğinde konuşuruz tekrar
Hic mi bir sey cikmadiBenide benide hatta kocam çok zenginmis
Sendr bizdensin deseneCanını sıkmak istemem ama bende birşeyciği çıkmadı... Astrolojiden girdi retro'dan çıktı o zamanlar....
Fincana baktığından bile şüpheliyim zira... Burç filan aldı yürüdü... Kredim olsaydı daha da konuşurdu yoktu da kapandı telefon...
Benimde baktırmadığım yorumcu kalmamış Binnaz'da...
hadi gözün aydınyakaladım ben kızlar v
ve attım
Can iyiydi anda arada bir atılabilir .Ayy kızlar buldum basirly i de üç tanecik fotoyla kahve falı bakabilcekler mi çok kafam karıştı. Bi arladaş sanırım R riverarivera can iyi demiş canım sen ne attın cana
Bana olumsuz konuşmuştu öyle oldu ama bildiğinden değil. Gelecek ile ilgili dediği çıkmadı ben beğenmemiştim.bu arada falsepeti dennis in duvarına bayaa zamanları cıkıyor falan yazan olmus. sizde cıkan var mi?
Ben baktırdım cnm. Yeni baktırmıştım çıkarmı bilemem ama çok pozitif yerleri vardı aynı şeyleri söyleyip durdu falı dinlerken sıkıldım bi ara. Bi soru sormuştum olumsuz demiş.ama teyit edemiyorumFalsepetine yeni gelen Eylül e fal baktıran var mı acaba
Yorumları iyi duruyor ama güvenemiyorum ki sitelere de
Gizem hatun nerde bakıyor acaba?aynısını ben de düşündüm ama okadar güzel bakmış ki gizem hatun yani her cümlesi çuk diye oturdu hiçbir şey bilmeyen biri için çok başarılı bu yüzden geysu olmadığına dair teyit almak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?