Binnaz Abla

Kızlar bu arada basirly de fallar geç mi geliyor hep, geldiğinde bildirim geliyor mu? Bir de bütün falcılar sesli mi ben sesli ya da yazılı seçeneği göremedim de atarken

Kızlar bu arada basirly de fallar geç mi geliyor hep, geldiğinde bildirim geliyor mu? Bir de bütün falcılar sesli mi ben sesli ya da yazılı seçeneği göremedim de atarken
Bildirim geliyor falınızı yanıtladı diye. Ben gece atmıştım auraya çevrimdışıyken. Sabah uyandığımda gelmişti

Nacizane fikrim herzaman sesli fal çok daha iyidir.soru kısımlarını detaylandırabiliyorsunuz ayrıca sonradan aklınıza takılan bir soruyu tel görüşmelerinde sorma şansı olmuyor.tel ile alımlarda yorumcu 5 dk içinde arar genelde hep düşünmüşümdür hangi arada kartları analiz ediyorlar

Kızlar birşey sormak istiyorum bana bugün şöyle bir mesaj gelmiş:

basakyilmz Neden bir de Basirly'i denemiyorsun? 1 fal gönder dene

Anlamadım nasıl bir site deneyenler nedüşünüyor?

Kızlar kaç gündür siteye telefon üzerinden giremedim sizde de oldu mu böyle bir şey? Ban falan mı yedim diye düşündüm bilgisayardan bakayım dedim en son.

bana da atmış. hatta anket filan bile açmış. kibledim, öğlene uçmuştu
Hahaa deseydin hiç fal baktırmadığım sitenin anket çalışmasına katılırdım.istatistiksel olarak 0.05 yanılma düzeyi bana ait olurdu

Yaaaaaaaaa Asenatla birlikte denemediğim falcı kalmıcak
Dün okudum Asenatı yakalamışsın sen istememişsin tel diye.burda millet yakalayayım diye çırpınıyor sendeki minnetsizliğe hayran kaldım.ben bile tövbeliydim ona rağmen zor tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…