Sezgi Candan ve Geysu anda akıl okumada çok iyiler..Kahve falında önerebileceğiniz biri var mı acaba pembeci olmayan şöyle içimi okuyan sesi huzur veren
Çok mu şey istiyorum acaba
Asenat burayı okuyor galibaKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr asenat sisteme girdi4 kişiyi almış ama sesli fal.ben telefon istiyordum
Telefonla almasınnn sesli :) bekliyoruzAsenat burayı okuyor galiba
"sesli yorumları bitirdikten sonra telefonla alım yapacağım sevgiler:)" yazmış :)
Asenat ama sonra sesliye yine geç :)
Bildirim geliyor falınızı yanıtladı diye. Ben gece atmıştım auraya çevrimdışıyken. Sabah uyandığımda gelmiştiKızlar bu arada basirly de fallar geç mi geliyor hep, geldiğinde bildirim geliyor mu? Bir de bütün falcılar sesli mi ben sesli ya da yazılı seçeneği göremedim de atarken
Sesli miydi kuzum ben de eftelya diye birine attım bekliyorumBildirim geliyor falınızı yanıtladı diye. Ben gece atmıştım auraya çevrimdışıyken. Sabah uyandığımda gelmişti
Onu bana da yazdı bence reklam amaçlı.Kızlar birşey sormak istiyorum bana bugün şöyle bir mesaj gelmiş:
basakyilmz Neden bir de Basirly'i denemiyorsun? 1 fal gönder dene
Anlamadım nasıl bir site deneyenler nedüşünüyor?
Belli reklam olduğu ama sanırım o sitede fal baktıranlar var nedüşünüyorlar merak ettim şimdiOnu bana da yazdı bence reklam amaçlı.
Belli reklam olduğu ama sanırım o sitede fal baktıranlar var nedüşünüyorlar merak ettim şimdi
Ben baktırdım canım bence iyiBelli reklam olduğu ama sanırım o sitede fal baktıranlar var nedüşünüyorlar merak ettim şimdi
Hahaa deseydin hiç fal baktırmadığım sitenin anket çalışmasına katılırdım.istatistiksel olarak 0.05 yanılma düzeyi bana ait olurdubana da atmış. hatta anket filan bile açmış. kibledim, öğlene uçmuştu
Kız ciddi ciddi baktırdın mı?seni bir bıraktım döndüm ohooo maşallah benide geçecen bugidişleBen baktırdım canım bence iyi
YaaaaaaaaaKız ciddi ciddi baktırdın mı?seni bir bıraktım döndüm ohooo maşallah benide geçecen bugidişle
Can mıydı baktirdigin ? yanlis hatirliyo olabilirimBen baktırdım canım bence iyi
Ya fena değildi aşk falı attım ona kart mart yoktu sadece doğum tarhi verdm çok vov olmadım. Arkadasım attı ona baya saçmalamıştıCan mıydı baktirdigin ? yanlis hatirliyo olabilirimverdigi heceler ve sureler nasildi sende? Isim icinde ki hecelerden bahsetti de bana
Dün okudum Asenatı yakalamışsın sen istememişsin tel diye.burda millet yakalayayım diye çırpınıyor sendeki minnetsizliğe hayran kaldım.ben bile tövbeliydim ona rağmen zor tuttum kendimiYaaaaaaaaaAsenatla birlikte denemediğim falcı kalmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?