Evet sesliydi 16 dakikalık yaklaşık. Ama indiremiyoruz sanırım öyle bi seçenek bulamadım uygulamada ne kadar süre kalıyo acaba o ses kaydıSesli miydi kuzum ben de eftelya diye birine attım bekliyorum
Ay sorma sonra keşke atsaydım dedimDün okudum Asenatı yakalamışsın sen istememişsin tel diye.burda millet yakalayayım diye çırpınıyor sendeki minnetsizliğe hayran kaldım.ben bile tövbeliydim ona rağmen zor tuttum kendimi
Ya fena değildi aşk falı attım ona kart mart yoktu sadece doğum tarhi verdm çok vov olmadım. Arkadasım attı ona baya saçmalamıştı
Baktımı? Nasıl buldun?Ay sorma sonra keşke atsaydım dedim
Neyse ki bugun yakaladım
Yok kuzu bakmadıBaktımı? Nasıl buldun?
Ya bende can a attım ama bende hece filan yoktu bayada iyi bildi kahve atmıştım 9 dakikalık ses kaydı yolladı begendim ilk sefer için.. başka falalrda atmayı düşünüyorum atarsam haber ederim kızlarBen promosyon kahve attim da heceler tutarli geldi ama herkese ayni sallayip tutmusta olabilir diye dusundum sadece fiziksel ozellik tasviri iyiydi
Ya bende can a attım ama bende hece filan yoktu bayada iyi bildi kahve atmıştım 9 dakikalık ses kaydı yolladı begendim ilk sefer için.. başka falalrda atmayı düşünüyorum atarsam haber ederim kızlar
bana da atmış. hatta anket filan bile açmış. kibledim, öğlene uçmuştu
Dün asenat gelir diye kredi aldım şimdi 52,5 yapmış ben bu kötü enerjiyle fal baktırmasam daha iyi olacak sanırım
Offfff
Ben nedense Fal sepetine daha çok uğrarım. Falcıların çoğuna da gönderdim sanırım. Bazılarının yorumu için henüz zaman var. O yüzden beklemedeyim. Ama tümüyle olmasa da bazı tespitleri çıkanlar olmuştur, mesela Vildan, Medyum Gizem, Alex, Nova, Ceyda Özsoy bunlardan bazıları...
Bence nesibe ve venüs dışındakiler çöpBende senin gibiyim :) tum siteleri inceledim falsepeti hosuma gidiyo baya iyi yotumcularida var anladigim kadariyla ama hic kimse onlardan bahsetmiyo sizleri burdanda okuyorum hep belli falcilar dan konusuluyo..falsepettinee ugrayan arkadaslar varsa lutfen onlarda fikirlerini soylesinler..
Ben denedim. Karşı cinsin doğum tarihine de atsaydın keşke daha iyi olurdu dedi. Yorumunu beğendim. Bütün sorularımı yanıtlamış.Basirly gaus deneyen oldu mu?
Biz burda kimi konuşsak bir anda fiyatı uçuyor şaka gibi52,5 nedir ya . Evet asenat iyidir pembeci değildir ama bu para verilimez kusura bakmasınlar. Bu ülkede en rahat para kazanılan alan bu olmamalı hiç bir kontrol mekanizmasının olmadığı siteler ,falcı bile demeye bin şahit insanlar bu paraları alırken ellerini biraz vicdanına koysunlar. Gerçi suç bizde ya neyse
Venüsss derr susarımmm tek kelımeyle sahanedır mota mot cıkmazz tarıhlerı belkı ama dedıgıu gıbıı ılerlerr olaylarrBende senin gibiyim :) tum siteleri inceledim falsepeti hosuma gidiyo baya iyi yotumcularida var anladigim kadariyla ama hic kimse onlardan bahsetmiyo sizleri burdanda okuyorum hep belli falcilar dan konusuluyo..falsepettinee ugrayan arkadaslar varsa lutfen onlarda fikirlerini soylesinler..
Arkadasın adına uzuldumm ıyı bişeyı cıkmadıysaa ama kendıKızlar slm
An itibariyle arkadaşımın çingene ye baktırmış olduğu fal güm diye patladı
Venüsss derr susarımmm tek kelımeyle sahanedır mota mot cıkmazz tarıhlerı belkı ama dedıgıu gıbıı ılerlerr olaylarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?