Binnaz Abla

Dün okudum Asenatı yakalamışsın sen istememişsin tel diye.burda millet yakalayayım diye çırpınıyor sendeki minnetsizliğe hayran kaldım.ben bile tövbeliydim ona rağmen zor tuttum kendimi
Ay sorma sonra keşke atsaydım dedim
Neyse ki bugun yakaladım

Ya fena değildi aşk falı attım ona kart mart yoktu sadece doğum tarhi verdm çok vov olmadım. Arkadasım attı ona baya saçmalamıştı

Ben promosyon kahve attim da heceler tutarli geldi ama herkese ayni sallayip tutmusta olabilir diye dusundum sadece fiziksel ozellik tasviri iyiydi

Ben promosyon kahve attim da heceler tutarli geldi ama herkese ayni sallayip tutmusta olabilir diye dusundum sadece fiziksel ozellik tasviri iyiydi
Ya bende can a attım ama bende hece filan yoktu bayada iyi bildi kahve atmıştım 9 dakikalık ses kaydı yolladı begendim ilk sefer için.. başka falalrda atmayı düşünüyorum atarsam haber ederim kızlar

Ya bende can a attım ama bende hece filan yoktu bayada iyi bildi kahve atmıştım 9 dakikalık ses kaydı yolladı begendim ilk sefer için.. başka falalrda atmayı düşünüyorum atarsam haber ederim kızlar
yiiaa evet atarsan yaz mutlaka cana bi merakim oldu ama fal detoksundayım ornegin an, en gibi heceler var ismin icinde dedi. 3 tane soylemsti ama yaptigi tarif iyiydi. Sana ne kadar vade verdi sorun icin

bana da atmış. hatta anket filan bile açmış. kibledim, öğlene uçmuştu

Bende kib'ledim. Bi basiryl eksikti buraya dadanmayan he

Lütfiyeeeeeeee! Falcı falan değilsin valla. Profilindeki olumsuz yorumları siliyorsun. Ayrıca çok itici bir ses tonun var Hani ille de milleti kekleyeceğim dersen yazılı fala geç bebişim, ızdırap olma

Dün asenat gelir diye kredi aldım şimdi 52,5 yapmış ben bu kötü enerjiyle fal baktırmasam daha iyi olacak sanırım
Offfff
52,5 nedir ya . Evet asenat iyidir pembeci değildir ama bu para verilimez kusura bakmasınlar. Bu ülkede en rahat para kazanılan alan bu olmamalı hiç bir kontrol mekanizmasının olmadığı siteler ,falcı bile demeye bin şahit insanlar bu paraları alırken ellerini biraz vicdanına koysunlar. Gerçi suç bizde ya neyse

Bende senin gibiyim :) tum siteleri inceledim falsepeti hosuma gidiyo baya iyi yotumcularida var anladigim kadariyla ama hic kimse onlardan bahsetmiyo sizleri burdanda okuyorum hep belli falcilar dan konusuluyo..falsepettinee ugrayan arkadaslar varsa lutfen onlarda fikirlerini soylesinler..

Bence nesibe ve venüs dışındakiler çöp

Biz burda kimi konuşsak bir anda fiyatı uçuyor şaka gibi
Ben de değeceğini hiç düşünmüyorum ama krediler kaldı hesapta ben şimdi kime fal atayım
3o lirayken iyiydi de artık yakalayacağımdan bile emin değilken ekstra kredi almam sanırım

Venüsss derr susarımmm tek kelımeyle sahanedır mota mot cıkmazz tarıhlerı belkı ama dedıgıu gıbıı ılerlerr olaylarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…