Binnaz Abla

byv de falcı derin diye biri varmıs yeni görüyorum deneyen oldu mu? (durulmuyorum)

falsepetinde 2 yıl takılıp bir kere denk gelemediğim isimdir venüs amber ,fal baktırmayacak olmama rağmen denk geldiğim an zor olan bir olaya şahit oldum diye atabilirim kendilerine bu arada tuhaf ama bana kötü konuşan falcıların patladı haberleri de ayrı bir mutlu ediyor be

byv de falcı derin diye biri varmıs yeni görüyorum deneyen oldu mu? (durulmuyorum)
derinin benle ve bir arkadaşımızla ilgili bir sürü olayı döndü ya forumda hatırlamıyor musun incesaz sanki o gunlerde forumdaydın sen? kadın ikimize de çok benzer fal atmıştı bunu foruma yazmıştık yazdıgımız gibi hesap alıp arkadaşımla benim fallarımı siteye koymuştu sonra sagolsun kazen gelip kaldırmıştı..... ahh ahh ne işler geldi şu fal sevdasından

genel olarak başka sitelerden bahsediliyor çünkü onların falcı sayıları çok fazla ama falsepeti diye aratmayıp fal sepetindeki isimleri aratırsanız baya konuştugumuz sayfa var nesibeden tutun melihe yagmura zeusa kadar hepsinin yorumu var.ama sanırım duzenli birine baktıranı yok burda genelde deneyip geçilmiş

Asenat burayı okuyor galiba
"sesli yorumları bitirdikten sonra telefonla alım yapacağım sevgiler:)" yazmış :)

Asenat ama sonra sesliye yine geç :)
milenart dün gece telefon seçimi olsaydı keşke gripten dolayı sanırım yarın bakar.daha da olmazsa başka birine gönderir binnaz defterini kapatırım canım.

Kızlar birşey sormak istiyorum bana bugün şöyle bir mesaj gelmiş:

basakyilmz Neden bir de Basirly'i denemiyorsun? 1 fal gönder dene

Anlamadım nasıl bir site deneyenler nedüşünüyor?
@selinmat bana da aynı sana yazdığı gibi yazdı canım.sonra profiline baktım.hesap geçici olarak pasiftir diyordu

Basirly gaus deneyen oldu mu?
theraven dün kahvesini denedim canım.niyetim üzerinden yürüdü.bazı şeyleri bildi bazılarını karıştırdı ama bir noktada acı gerçeği yüze vurdu.Artık fal göndermeyeceğim yoksa kalpten gideceğim.ama merak edersen özelden de sorabilirsin

@zehrina ben dün gaus'a kahve gönderdim.
birşey diyeceğim kimse yanlış anlamasın niyetim kimseyi töhmet altında bırakmak değil belki bana öyle gelmiştir ama.gaus ile binnazda fahriyenin sesi benziyordu.yada bana mı öyle geldi kızlar

Kızlar evden size yazarken hiç sıkıntı olmuyor.ama işyerinden yazarken beğenirken bile giriş yap,şifre gir diyor.Bu takılmadan dolayı evden yorum yazacağım yada mobilden elimden geldiğince,vaktim olduğunca
Bugün asenat oldu oldu olmadı ben fal diyetine giriyorum.14 şubata kadar baktırmayacağım

Bilmiyorum canım Fahriye'yi denemedim. Basiry'den de hiç hazzetmiyorum. Baktırmıyorum bir süredir. Bende diyetteyim.

senin bahsetigin Derin simdilerde mail ile bakan derin degilmi? Incenaz arkadasimiz Byv daki falci derini sormus ben baktirmistim hatta severdim kendisini ama simdi bakmam gerek cikmismi diye.

kızlar bir çıkan fal haberi var:) benim değil ama iş yerimden bir bayan 25 kasımda byv Sema'ya fal atmıştı. eşinin iş durumuyla ilgili bir tarih vermişti şubart-nisan arası az önce öğrendim ki eşi 1 şubatta işe başlıyormuş

dikkat etmemisim canım tesekkurler hatırlattıgın icin atmadım zaten

Bilmiyorum canım Fahriye'yi denemedim. Basiry'den de hiç hazzetmiyorum. Baktırmıyorum bir süredir. Bende diyetteyim.

@zehrina inşallah bugün fal diyetine başlayıp bende istikrarlı olabilirim.Son fal diyetimi 1 haftada bozmuştum

bugün falsız olmalı,benim için zor bir gün.sadece kalan krediler kafamı karıştırıyor.onuda asenatla bitirsem arkama bakmayacağım.OF kararsızlık of

Deme beee Sema bana olumsuz konuşmuştu

Deme beee Sema bana olumsuz konuşmuştu

semaya çok da güvenemiyorum ben. hem @seka_ nın anlattıkları hem de yanlış hatırlamıyorsam milenart ikinci falını atıp farklı konuştuğunda o zaman ikinci falı unut demesinden kaynaklı. ki ben ikinci kere baktırmayı düşünüyordum, bu sebeplerle atmadım kendisine. ilk falı için de verdiği tarihler içine girmiş bulunuyoruz, bakalım göreceğiz. ha dediklerinden olan var mı? evet var. ama yine de katakulliler yüzünden kendisine güvenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…