Bence nesibe ve venüs dışındakiler çöp
Venüsss derr susarımmm tek kelımeyle sahanedır mota mot cıkmazz tarıhlerı belkı ama dedıgıu gıbıı ılerlerr olaylarr
derinin benle ve bir arkadaşımızla ilgili bir sürü olayı döndü ya forumda hatırlamıyor musun incesaz sanki o gunlerde forumdaydın sen? kadın ikimize de çok benzer fal atmıştı bunu foruma yazmıştık yazdıgımız gibi hesap alıp arkadaşımla benim fallarımı siteye koymuştu sonra sagolsun kazen gelip kaldırmıştı..... ahh ahh ne işler geldi şu fal sevdasındanbyv de falcı derin diye biri varmıs yeni görüyorum deneyen oldu mu? (durulmuyorum)
genel olarak başka sitelerden bahsediliyor çünkü onların falcı sayıları çok fazla ama falsepeti diye aratmayıp fal sepetindeki isimleri aratırsanız baya konuştugumuz sayfa var nesibeden tutun melihe yagmura zeusa kadar hepsinin yorumu var.ama sanırım duzenli birine baktıranı yok burda genelde deneyip geçilmişBende senin gibiyim :) tum siteleri inceledim falsepeti hosuma gidiyo baya iyi yotumcularida var anladigim kadariyla ama hic kimse onlardan bahsetmiyo sizleri burdanda okuyorum hep belli falcilar dan konusuluyo..falsepettinee ugrayan arkadaslar varsa lutfen onlarda fikirlerini soylesinler..
Yok iyi oldu diyelim çıkmadığı çünkü arkadaşıma da "bu adam hayatta yazmaz "Dedi ve yazıldıArkadasın adına uzuldumm ıyı bişeyı cıkmadıysaa ama kendı
Asenat burayı okuyor galiba
"sesli yorumları bitirdikten sonra telefonla alım yapacağım sevgiler:)" yazmış :)
Asenat ama sonra sesliye yine geç :)
Kızlar bu arada basirly de fallar geç mi geliyor hep, geldiğinde bildirim geliyor mu? Bir de bütün falcılar sesli mi ben sesli ya da yazılı seçeneği göremedim de atarken
@selinmat bana da aynı sana yazdığı gibi yazdı canım.sonra profiline baktım.hesap geçici olarak pasiftir diyorduKızlar birşey sormak istiyorum bana bugün şöyle bir mesaj gelmiş:
basakyilmz Neden bir de Basirly'i denemiyorsun? 1 fal gönder dene
Anlamadım nasıl bir site deneyenler nedüşünüyor?
Basirly gaus deneyen oldu mu?
Bende kib'ledim. Bi basiryl eksikti buraya dadanmayan he
Lütfiyeeeeeeee!Falcı falan değilsin valla. Profilindeki olumsuz yorumları siliyorsun. Ayrıca çok itici bir ses tonun var Hani ille de milleti kekleyeceğim dersen yazılı fala geç bebişim, ızdırap olma
@zehrina ben dün gaus'a kahve gönderdim.
birşey diyeceğim kimse yanlış anlamasın niyetim kimseyi töhmet altında bırakmak değil belki bana öyle gelmiştir ama.gaus ile binnazda fahriyenin sesi benziyordu.yada bana mı öyle geldi kızlar
derinin benle ve bir arkadaşımızla ilgili bir sürü olayı döndü ya forumda hatırlamıyor musun incesaz sanki o gunlerde forumdaydın sen? kadın ikimize de çok benzer fal atmıştı bunu foruma yazmıştık yazdıgımız gibi hesap alıp arkadaşımla benim fallarımı siteye koymuştu sonra sagolsun kazen gelip kaldırmıştı..... ahh ahh ne işler geldi şu fal sevdasından
derinin benle ve bir arkadaşımızla ilgili bir sürü olayı döndü ya forumda hatırlamıyor musun incesaz sanki o gunlerde forumdaydın sen? kadın ikimize de çok benzer fal atmıştı bunu foruma yazmıştık yazdıgımız gibi hesap alıp arkadaşımla benim fallarımı siteye koymuştu sonra sagolsun kazen gelip kaldırmıştı..... ahh ahh ne işler geldi şu fal sevdasından
Bilmiyorum canım Fahriye'yi denemedim. Basiry'den de hiç hazzetmiyorum. Baktırmıyorum bir süredir. Bende diyetteyim.
kızlar bir çıkan fal haberi var:) benim değil ama iş yerimden bir bayan 25 kasımda byv Sema'ya fal atmıştı. eşinin iş durumuyla ilgili bir tarih vermişti şubart-nisan arası az önce öğrendim ki eşi 1 şubatta işe başlıyormuş
Deme beeeSema bana olumsuz konuşmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?