Deme beeeSema bana olumsuz konuşmuştu
Belkide sema hesabını iki farklı kişi kullaniyordur hani söylenmisti ya fama ile ayni şeyleri konuşuyor diye, belkide bu kişiler birbirlerinin yerine de fal bakıyor olabilirlerya ama geçen forumda da yazdım 2 farklı fal istemiş olması falan ve diğer yazılanlar derken çok güven vermiyor ama gel gör ki çıkan şeyler oluyor:)
Kızlar selamlar :) yine bende tüm falcıların hiç bir dediğini yasamadim ne olumlu ne olumsuz bir gelişme oluyor. Ufacık da mı çıkmaz arkadaş çıkmıyor
Bahsiz nesvete
Belkide sema hesabını iki farklı kişi kullaniyordur hani söylenmisti ya fama ile ayni şeyleri konuşuyor diye, belkide bu kişiler birbirlerinin yerine de fal bakıyor olabilirler
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr asenat sisteme girdi4 kişiyi almış ama sesli fal.ben telefon istiyordum
Nasıl atıyorsunuz yaaa 5 kredi oluyor ilk 0,5kredi bulamadım ben bir yerde hep 5,5 krediyle bakıyorlar falcılarya basirly konusu gecmiş dün indirdim bende can deiliyordu formda o yüzden ona kahve attım :)) baya iyi baktık öyle oluncada aşk falı attım kahve nin geliştirilmiydi diyelim ben begendim ama aşk için ise direkt aşk atabilirsiniz kızlar ben diyim hem kahve hem aşka baktırmaya gerek yok çok benzer şeyler çıktı bana tabi gelecegi bilemiyorum onu bekleyip görücem ilk verilen tarih ay sonuna kadar :))
Nasıl atıyorsunuz yaaa 5 kredi oluyor ilk 0,5kredi bulamadım ben bir yerde hep 5,5 krediyle bakıyorlar falcılar
Bir ben baktıramadım basıryl de
Bence kesinlikle sesli falı çok daha iyi, telefonda seslideki performansı yok. Seslide daha iyi odaklandığını düşünüyorum. Biraz da muhabbete dönüyor tabi telefonda. Yine de seviyorum seni Asenat:)
benim bu fal olayım da hastalıklı bir hal almaya başladı galiba :) herkes aynı şyleri söylüyor synı tarihleri veriyor ama ben hala baktırmaya dewam ediyorum aynı şeyleri duymaktan sıkılmadım yani hergün baktırmak şstiyorum iyice delirdim sanırım :)))
Ewt bende öyle yaptımTwitter uygulamadan paylasinca reklamını ya da facebooktan arkadaslarina gonderince 0.5 kredi yukluyor
5.5 olanlara gonderiliyor o sekil
Kızlar selamlar :) yine bende tüm falcıların hiç bir dediğini yasamadim ne olumlu ne olumsuz bir gelişme oluyor. Ufacık da mı çıkmaz arkadaş çıkmıyor
Bahsiz nesvete
O sizin bahtsizliginiz degil inanin. Fallar zaten cikan seyler degil, cok nadir sonucu tutturan olur o da yuzde elli elli. O kadar cok fal baktiran insan taniyorum ki iclerinde ben de varim hicbir falin aynen kelimesi kelimesine ciktigini gormedim. Bunlari yazinca insanlar sinirleniyor, cunku herkes bir umut birseyler ciksin istiyor fakat fallarin cikma yuzdesi cok cok az. Belki 10 kisiden 2 3 kisi ancak. O da oyle kelimesi kelimesine cikti, her dedigini yasadim seklinde degil.
Fal baktiriyorum diye de kendini kotu hissedenler varsa; kendime soz veriyorum, oruc tutuyorum yine bozuyorum diyenler.. Vallahi hic zorlamayin kendinizi birgun geliyor cidden atmiyorsunuz, icinizden bile gelmiyor. Bana oldu aylar var fal atmiyorum, hatta ay dur canim sıkkın bugun atayim diye kendimi zorluyorum ama yok yine atmiyorum, heves kacmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?