Binnaz Abla

ya ama geçen forumda da yazdım 2 farklı fal istemiş olması falan ve diğer yazılanlar derken çok güven vermiyor ama gel gör ki çıkan şeyler oluyor:)
Belkide sema hesabını iki farklı kişi kullaniyordur hani söylenmisti ya fama ile ayni şeyleri konuşuyor diye, belkide bu kişiler birbirlerinin yerine de fal bakıyor olabilirler

ya basirly konusu gecmiş dün indirdim bende can deiliyordu formda o yüzden ona kahve attım :)) baya iyi baktık öyle oluncada aşk falı attım kahve nin geliştirilmiydi diyelim ben begendim ama aşk için ise direkt aşk atabilirsiniz kızlar ben diyim hem kahve hem aşka baktırmaya gerek yok çok benzer şeyler çıktı bana tabi gelecegi bilemiyorum onu bekleyip görücem ilk verilen tarih ay sonuna kadar :))

Belkide sema hesabını iki farklı kişi kullaniyordur hani söylenmisti ya fama ile ayni şeyleri konuşuyor diye, belkide bu kişiler birbirlerinin yerine de fal bakıyor olabilirler

ama şöyle attığım falın ardından sorumun üzerine istedi bi de fama ve sema çok farklı konuşmuşlardı bende

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr asenat sisteme girdi 4 kişiyi almış ama sesli fal.ben telefon istiyordum

Bence kesinlikle sesli falı çok daha iyi, telefonda seslideki performansı yok. Seslide daha iyi odaklandığını düşünüyorum. Biraz da muhabbete dönüyor tabi telefonda. Yine de seviyorum seni Asenat:)

Nasıl atıyorsunuz yaaa 5 kredi oluyor ilk 0,5kredi bulamadım ben bir yerde hep 5,5 krediyle bakıyorlar falcılar
Bir ben baktıramadım basıryl de

Bence kesinlikle sesli falı çok daha iyi, telefonda seslideki performansı yok. Seslide daha iyi odaklandığını düşünüyorum. Biraz da muhabbete dönüyor tabi telefonda. Yine de seviyorum seni Asenat:)

hadicanimsendee bende telefonu seviyorum.çünkü birşey söylüyor hemen soru soruyorum.sesli fal olunca not alıp yazıyorum sonra soru kısmına yazıyorum daha sonra da cevap gelecek.daha kısa oluyor bence telefon
ama odaklanma konusunda haklısın

peanut8449 bende öyleyimdön dolaş aynı laflar,sözler.akıllanmayacak madeleineto

Kızlar selamlar :) yine bende tüm falcıların hiç bir dediğini yasamadim ne olumlu ne olumsuz bir gelişme oluyor. Ufacık da mı çıkmaz arkadaş çıkmıyor
Bahsiz nesvete

O sizin bahtsizliginiz degil inanin. Fallar zaten cikan seyler degil, cok nadir sonucu tutturan olur o da yuzde elli elli. O kadar cok fal baktiran insan taniyorum ki iclerinde ben de varim hicbir falin aynen kelimesi kelimesine ciktigini gormedim. Bunlari yazinca insanlar sinirleniyor, cunku herkes bir umut birseyler ciksin istiyor fakat fallarin cikma yuzdesi cok cok az. Belki 10 kisiden 2 3 kisi ancak. O da oyle kelimesi kelimesine cikti, her dedigini yasadim seklinde degil.

Fal baktiriyorum diye de kendini kotu hissedenler varsa; kendime soz veriyorum, oruc tutuyorum yine bozuyorum diyenler.. Vallahi hic zorlamayin kendinizi birgun geliyor cidden atmiyorsunuz, icinizden bile gelmiyor. Bana oldu aylar var fal atmiyorum, hatta ay dur canim sıkkın bugun atayim diye kendimi zorluyorum ama yok yine atmiyorum, heves kacmis.

Baldankabak Maşallah helal sana canım.bn sardım bırakamıyorum.öyle dua ediyorum gün gelsin fal hiç dikkatimi çekmesin diye

hep farklı birşey derler umudum oluyor ama gel gör aynı laflar.ezberliyorlar mı bu lafları

Basirly semih iykkk! Tek bildigi ayagimin numarası oldu. Kahvede yalnizca sen susun boylesin demek cidden igrenc ya telve haric her seye bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…