Binnaz Abla

Kızlarr sema kahve yorumunu oneren onermeyen lutfenn dıyınnn??? Son kapanış kahve için can mı?sema mı??

Basirly semih iykkk! Tek bildigi ayagimin numarası oldu. Kahvede yalnizca sen susun boylesin demek cidden igrenc ya telve haric her seye bakti
L livingdeath canım yanlış anlama ama çok güldüm telveye bakmadan bir ayak numaranı nasıl bildi.gaus u da ben beğenmedim
Taşınmaz alacakmışım alacak durumum yok ve güvenlik görevlisiyle evlenecekmişim

Kızlarr sema kahve yorumunu oneren onermeyen lutfenn dıyınnn??? Son kapanış kahve için can mı?sema mı??

Can (basirlyy)

Yoo bende cok guldum ayak nosu nedir ya bide diyor ki +1 -1 olabilir vayyy bilimsellige bak ! Guya kahve baktı paso cildin soyle dudagin boyle sacin oyle.. yok yere promosyonum gitti

Can (basirlyy)

Yoo bende cok guldum ayak nosu nedir ya bide diyor ki +1 -1 olabilir vayyy bilimsellige bak ! Guya kahve baktı paso cildin soyle dudagin boyle sacin oyle.. yok yere promosyonum gitti
Hassas düşünmüş +1,-1 falan. Keşke deseydin bn senden fiziksel özelliklerimi mi istedim diye?Bnde de gausun falına göre artık hayali bir güvenlik görevlisi enişteniz varşaka bir yana geçen güvenlikle kavga ettim ben

Fal sorumda tavsiye analiz vs istemiyorum yazdim takmamis demek

Guvenligi tutturmus farkli mi yorumluyolar gorduklerini ne? Belki munakasadır ask demistir her seyi oraya bagliolar

bu tam büyük aşklar kavga ile başlar gibi oldu güvenlikçi oldugunu nasıl anlamış falda ben o kısmı acaayipp merak ettim

Birgun cidden birakiliyor. Ihtiyaciniz vardir daha fala. Benim zamaninda ihtiyacim vardi, ciddi anlamda fal attim. Yine olsa yine atarim cunku o donem bana iyi geldi, daha iyi hissettim ve daha kolay atlattim. Simdi zamani gelmis, sogudum. O yuzden sizinde eminim sogudugunuz zaman gelecek, demek ki henuz fallar size iyi geliyor rahatliyorsunuz: )

Baldankabak inşallah dediğin gibi birgün bende derimşimdilik öyle olmuyor canım yasürekli tarih veriliyor anı anlatıyorlar.tarihler geçiyor.ne gelen var ne giden
Spiro seni dövecem.olmayacaksan bile senin için döktüğüm paralar için manevi tazminat açacağım sana

Keşke gribi atlattıktan sonra online olsaydın asenat fal orucuna gireceğim kredileri tüketip.sen yoksun telefonda da yakalayamazsam lenaya giderim sonra oruç başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…