- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
Bencede iğrençti çok kötüydü sorduğum soruya hiç bakmamıştı bile can iyiydi inşalah dedikleri olurBasirly semih iykkk! Tek bildigi ayagimin numarası oldu. Kahvede yalnizca sen susun boylesin demek cidden igrenc ya telve haric her seye bakti
can basirly deki ise benmemnun kaldım ondan dün baktırdım kahve falı ama çıkıp çıkmıycagını bilmiyorum henüz :=)KIZLAR bı cvp verin yaw
L livingdeath canım yanlış anlama ama çok güldümBasirly semih iykkk! Tek bildigi ayagimin numarası oldu. Kahvede yalnizca sen susun boylesin demek cidden igrenc ya telve haric her seye bakti
Kızlarr sema kahve yorumunu oneren onermeyen lutfenn dıyınnn??? Son kapanış kahve için can mı?sema mı??
L livingdeath canım yanlış anlama ama çok güldümtelveye bakmadan bir ayak numaranı nasıl bildi .gaus u da ben beğenmedim
Taşınmaz alacakmışım alacak durumum yok ve güvenlik görevlisiyle evlenecekmişim
Hassas düşünmüş +1,-1 falanCan (basirlyy)
Yoo bende cok guldum ayak nosu nedir yabide diyor ki +1 -1 olabilir vayyy bilimsellige bak ! Guya kahve baktı paso cildin soyle dudagin boyle sacin oyle.. yok yere promosyonum gitti
Fal sorumda tavsiye analiz vs istemiyorum yazdim takmamis demekHassas düşünmüş +1,-1 falan. Keşke deseydin bn senden fiziksel özelliklerimi mi istedim diye? Bnde de gausun falına göre artık hayali bir güvenlik görevlisi enişteniz var şaka bir yana geçen güvenlikle kavga ettim ben
bu tam büyük aşklar kavga ile başlar gibi olduHassas düşünmüş +1,-1 falan. Keşke deseydin bn senden fiziksel özelliklerimi mi istedim diye? Bnde de gausun falına göre artık hayali bir güvenlik görevlisi enişteniz var şaka bir yana geçen güvenlikle kavga ettim ben
ayy ayy bana da öyle dedi çingene ..hatta başkasıyla beraber olur bu gozune de sokar dediYok iyi oldu diyelim çıkmadığı çünkü arkadaşıma da "bu adam hayatta yazmaz "Dedi ve yazıldı
iyi yapmışsın canım falı da çıkmamıştı zatendikkat etmemisim canım tesekkurler hatırlattıgın icin atmadım zaten
Sonuç noldu peki canım ? Patladı mı sende deayy ayy bana da öyle dedi çingene ..hatta başkasıyla beraber olur bu gozune de sokar dedi
Baldankabak Maşallah helal sana canım .bn sardım bırakamıyorum .öyle dua ediyorum gün gelsin fal hiç dikkatimi çekmesin diye
hep farklı birşey derler umudum oluyor ama gel gör aynı laflar.ezberliyorlar mı bu lafları
Kızlarr sema kahve yorumunu oneren onermeyen lutfenn dıyınnn??? Son kapanış kahve için can mı?sema mı??
Fal sorumda tavsiye analiz vs istemiyorum yazdim takmamis demek
Guvenligi tutturmus farkli mi yorumluyolar gorduklerini ne? Belki munakasadır ask demistir her seyi oraya bagliolar
Kızlar Asenata atınca da bir şey olmuyor yine bekliyorsunuz hala yorumlamadı
Birgun cidden birakiliyor. Ihtiyaciniz vardir daha fala. Benim zamaninda ihtiyacim vardi, ciddi anlamda fal attim. Yine olsa yine atarim cunku o donem bana iyi geldi, daha iyi hissettim ve daha kolay atlattim. Simdi zamani gelmis, sogudum. O yuzden sizinde eminim sogudugunuz zaman gelecek, demek ki henuz fallar size iyi geliyor rahatliyorsunuz: )
bu tam büyük aşklar kavga ile başlar gibi oldugüvenlikçi oldugunu nasıl anlamış falda ben o kısmı acaayipp merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?