- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Heh iste.. bazilarida tesaduf tutturuyor dusununce hisli 1 kisiye denk gelmedim
Bendeki durumlarda senden farksız değil.çokşükür atlattım o sisli günleri.3 ay oldu neredeyse fak atmıyor.hayatım yeni yeni rayına girdi.Birgun cidden birakiliyor. Ihtiyaciniz vardir daha fala. Benim zamaninda ihtiyacim vardi, ciddi anlamda fal attim. Yine olsa yine atarim cunku o donem bana iyi geldi, daha iyi hissettim ve daha kolay atlattim. Simdi zamani gelmis, sogudum. O yuzden sizinde eminim sogudugunuz zaman gelecek, demek ki henuz fallar size iyi geliyor rahatliyorsunuz: )
Bendeki durumlarda senden farksız değil.çokşükür atlattım o sisli günleri.3 ay oldu neredeyse fak atmıyor.hayatım yeni yeni rayına girdi.Birgun cidden birakiliyor. Ihtiyaciniz vardir daha fala. Benim zamaninda ihtiyacim vardi, ciddi anlamda fal attim. Yine olsa yine atarim cunku o donem bana iyi geldi, daha iyi hissettim ve daha kolay atlattim. Simdi zamani gelmis, sogudum. O yuzden sizinde eminim sogudugunuz zaman gelecek, demek ki henuz fallar size iyi geliyor rahatliyorsunuz: )
hiç bilmiyorum durumu canım bz kavga ettik bunu bilen kimsede olmadı hatta baya sağlam bir kavgaydı, bunu görmemeleri çok saçma yani görceklerse dedikodu kavga bunu görmeleri gerekirdi,sevgili falan dedi onlardan da haberim yok yani belki vardır belki yokturSonuç noldu peki canım ? Patladı mı sende de
Darısı başımıza :)Sakinkal Baldankabak idollerimsiniz
Maşallah Allah devamını getirsin
Darısı başına akıllanmaz madeleineto
çok şükür ben de kurtuldum kuzumm biliyosun iki ayda bi fal attım, cidden gerek yokmus fal baktırıp bos beklentilere kapılmaya.Bendeki durumlarda senden farksız değil.çokşükür atlattım o sisli günleri.3 ay oldu neredeyse fak atmıyor.hayatım yeni yeni rayına girdi.
Ben dün attım. Analiz olarak iyiydi mesela rahatsız olduğum kişiyi birebir tarif etti ve tutturan ilk kişi oydu. Ayrıca annemin bana verdiği bir söz vardı onu da direkt söyledi ona şaşırdım. Bunun dışında gelecek ile ilgili söyledi onlar olur mu bilmiyorum. :)ben yine basirly sormaya geldim :d renana atan var mı peki? sırada 8 kişi varmış da neden bu kadar kişi atmış iyi mi acaba
gaus mu renan mı auraya mı atsam acaba seçemedim bi türlü. aslında amacım canı denemekti ama ona atamıyorum uygun değil yazıyor.Ben dün attım. Analiz olarak iyiydi mesela rahatsız olduğum kişiyi birebir tarif etti ve tutturan ilk kişi oydu. Ayrıca annemin bana verdiği bir söz vardı onu da direkt söyledi ona şaşırdım. Bunun dışında gelecek ile ilgili söyledi onlar olur mu bilmiyorum. :)
Aura efsane derken iyi mi? Kötü mü kafam karıştıAura efsane yaçok komik
Bu arada günün anlam ve önemine binaen bu da şuracıkta dursun;
Zaten aşk ne zaman doğru zaman kollar, hiçbir zaman
Dağ gibi duranı istemez, ah sever kalp kardan adam
Bende denemek istiyorum, yakalarsam bir gun :)Sadece bir yorumcu ismi vermem gerekseydi ben de Venüs Amber derim.
ben beğenmiştim şaşırtmıştı beni. efsane derken baya atarlı bi ablamız konuşma tarzı çok komik onu diyor sanırımAura efsane derken iyi mi? Kötü mü kafam karıştı
Evet ya bitanem.inşallah işimiz rasgelecek .yeter ki olumsuz enerjileri kendimizden uzaklaştıralım.ben sende ki azmede hayran kaldım.bir anda şak diye atıverdin.çok şükür ben de kurtuldum kuzumm biliyosun iki ayda bi fal attım, cidden gerek yokmus fal baktırıp bos beklentilere kapılmaya.
Darısı başımıza :)
Amin inşallah canlar.umarım herkes çok ama çok mutlu olur ve bu falcılardan kurtulurSakinkal Baldankabak idollerimsiniz
Maşallah Allah devamını getirsin
Darısı başına akıllanmaz madeleineto
gaus mu renan mı auraya mı atsam acaba seçemedim bi türlü. aslında amacım canı denemekti ama ona atamıyorum uygun değil yazıyor.
AminnnnnnnnnnAmin inşallah canlar.umarım herkes çok ama çok mutlu olur ve bu falcılardan kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?