Binnaz Abla

Bendeki durumlarda senden farksız değil.çokşükür atlattım o sisli günleri.3 ay oldu neredeyse fak atmıyor.hayatım yeni yeni rayına girdi.

Bendeki durumlarda senden farksız değil.çokşükür atlattım o sisli günleri.3 ay oldu neredeyse fak atmıyor.hayatım yeni yeni rayına girdi.

Sonuç noldu peki canım ? Patladı mı sende de
hiç bilmiyorum durumu canım bz kavga ettik bunu bilen kimsede olmadı hatta baya sağlam bir kavgaydı, bunu görmemeleri çok saçma yani görceklerse dedikodu kavga bunu görmeleri gerekirdi,sevgili falan dedi onlardan da haberim yok yani belki vardır belki yoktur

çok şükür ben de kurtuldum kuzumm biliyosun iki ayda bi fal attım, cidden gerek yokmus fal baktırıp bos beklentilere kapılmaya.

ben yine basirly sormaya geldim :d renana atan var mı peki? sırada 8 kişi varmış da neden bu kadar kişi atmış iyi mi acaba

ben yine basirly sormaya geldim :d renana atan var mı peki? sırada 8 kişi varmış da neden bu kadar kişi atmış iyi mi acaba
Ben dün attım. Analiz olarak iyiydi mesela rahatsız olduğum kişiyi birebir tarif etti ve tutturan ilk kişi oydu. Ayrıca annemin bana verdiği bir söz vardı onu da direkt söyledi ona şaşırdım. Bunun dışında gelecek ile ilgili söyledi onlar olur mu bilmiyorum. :)

gaus mu renan mı auraya mı atsam acaba seçemedim bi türlü. aslında amacım canı denemekti ama ona atamıyorum uygun değil yazıyor.

Aura efsane ya çok komik

Bu arada günün anlam ve önemine binaen bu da şuracıkta dursun;

Zaten aşk ne zaman doğru zaman kollar, hiçbir zaman
Dağ gibi duranı istemez, ah sever kalp kardan adam
Aura efsane derken iyi mi? Kötü mü kafam karıştı

Kızlar olumsuz ama olsun çıkan fal haberi Şevval Erdal:Ocak ayında iletişim olucak ama eskisi gibi olmayacak olmadı çok pis bi kavga tartışma yaşandı engellendim:)Ama işte ben boğa yım...dayanamıyorum atar benim göbek adım:))

çok şükür ben de kurtuldum kuzumm biliyosun iki ayda bi fal attım, cidden gerek yokmus fal baktırıp bos beklentilere kapılmaya.
Evet ya bitanem.inşallah işimiz rasgelecek .yeter ki olumsuz enerjileri kendimizden uzaklaştıralım.ben sende ki azmede hayran kaldım.bir anda şak diye atıverdin.

gaus mu renan mı auraya mı atsam acaba seçemedim bi türlü. aslında amacım canı denemekti ama ona atamıyorum uygun değil yazıyor.

Ben Basirly'de herkese attım
Can iyiydi an konusunda. Ben Aura'yı da çok beğeniyorum.
Ama dediğim gibi Renan çok iyiydi, hiç kimseni bilmediği bir şeyi bildi yani.
Ama istersen Sıraç'ı da deneyebilirsin o benim aklımdan geçirdiğim bir şeyi bilmişti, aynı zamanda teyzem ve arkadaşı da gönderdi ona aile içinde bir şeyleri tutturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…