Binnaz Abla

Evet ya bitanem.inşallah işimiz rasgelecek .yeter ki olumsuz enerjileri kendimizden uzaklaştıralım.ben sende ki azmede hayran kaldım.bir anda şak diye atıverdin.
valla bir sure sonra kendimi aciz hiissetmeye baaslayınca kestim attım onlar bizden fazla ne bilcek ki hatta cogu dalga geciyor bizimle

Canım benim ben nişanlımdan ayrıldım.bir yıl boyunca o gördüğünüz tüm falcılar bizi evlendirdiler.üstelik ben herdefasında sorunlarımı anlatıyordum.hani diyorum nasıl göremediler ayrılacağımızı.ya da gördülerdemi söylemekmi istemediler.burda budurumu çok dile getirdim anlayan anladı.aman diyorum benden uzak dursunlar

Ya ben siraca attim hala bekliyorum ustelik sorusuz atmısım ustelik 10 kisi var promosyon sevdam da biterse noktalarım bu isi

Şu ana kadar medeni halimi temsil eden emoji
istediğim lütfen lütfen lütfen hepimiz için
Bugün fal gönderemedim.asenat nerdesin sen hangi bugün telefonla fal alacaktın?okuyon dimi burayı

valla bir sure sonra kendimi aciz hiissetmeye baaslayınca kestim attım onlar bizden fazla ne bilcek ki hatta cogu dalga geciyor bizimle
Aynen kart yorumu yapıp kahve fincanından bahsedenmi olmadı,aynı falı farklı mailden attığımda kopyala yapıştırla yollayanmı,ağzımdan laf alıp buna göre konuşanmı,burç bilgileri üzerinden yürüyenlermi,dua verip teselli verenlermi yaw neler gördüm neler.biz saf olunca yedirmek kolay oluyor.ya da acizliğimizden faydalanıp geyik yapmak.offf Allahım çokşükür bitti gitti o dönemler. verilmiş sadakamız varmış.bunu yaşamadan öğrenemezdik.yaşandı ve bitti

11 olmus sira millet sayi arttikca iyice yigildi sanki meraktan

Sıraç cidden iyi ya. Ben Basirly'i ilk burada görüp kayıt olmuştum ilk gözüme çarpan Sıraç olmuştu ve ona göndermiştim. Daha ilk dakika okumak istediğim bölümü söyleyip beni dumur etmişti

Aura efsane derken iyi mi? Kötü mü kafam karıştı

Yani dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama bugüne kadar baktıdığım falcılarla aynı şeyi söylemişti. Sadece zaman olarak en ileri tarihi o vermişti. theraven 'in dediği gibi atarlı bir abla ondan öyle söyledim Sert biraz Kısaca Dilber Ay diyoruz kendisine

Sıraç cidden iyi ya. Ben Basirly'i ilk burada görüp kayıt olmuştum ilk gözüme çarpan Sıraç olmuştu ve ona göndermiştim. Daha ilk dakika okumak istediğim bölümü söyleyip beni dumur etmişti
Hadii ya bende ilk defa yanlislikla soru kısmı bos gonderdim cop olmasa bari

Ya Sirac'a nasıl tahammül ediyorsunuz kızlar? İçim kıyılmıştı. Mıy mıy mıy... lafı çevirmişte çevirmiş. Diyeceği 3 cümle sadece. Fal bunun üzerinden dönmüş. Hatta otobüste dinlerken dalmışım kulağımda kulaklık bi baktım adamı dinlemiyorum bile dışarıyı izliyorum bende mi saçmaladı nedir bilmem ama Sirac dendikçe burda ben çok şaşırıyorum yani.

Kahve mi attınız sıraça kızlar?
Evet :)

Bana da sesi kısık gelmişti baya dinlemek için telefona yapışmıştım ama bazı şeyleri çok iyi bilmişti ben de. Belki de enerjidendir. :/ Bilemedim ki.

Ben daha bekliyorum yaa bilmiyorum ilk olucak ama adami yazdikca sira sayisi artti bisey oldugndan degil yanlis mi lanse ettik ne ya da tesaduf ben 15 gormedim o'nda hic

Aynen mıy mıy nedediğini anlayamadım ben. Uyku ile uyanıklık arası bakmıştı bana sanırım. Dinlemeye tahammül edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…