Binnaz Abla

Ben daha bekliyorum yaa bilmiyorum ilk olucak ama adami yazdikca sira sayisi artti bisey oldugndan degil yanlis mi lanse ettik ne ya da tesaduf ben 15 gormedim o'nda hic

Nee! 15 mi!
Basiryl de kendini bişey sancak bizler yüzünden oysa ki fal krizimiz olmasa valla tırt bi yer bence ve hala çok korkunç olduğunu düşünüyorum resmen tırsıyorum

Aura'ya baktıranlara sorayım, size de duraksayarak mı baktı? Böyle duruyor.. 7-8 sn sessizlik.. bekliyor tekrar başlıyor..

Ve son olarak Basiryl de neden kahve de atsan herkes kart falı bakıyor?

Evet duraklıyo arada ben o zamanlarda dilberayın gözlerini kısıp dikkatle fincanımı inceleyişini hayal ettim dinlerken ahaha

Aynı durum çok saçma bi faldı mıymıy mıy saçma sapan bi yorum ne konuşacağını sapıtmış:))

Falım geldi. Benimkini öyle bi gömmüş ki ben de gaza geldim lanet olsun adama pis herif dedim bu nasıl bi gömüş beğendim ama bi kaç nokta atışı vardı da gelecek biraz meh. İyilikler güzellikler muhteşem bi hayat filan.

Diiimi sitedeki arabian hava benide urkutuyor korku tuneline giriyor gibi ne sartlarla fal atiyoruz

3 fotoda bir sey goremiyorlarsa dicem de kart cok emrivaki ya ben istemiyorum sonucta..

Ve falim gelmis bu arada biz tutmadik herhalde siracla

Sıraç cidden iyi ya. Ben Basirly'i ilk burada görüp kayıt olmuştum ilk gözüme çarpan Sıraç olmuştu ve ona göndermiştim. Daha ilk dakika okumak istediğim bölümü söyleyip beni dumur etmişti
Bende hiç iyi değildi falda dönüp dolaşıp aynı şeyleri farklı kelimelerle konuşup durmuş

Yok yok bende de öyleydi fal diye bir şey yoktu

Valla hep kahve attım ben ama benim orda attığım herkes kartları karıştırdı durdu. Fincanın telvenin adı geçmiyor bile. Aman neyse. Sevmedim ben.. Fal diyetime devam edeyim Kaç gr kötü enerji attım acaba üstümden

Gece gece actim fal dinliyorum semih , hoslandigim bey icin demis ki;
"Baska biri var mi, bilmem, olabilir? Sen takip istegi at yinede netten"

Insani pislige tesvik ediyorlar varsa niye atiyim hay allahim ins yoktur ya bnm bu pasifligimle yoksa da olur gerci

Ocak ayını da geride bırakıyoruz yavaş yavaş ne gelen var ne giden ne arayan

Sahiden yaa bana ne cook vaat vardi aralik icin patlamis bilmiyormusum

ay gece gece çok güldürdün beni sonra başlar mıydı şarkıya? "her geceeeeeğ rüyammmmda işin ne seniiiiiğn, seni görmekkk zorunda mıyım?!"

Attın mı sende ona? eğlenmek için bile atarım varsın çıkmasın yaaa ben çok gülmüştüm fala. Lütfiyeeeeeeee okuyorsan ders al kız biraz Aura ablamızdan.
Ablacım saygılar

ay gece gece çok güldürdün beni sonra başlar mıydı şarkıya? "her geceeeeeğ rüyammmmda işin ne seniiiiiğn, seni görmekkk zorunda mıyım?!"
Kahkaha attım istemsiz bu saatte :)))Allah iyiliğini versin...

KIZlar bugun nehir e attım dınledım,bişey dıcem oncekı 2 falı cıkmamıştı.. amaaa bişey demeden edemıycem baktııgı em ıyı falı bakmış bana cokl begendımm..umarım cıkarr.sasırdımm ıade almıştım 1 kere ozuurdıletıcek bı yorum gelmış.cıkan diyen varmıı

aynen canım ben onların gerçek falcı olduguna bile inanmıyorum ,öyle olsa dahii asla gerçekten bilemezler

nehiri ben çok beğeniyorum açıkçası. iki kere atmıştım ikisi de çok tutarlıydı. tamamen çıktı diyemem, ama dediği gibi olan birkaç şey var. görmüyorsa atmıyor en önemlisi, mesela"ben x konusunda bir tarih göremedim açıkçası" diyor ama sonuca ilişkin somut yorumlar yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…