Ben daha bekliyorum yaa bilmiyorum ilk olucak ama adami yazdikca sira sayisi artti bisey oldugndan degil yanlis mi lanse ettik neya da tesaduf ben 15 gormedim o'nda hic
Evet duraklıyo arada ben o zamanlarda dilberayın gözlerini kısıp dikkatle fincanımı inceleyişini hayal ettim dinlerken ahahaNee! 15 mi!
Basiryl de kendini bişey sancak bizler yüzünden oysa ki fal krizimiz olmasa valla tırt bi yer benceve hala çok korkunç olduğunu düşünüyorum resmen tırsıyorum
Aura'ya baktıranlara sorayım, size de duraksayarak mı baktı? Böyle duruyor.. 7-8 sn sessizlik.. bekliyor tekrar başlıyor..
Ve son olarak Basiryl de neden kahve de atsan herkes kart falı bakıyor?
Aynı durum çok saçma bi faldı mıymıy mıy saçma sapan bi yorum ne konuşacağını sapıtmış:))Ya Sirac'a nasıl tahammül ediyorsunuz kızlar? İçim kıyılmıştı. Mıy mıy mıy... lafı çevirmişte çevirmiş. Diyeceği 3 cümle sadece. Fal bunun üzerinden dönmüş. Hatta otobüste dinlerken dalmışım kulağımda kulaklık bi baktım adamı dinlemiyorum bile dışarıyı izliyorumbende mi saçmaladı nedir bilmem ama Sirac dendikçe burda ben çok şaşırıyorum yani.
Diiimi sitedeki arabian hava benide urkutuyor korku tuneline giriyor gibiNee! 15 mi!
Basiryl de kendini bişey sancak bizler yüzünden oysa ki fal krizimiz olmasa valla tırt bi yer benceve hala çok korkunç olduğunu düşünüyorum resmen tırsıyorum
Aura'ya baktıranlara sorayım, size de duraksayarak mı baktı? Böyle duruyor.. 7-8 sn sessizlik.. bekliyor tekrar başlıyor..
Bende hiç iyi değildi falda dönüp dolaşıp aynı şeyleri farklı kelimelerle konuşup durmuşSıraç cidden iyi ya. Ben Basirly'i ilk burada görüp kayıt olmuştum ilk gözüme çarpan Sıraç olmuştu ve ona göndermiştim. Daha ilk dakika okumak istediğim bölümü söyleyip beni dumur etmişti
Yok yok bende de öyleydi fal diye bir şey yoktuYa Sirac'a nasıl tahammül ediyorsunuz kızlar? İçim kıyılmıştı. Mıy mıy mıy... lafı çevirmişte çevirmiş. Diyeceği 3 cümle sadece. Fal bunun üzerinden dönmüş. Hatta otobüste dinlerken dalmışım kulağımda kulaklık bi baktım adamı dinlemiyorum bile dışarıyı izliyorumbende mi saçmaladı nedir bilmem ama Sirac dendikçe burda ben çok şaşırıyorum yani.
Evet duraklıyo arada ben o zamanlarda dilberayın gözlerini kısıp dikkatle fincanımı inceleyişini hayal ettim dinlerken ahaha
Ocak ayını da geride bırakıyoruz yavaş yavaş ne gelen var ne giden ne arayan
Ahaha çok iyiydi buDesem ki "abla beaa kahve attık sen kart bakıyorsun ne iş?" Cevap şu olur "Zorunda mıyım bacım"
Ocak ayını da geride bırakıyoruz yavaş yavaş ne gelen var ne giden ne arayan
ay gece gece çok güldürdün benisonra başlar mıydı şarkıya? "her geceeeeeğ rüyammmmda işin ne seniiiiiğn, seni görmekkk zorunda mıyım?!"
Nee! 15 mi!
Kahkaha attım istemsiz bu saatte :)))Allah iyiliğini versin...ay gece gece çok güldürdün benisonra başlar mıydı şarkıya? "her geceeeeeğ rüyammmmda işin ne seniiiiiğn, seni görmekkk zorunda mıyım?!"
Attın mı sende ona?eğlenmek için bile atarım varsın çıkmasın yaaa ben çok gülmüştüm fala. Lütfiyeeeeeeee okuyorsan ders al kız biraz Aura ablamızdan.
Ablacım saygılar
aynen canım ben onların gerçek falcı olduguna bile inanmıyorum ,öyle olsa dahii asla gerçekten bilemezlerCanım benim ben nişanlımdan ayrıldım.bir yıl boyunca o gördüğünüz tüm falcılar bizi evlendirdiler.üstelik ben herdefasında sorunlarımı anlatıyordum.hani diyorum nasıl göremediler ayrılacağımızı.ya da gördülerdemi söylemekmi istemediler.burda budurumu çok dile getirdim anlayan anladı.aman diyorum benden uzak dursunlar
KIZlar bugun nehir e attım dınledım,bişey dıcem oncekı 2 falı cıkmamıştı.. amaaa bişey demeden edemıycem baktııgı em ıyı falı bakmış bana cokl begendımm..umarım cıkarr.sasırdımm ıade almıştım 1 kere ozuurdıletıcek bı yorum gelmış.cıkan diyen varmıı
ocak ayının ilk haftasındayız daha ya :) bu ne karamsarlıkOcak ayını da geride bırakıyoruz yavaş yavaş ne gelen var ne giden ne arayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?