- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Ada balcı bende sacmasapandımerhabalar hepinize, benim fallarım cıktı, büyük cogunluk dogru tahmin etti, cok kisiye atmadım ama ciddi ayrıntı bilenler oldu, fakat zaman konusunda benim ciddi mudahalem oldugu icin söylenen tarihten önce oldu, tabii bunlar benim enerjimin tutturanlar, kimse buna göre atmasın ben paylasmak icin yazıyorum, belki yazacagım insanlar coktan patlamıs bile olabilirler ama sunu birkez daha gördüm ki cidden olayların akısı bizim elimizde, belki dedikleri gibi subatta yasayabilirdim ama ben epeyce mudahale ettim biran önce olsun diye
durumum yeni bir iliski, hoslandıgım kisi icindi ama genel sordum genelde biri olacak mı diyeydi sorularım
kemal devrim : ben sevdim sadece bir kez attım dediği bir olayı yasamadım, ama asıl olayı bildi, tarih daha önce oldu
elay göktürk : falın yuzde sekseni cıktı, harf bildi
sedef celik : bana daha önce de bildiği seyler olmustu, seviyorum bu kadını, cok net ismindeki harfleri bildi, karakter analizi de epey iyi, ocak ayı sonuna kadar netlesecekdemis ama daha önce oldu
zeynep aksu : bu da isimdeki harfleri bildi, cok ayrıntılı degildi ama cıktı
ada balcı yine falın neredeyse tamamı cıktı karakter analizleri yerinde süre olarak kısa vade vermisti, sadece fal uzun degil kısaydı
lena koval : bilemedim, pek bildiği sey olmamıs gibi, cok kucuk seyleri bilmis, tesadufi olabilir onlarda
saraylıhanım : güzel bir faldı, bildigi cok sey var, tavsiye ederim, karakter analizi cok iyi, harfler tutmadı, tarih olarak epey yakınlastı
ilkay gür: cok cok nokta atısı oldu, bana sen birseyler yaparsan daha erken olacak demisti, seviyorum
cıkmayan tek falım var o da medyum cem
umarım hersey gönlunuze göre olur
çoook sevindim canımmm inşallah çok güzel bir ilişki olur mutluluktan fallara sorcak sorun olmaz :))merhabalar hepinize, benim fallarım cıktı, büyük cogunluk dogru tahmin etti, cok kisiye atmadım ama ciddi ayrıntı bilenler oldu, fakat zaman konusunda benim ciddi mudahalem oldugu icin söylenen tarihten önce oldu, tabii bunlar benim enerjimin tutturanlar, kimse buna göre atmasın ben paylasmak icin yazıyorum, belki yazacagım insanlar coktan patlamıs bile olabilirler ama sunu birkez daha gördüm ki cidden olayların akısı bizim elimizde, belki dedikleri gibi subatta yasayabilirdim ama ben epeyce mudahale ettim biran önce olsun diye
durumum yeni bir iliski, hoslandıgım kisi icindi ama genel sordum genelde biri olacak mı diyeydi sorularım
kemal devrim : ben sevdim sadece bir kez attım dediği bir olayı yasamadım, ama asıl olayı bildi, tarih daha önce oldu
elay göktürk : falın yuzde sekseni cıktı, harf bildi
sedef celik : bana daha önce de bildiği seyler olmustu, seviyorum bu kadını, cok net ismindeki harfleri bildi, karakter analizi de epey iyi, ocak ayı sonuna kadar netlesecekdemis ama daha önce oldu
zeynep aksu : bu da isimdeki harfleri bildi, cok ayrıntılı degildi ama cıktı
ada balcı yine falın neredeyse tamamı cıktı karakter analizleri yerinde süre olarak kısa vade vermisti, sadece fal uzun degil kısaydı
lena koval : bilemedim, pek bildiği sey olmamıs gibi, cok kucuk seyleri bilmis, tesadufi olabilir onlarda
saraylıhanım : güzel bir faldı, bildigi cok sey var, tavsiye ederim, karakter analizi cok iyi, harfler tutmadı, tarih olarak epey yakınlastı
ilkay gür: cok cok nokta atısı oldu, bana sen birseyler yaparsan daha erken olacak demisti, seviyorum
cıkmayan tek falım var o da medyum cem
umarım hersey gönlunuze göre olur
Canım nehir in bende ilk falı çıktı. Zaman biraz sarkmıştı.... ilk dinledigimde Hadi yaaaa olmaz demiştim. Gelgelelim oldu... kadina birde düşük puan vermiştim. Bir daha fal gönderince tabisi düşük puanı bana hatırlattı sonraki 2 falim ehhhh işte. ..Son falda yine iyiydi.... her falı şahane olmuyor yani. 2 ay oldu tam fal baktırmıyorum. Bir gün online fal baktiracaksam yine atarım nehir e....KIZlar bugun nehir e attım dınledım,bişey dıcem oncekı 2 falı cıkmamıştı.. amaaa bişey demeden edemıycem baktııgı em ıyı falı bakmış bana cokl begendımm..umarım cıkarr.sasırdımm ıade almıştım 1 kere ozuurdıletıcek bı yorum gelmış.cıkan diyen varmıı
Sezgi Candan ve Geysu anda akıl okumada çok iyiler..
Elif Hanzade'ye baktırdım.Öyle umut vermişti ki şimdi uzak olan arkadaşımla görüşüyor olacaktık.Ve temmuzda evlenecektik.Adam başkası ile evlendi.İnanmayınız.Hisleri insanı yanıltıyor.Boşa ümit veriyor.Oyalıyor.Önünüzdekini de görmek istemiyorsunuz.Aylar geçiyor.Sonuç hüsran..Sitedeki memnuniyet ilk başta verdiği umutlar için. Bir tanesi de mutlu sona ulaştım diyemez.Olmuyor hayal çünkü.Zaten umutsuz insan baktırıyor fala.Paranız ve umutlarınız boşa gitmesin.Araştırdığınızda göreceksiniz ki olacak dediği adam başkası ile mutlu.oylemı yorumlarda baya gaza gelmısım elıf hanzede mı ıyı cok bılmıyorm
@zehrina canım bn gausa kahve attığımda da hep kart sesi vardıValla hep kahve attım ben ama benim orda attığım herkes kartları karıştırdı durdu. Fincanın telvenin adı geçmiyor bile. Aman neyse. Sevmedim ben.. Fal diyetime devam edeyimKaç gr kötü enerji attım acaba üstümden
İyiki söyledin baktircaktim :) deniz nasil acabarenan.. soruda iyiki bisey yazdik ordan yurumus de yurumus..
Harf olayi berbat S dedi. Adamda bi S yok zaten, olmayani buldu.
Burc yorumu tavsiyesi iviri zivirisemihten kotuydun renan.
Basirlydeki en igrenc fallar eftelya ve renan
Kotu olanlar (olumsuz degil anlamsiz) semih: semih, sirac
Harfi tutan : can
Onu denemedim daha denemicem zaten burdan da. kahve gonderiyoruz bakilmiyor o zaman kahve secenegi olmasin yani.İyiki söyledin baktircaktim :) deniz nasil acaba
çoook sevindim canımmm inşallah çok güzel bir ilişki olur mutluluktan fallara sorcak sorun olmaz :))
Canım nehir in bende ilk falı çıktı. Zaman biraz sarkmıştı.... ilk dinledigimde Hadi yaaaa olmaz demiştim. Gelgelelim oldu... kadina birde düşük puan vermiştim. Bir daha fal gönderince tabisi düşük puanı bana hatırlattı sonraki 2 falim ehhhh işte. ..Son falda yine iyiydi.... her falı şahane olmuyor yani. 2 ay oldu tam fal baktırmıyorum. Bir gün online fal baktiracaksam yine atarım nehir e....
Ada balcı bende sacmasapandı2 hafta dedı imkansızxxx
Peki zamanda ne kadar sarkma oldu...Canım nehir in bende ilk falı çıktı. Zaman biraz sarkmıştı.... ilk dinledigimde Hadi yaaaa olmaz demiPştim. Gelgelelim oldu... kadina birde düşük puan vermiştim. Bir daha fal gönderince tabisi düşük puanı bana hatırlattı sonraki 2 falim ehhhh işte. ..Son falda yine iyiydi.... her falı şahane olmuyor yani. 2 ay oldu tam fal baktırmıyorum. Bir gün online fal baktiracaksam yine atarım nehir e....
Verdiği tarihten 1.5 ay sonra canım...Peki zamanda ne kadar sarkma oldu...
Tarih benimde geçti ama patladı saymıyorumöyle bi durum detay bildi ki şaşırdım inan ki ...Ozaman ikinci falı hiç atmayayım..zaman sabır edeyim...bakalım...Verdiği tarihten 1.5 ay sonra canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?