Bence de sabredip atmamak lazım. İlk hareket bende fala 1.5 ay kadar ara vediğimde olmuştu. Karsi taraftan adım geldiğinde tekrar fallara sarıldım. Ve yine o falların gazı ile ve kendi katkım la gidişatı bozdum. O zaman paramla kepaze olmak lafının tam karşılığını yaşadım. Yani 2. Fal dalgasında baktırdığım fallardan da doğru düzgün birsey çıkmadı. Tekrar bıraktım tekrar aynı şey oldu ama bu kez fallara sarılmadım. Sarılmayı da düşünmüyorum. 2 gündür asenat giriyor mesela ki ilk falı bende efsanedir yok diyorum. Basirly den konuşuldu bedava olmasına rağmen ona da ıııhhhh dedim. Katina bakabiliyorum biraz ama onlara da el sürmedim... bir müddet ara verince zaten yok deyip arınmayı bozmak istemiyorsunuz. Falların süreci bozduğu düşüncesine kesinlikle inanıyorum. Hepiniz o noktaya er ya da geç geleceksiniz. Herkesin zamanı farklı işliyor sadece....Tarih benimde geçti ama patladı saymıyorumöyle bi durum detay bildi ki şaşırdım inan ki ...Ozaman ikinci falı hiç atmayayım..zaman sabır edeyim...bakalım...
Şu an öyle bir gelişme oldu ki falcıların hiçbirisi bunu bilemedi. Ben bile hayret ettim. Boşu boşuna falcılara para verdiğime üzüldüm. En kesin konuşanlardan bile çıkmadı. Yine en iyisi Yeşil çingene en azından kesin konuşup umut vermiyor. Şu anki durumu iyi kötü yazıyor. Tavsiye verdiğinde de tutarlı veriyor. Söylemeden geçemeyeceğim basirly Noyan dan uzak durun tavsiye veriyor sürekli ben adım atacaksam falda işim ne..
Kız spiro dedikçe sen, şirketteki stajyeri tokatlamak istiyorum. Uluslararası değişim programıyla staja geldi çocuk. Ve tabi soyadı SpirozakusUslupehlivan haklısın canım.bnde de aynı durum oldu.adam hiç adım atmadı onların dedikleri tarihte bn adım attım isteksizce.spironun bana dediğini de hiçbir falcı bilmedi
Kendi hislerince hareket etmek daha iyi bence. Tarih tutmuyor hiçbir şekilde.Uslupehlivan haklısın canım.bnde de aynı durum oldu.adam hiç adım atmadı onların dedikleri tarihte bn adım attım isteksizce.spironun bana dediğini de hiçbir falcı bilmedi
Kızlar Patlayan Fal Haberleri.. Fal Sepeti
Medyum Gizem in gelecek hakkında söyledikleri patladı. Zamanda tutmadı zaten
Ayışığın anı yorumlaması çok güzeldi. Ama gelecek patladı kızlar zaten biraz saçma gelmişti bana da. Gelecek tutturamıyor
Firuzen : Yardımcı oldu kendileri bana çok fazla. Soru kısmında sorduğumda aklımdaki kişiyi sana karşı derin hisleri var dedi sadece.
Fal Kutusu
Efsunlu: Nokta atışları vardı ama olmadı.
Bahar Yüksel : Detay belirtmiyor tarih te tutmadı.
Eros: Patladı
Isabella : Patladı
Tattaret: Patladı
UniqueS: Detay pek yoktu. Patladı
Arya Demir: Genel baktı detay yoktu.
Güliz Canatladı
Melek Üstün : Eh.. Tarih tutmadı
Neşe Eraslan: Patladı
Medyum Fulya: Beğenmedim. Patladı
Demirel: Patladı
Ela Üstün : Patladı
Deniz İmralı - Sezen Hisli: 2 farklı hesaptan attım kelimesi kelimesine noktası noktasına aynıydı. Bundan dolayı bu siteden şüphelendim
Uslupehlivan haklısın canım.bnde de aynı durum oldu.adam hiç adım atmadı onların dedikleri tarihte bn adım attım isteksizce.spironun bana dediğini de hiçbir falcı bilmedi
Kızlar Patlayan Fal Haberleri.. Fal Sepeti
Medyum Gizem in gelecek hakkında söyledikleri patladı. Zamanda tutmadı zaten
Ayışığın anı yorumlaması çok güzeldi. Ama gelecek patladı kızlar zaten biraz saçma gelmişti bana da. Gelecek tutturamıyor
Firuzen : Yardımcı oldu kendileri bana çok fazla. Soru kısmında sorduğumda aklımdaki kişiyi sana karşı derin hisleri var dedi sadece.
Fal Kutusu
Efsunlu: Nokta atışları vardı ama olmadı.
Bahar Yüksel : Detay belirtmiyor tarih te tutmadı.
Eros: Patladı
Isabella : Patladı
Tattaret: Patladı
UniqueS: Detay pek yoktu. Patladı
Arya Demir: Genel baktı detay yoktu.
Güliz Canatladı
Melek Üstün : Eh.. Tarih tutmadı
Neşe Eraslan: Patladı
Medyum Fulya: Beğenmedim. Patladı
Demirel: Patladı
Ela Üstün : Patladı
Deniz İmralı - Sezen Hisli: 2 farklı hesaptan attım kelimesi kelimesine noktası noktasına aynıydı. Bundan dolayı bu siteden şüphelendim
Medyum Gizem gelecek odaklı konuştu genellikle. An ile ilgili bildikleri öyle böyleydi. Firuzen e fal atmadan önce ben istihareye yatmıştım bir tanıdığım erkeği gördüm. Bunu Firuzen e anlattım benim için yatmış bu erkeği görmen aşk odaklı değil dedi. Üniversite hakkında konuştu ve de ordan tanışacağım bir kişiden bahsetti. Baktırdığımdan beri de erkek arkadaşım olmadı süreç dediği gibi ilerliyor. Terapisi de iyi geldi bana .Medyum gizem anidami bilemedi Firuzen ruyayada yatiyormus deneyen varmi merak ediyorum aslinda
ben renan diyorum kahve atmıştım çok iyiydiBasirly de kimi onerirsiniz kızlar kahve mi yoksa tarot mu attinoz yorumları kaç saatte geliyor
Gece auraya fal atmıştım bugün dinledim karnıma ağrılar girdi ölücem gülmektenben bu kadar komik bi fal dinlemedim kız aura allah da seni güldürsün ne alemsin ya imkanım olsa hepinize dinletmek isterdim tam 21 dakika
ben de komik bir soru sorayım siz bu uygulamaya para veriyor musunuz yoksa kredi kazanmanın başka yolu var mı
Ben tek bir kişiye attım o da çok iyidi başkalarını deneyesim var
Medyum Gizem gelecek odaklı konuştu genellikle. An ile ilgili bildikleri öyle böyleydi. Firuzen e fal atmadan önce ben istihareye yatmıştım bir tanıdığım erkeği gördüm. Bunu Firuzen e anlattım benim için yatmış bu erkeği görmen aşk odaklı değil dedi. Üniversite hakkında konuştu ve de ordan tanışacağım bir kişiden bahsetti. Baktırdığımdan beri de erkek arkadaşım olmadı süreç dediği gibi ilerliyor. Terapisi de iyi geldi bana .
ben parali baktirmadim hatta renanin eftelyanin sacmaligini dinlediim icin para talep etmem gerek
Baska maille yeniden hesap acip yine davet gonderip kredi kazandim
Sonra ayni gun baska telefon ve baska mailden 1 hesap daha aldim twitterda paylastim kredi ile yeniden baktirdim
Hee iyi mi oldu? Boyle sakat is olamazdı ust uste bosuna zirvalamis gibiyim bu promosyon kapanir bence yakinda suyunu cikardim kendi adima 4 kere
Nesibe hisli bir kadın deniliyor. Bende merak ediyorum :) Fal aynen enerji işiBende gizeme baktirmistim cokda begenmistim bu enerji isi gercekten dogru galiba..2 defa baktirdim cokda baktirmak istemiyorum tutuyorum kendini :)baktirirsam nesibeyi dusunuyorum begenme orani baya yuksek
Kız spiro dedikçe sen, şirketteki stajyeri tokatlamak istiyorum. Uluslararası değişim programıyla staja geldi çocuk. Ve tabi soyadı Spirozakus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?