Binnaz Abla

Tarih benimde geçti ama patladı saymıyorumöyle bi durum detay bildi ki şaşırdım inan ki ...Ozaman ikinci falı hiç atmayayım..zaman sabır edeyim...bakalım...
Bence de sabredip atmamak lazım. İlk hareket bende fala 1.5 ay kadar ara vediğimde olmuştu. Karsi taraftan adım geldiğinde tekrar fallara sarıldım. Ve yine o falların gazı ile ve kendi katkım la gidişatı bozdum. O zaman paramla kepaze olmak lafının tam karşılığını yaşadım. Yani 2. Fal dalgasında baktırdığım fallardan da doğru düzgün birsey çıkmadı. Tekrar bıraktım tekrar aynı şey oldu ama bu kez fallara sarılmadım. Sarılmayı da düşünmüyorum. 2 gündür asenat giriyor mesela ki ilk falı bende efsanedir yok diyorum. Basirly den konuşuldu bedava olmasına rağmen ona da ıııhhhh dedim. Katina bakabiliyorum biraz ama onlara da el sürmedim... bir müddet ara verince zaten yok deyip arınmayı bozmak istemiyorsunuz. Falların süreci bozduğu düşüncesine kesinlikle inanıyorum. Hepiniz o noktaya er ya da geç geleceksiniz. Herkesin zamanı farklı işliyor sadece....

Şu an öyle bir gelişme oldu ki falcıların hiçbirisi bunu bilemedi. Ben bile hayret ettim. Boşu boşuna falcılara para verdiğime üzüldüm. En kesin konuşanlardan bile çıkmadı. Yine en iyisi Yeşil çingene en azından kesin konuşup umut vermiyor. Şu anki durumu iyi kötü yazıyor. Tavsiye verdiğinde de tutarlı veriyor. Söylemeden geçemeyeceğim basirly Noyan dan uzak durun tavsiye veriyor sürekli ben adım atacaksam falda işim ne..

Basirly twitterde uygulamayı paylaştım sirac can ovulmus kahve mi tarot mu atiliyor kızlar sizce hangisine atiyim

Uslupehlivan haklısın canım.bnde de aynı durum oldu.adam hiç adım atmadı onların dedikleri tarihte bn adım attım isteksizce.spironun bana dediğini de hiçbir falcı bilmedi

Uslupehlivan haklısın canım.bnde de aynı durum oldu.adam hiç adım atmadı onların dedikleri tarihte bn adım attım isteksizce.spironun bana dediğini de hiçbir falcı bilmedi
Kız spiro dedikçe sen, şirketteki stajyeri tokatlamak istiyorum. Uluslararası değişim programıyla staja geldi çocuk. Ve tabi soyadı Spirozakus

Medyum gizem anidami bilemedi Firuzen ruyayada yatiyormus deneyen varmi merak ediyorum aslinda

Fal sepetinde Dennis deneyen varmi yorumlarinda tarihiyle cikti diye cok yazilmis

Medyum gizem anidami bilemedi Firuzen ruyayada yatiyormus deneyen varmi merak ediyorum aslinda
Medyum Gizem gelecek odaklı konuştu genellikle. An ile ilgili bildikleri öyle böyleydi. Firuzen e fal atmadan önce ben istihareye yatmıştım bir tanıdığım erkeği gördüm. Bunu Firuzen e anlattım benim için yatmış bu erkeği görmen aşk odaklı değil dedi. Üniversite hakkında konuştu ve de ordan tanışacağım bir kişiden bahsetti. Baktırdığımdan beri de erkek arkadaşım olmadı süreç dediği gibi ilerliyor. Terapisi de iyi geldi bana .

Basirly de kimi onerirsiniz kızlar kahve mi yoksa tarot mu attinoz yorumları kaç saatte geliyor

ben de komik bir soru sorayım siz bu uygulamaya para veriyor musunuz yoksa kredi kazanmanın başka yolu var mı
Ben tek bir kişiye attım o da çok iyidi başkalarını deneyesim var

ben de komik bir soru sorayım siz bu uygulamaya para veriyor musunuz yoksa kredi kazanmanın başka yolu var mı
Ben tek bir kişiye attım o da çok iyidi başkalarını deneyesim var

ben parali baktirmadim hatta renanin eftelyanin sacmaligini dinlediim icin para talep etmem gerek

Baska maille yeniden hesap acip yine davet gonderip kredi kazandim

Sonra ayni gun baska telefon ve baska mailden 1 hesap daha aldim twitterda paylastim kredi ile yeniden baktirdim

Hee iyi mi oldu? Boyle sakat is olamazdı ust uste bosuna zirvalamis gibiyim bu promosyon kapanir bence yakinda suyunu cikardim kendi adima 4 kere

Bende gizeme baktirmistim cokda begenmistim bu enerji isi gercekten dogru galiba..2 defa baktirdim cokda baktirmak istemiyorum tutuyorum kendini :)baktirirsam nesibeyi dusunuyorum begenme orani baya yuksek

25den fazla davet gönderirsem kredi veriyorlarmış o kadar kişiye gönderemedim :/
twittera'a kaç kredi veriyor bari onu yapayım

Kime Attın atmivararkamda kahve mi tarot mu kaç saat sonra yorum geliyor

Yılbaşı indiriminden binnazdan kredi almamak gibi yüce bir iş yaptım sonra asenat geldi kredi alayım bari belki yakalarim dedim. Krediyi ucu ucuna aldım asenat zam yaptı. Bir tek onu merak ediyorum. Yoksa baya diyetteyim.:) taracaya attım telweden gelecek için baya uzun vade vermiş. Şimdiye dair söylediklerini herkes tahmin edebilir fallik durum yok. Şu asenattan bir haber et masalkizi- taracayi deneyen var mi?

Bende gizeme baktirmistim cokda begenmistim bu enerji isi gercekten dogru galiba..2 defa baktirdim cokda baktirmak istemiyorum tutuyorum kendini :)baktirirsam nesibeyi dusunuyorum begenme orani baya yuksek
Nesibe hisli bir kadın deniliyor. Bende merak ediyorum :) Fal aynen enerji işi

Kız spiro dedikçe sen, şirketteki stajyeri tokatlamak istiyorum. Uluslararası değişim programıyla staja geldi çocuk. Ve tabi soyadı Spirozakus
ncarenot stajyerin suçu yok onu tokatlama
.haberler:staj yapmak için Türkiye'ye gelen spirozakus ncarenot tarafından tokatlandı çok güldüm Allah'ta seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…