- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Kendi hislerince hareket etmek daha iyi bence. Tarih tutmuyor hiçbir şekilde.
Gece auraya fal atmıştım bugün dinledim karnıma ağrılar girdi ölücem gülmektenben bu kadar komik bi fal dinlemedim kız aura allah da seni güldürsün ne alemsin ya imkanım olsa hepinize dinletmek isterdim tam 21 dakika
25den fazla davet gönderirsem kredi veriyorlarmış o kadar kişiye gönderemedim :/
twittera'a kaç kredi veriyor bari onu yapayım
İlk falı 16 dakikaydı bu 20 dakika baya uzun bakıyor ama içi öyle dolu dolu değil tabii ki biraz komşu teyze gibi
Valla canım asıl siz beni haber edin Asenattan. hala yorumlamadıYılbaşı indiriminden binnazdan kredi almamak gibi yüce bir iş yaptım sonra asenat geldi kredi alayım bari belki yakalarim dedim. Krediyi ucu ucuna aldım asenat zam yaptı. Bir tek onu merak ediyorum. Yoksa baya diyetteyim.:) taracaya attım telweden gelecek için baya uzun vade vermiş. Şimdiye dair söylediklerini herkes tahmin edebilir fallik durum yok. Şu asenattan bir haber etmasalkizi- taracayi deneyen var mi?
S Salsa80 aynen canımYılbaşı indiriminden binnazdan kredi almamak gibi yüce bir iş yaptım sonra asenat geldi kredi alayım bari belki yakalarim dedim. Krediyi ucu ucuna aldım asenat zam yaptı. Bir tek onu merak ediyorum. Yoksa baya diyetteyim.:) taracaya attım telweden gelecek için baya uzun vade vermiş. Şimdiye dair söylediklerini herkes tahmin edebilir fallik durum yok. Şu asenattan bir haber etmasalkizi- taracayi deneyen var mi?
Yok kuzu girmiyor diyorum ya Asenata atamadım diye üzülmeyin atanda bekliyor atamayandaS Salsa80 aynen canım.dün atanlar yine şanslı 35 lira.şimdi 52,5 olmuş asenat
Herkese soruyorum geçen sene binnazda en yüksek 37,5 liraydı.1 yılda 15 tl zam yaptı
Doğru hatırlıyorum deil mi sayıları
Hala sistemde 2 kişi var.masalkizi- daha gelmedi dimi canım falın
Biraz sorumsuz bi kadın sanırımYok kuzu girmiyor diyorum ya Asenata atamadım diye üzülmeyin atanda bekliyor atamayanda
Nesibe benim için tam bir muammadır. Çok kişinin enerjisinin tutmadığı yorumcularla hep enerjim tutmuştur. Hiç bilemedi dediğim falcıların falında bile bir tutarlık paralellik vardı lakin nesibe sıfıra sıfırdı.Nesibe hisli bir kadın deniliyor. Bende merak ediyorum :) Fal aynen enerji işi
nesibe burda yazılan yazıları takip edip fal bakanın kim oldugunu bilebiliyor ip adresinden... gecen sene yazmıstım bunu burda..birkac kisi daha soylemıstı.Nesibe hisli bir kadın deniliyor. Bende merak ediyorum :) Fal aynen enerji işi
ciddi misiniz? nerden biliyorsunuz bunu pekinesibe burda yazılan yazıları takip edip fal bakanın kim oldugunu bilebiliyor ip adresinden... gecen sene yazmıstım bunu burda..birkac kisi daha soylemıstı.
Yok kuzu girmiyor diyorum ya Asenata atamadım diye üzülmeyin atanda bekliyor atamayanda
ciddi misiniz? nerden biliyorsunuz bunu peki
Dedıgı nasıl cıktı sende.bana pembe gıbı geldı.cok ıddalı bır tarıh 2 hafta imkansız yanı..Tarihe takılma derim
renana kahve attım gece sabaha gelmişti :)Kime Attın atmivararkamda kahve mi tarot mu kaç saat sonra yorum geliyor
Nesibe benim için tam bir muammadır. Çok kişinin enerjisinin tutmadığı yorumcularla hep enerjim tutmuştur. Hiç bilemedi dediğim falcıların falında bile bir tutarlık paralellik vardı lakin nesibe sıfıra sıfırdı.
Yani kart anlamlarını netten okudum ki dönüp dönüp onlarla bile bir bağlantı kuramadım falda. O kadar fal benden uzaktı. Acaba yanlış mı gönderdi diyorum ama adım geçiyor falda. Sorumada gıcık bir cevap verince bu kadar insan yanılıyor olamaz bende var birsey oldum o ara. O yüzden çıktı mı patladı mi bilmiyorum... fal denir miydi onu da bilmiyorum. İade hakkım olsaydı iade alırdım ki 9 aylık fal sürecinde sadece 2 kez iade almış biriyim. Çok saçma falları bile emek var diye sineye çekmiş biriyim ama nesibe den almak isterdim...
fal baktırmıstım ardından burda pek begenmedıgımı yazdım...aslında cok da kötülememiştim.. falın soru bölümünde bana, o yorumu nasıl yapbildiğimi, birdaha bana fal bakmayacagını, ve bir daha guzel şeylerin beni bulmamasını temenni eden bir mesaj göndermişti... e takdir edersiniz şikayet ettim siteye... bir daha da baktırmadım
Yuh nasıl bir iğrençlik bu !!!! Kınıyorum kendisini!fal baktırmıstım ardından burda pek begenmedıgımı yazdım...aslında cok da kötülememiştim.. falın soru bölümünde bana, o yorumu nasıl yapbildiğimi, birdaha bana fal bakmayacagını, ve bir daha guzel şeylerin beni bulmamasını temenni eden bir mesaj göndermişti... e takdir edersiniz şikayet ettim siteye... bir daha da baktırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?