Asenatta taracada patladı saygılar hayta asenat nişanlamıştı beni olmadı tabi.Yılbaşı indiriminden binnazdan kredi almamak gibi yüce bir iş yaptım sonra asenat geldi kredi alayım bari belki yakalarim dedim. Krediyi ucu ucuna aldım asenat zam yaptı. Bir tek onu merak ediyorum. Yoksa baya diyetteyim.:) taracaya attım telweden gelecek için baya uzun vade vermiş. Şimdiye dair söylediklerini herkes tahmin edebilir fallik durum yok. Şu asenattan bir haber etmasalkizi- taracayi deneyen var mi?
Bulursa bulsun. Ben beğenmediğim yorumcuya zaten ikinci kez fal yollamam. Sanki hayrına bakıyor. Kötü temmenileri olursa da kendi ayağına dolaşsın... tövbe tövbe.... sinir oldum akşam akşam....fal baktırmıstım ardından burda pek begenmedıgımı yazdım...aslında cok da kötülememiştim.. falın soru bölümünde bana, o yorumu nasıl yapbildiğimi, birdaha bana fal bakmayacagını, ve bir daha guzel şeylerin beni bulmamasını temenni eden bir mesaj göndermişti... e takdir edersiniz şikayet ettim siteye... bir daha da baktırmadım
İçime sinsin istiyorum diyor hep biir de neden böyle yaptı ki. Birde nesibenin fiyatı az bir şey de değil . Enerji meselesi artık.. Ama soruna neden gıcık cevap verdi ki. Çok şaşırdımNesibe benim için tam bir muammadır. Çok kişinin enerjisinin tutmadığı yorumcularla hep enerjim tutmuştur. Hiç bilemedi dediğim falcıların falında bile bir tutarlık paralellik vardı lakin nesibe sıfıra sıfırdı.
Yani kart anlamlarını netten okudum ki dönüp dönüp onlarla bile bir bağlantı kuramadım falda. O kadar fal benden uzaktı. Acaba yanlış mı gönderdi diyorum ama adım geçiyor falda. Sorumada gıcık bir cevap verince bu kadar insan yanılıyor olamaz bende var birsey oldum o ara. O yüzden çıktı mı patladı mi bilmiyorum... fal denir miydi onu da bilmiyorum. İade hakkım olsaydı iade alırdım ki 9 aylık fal sürecinde sadece 2 kez iade almış biriyim. Çok saçma falları bile emek var diye sineye çekmiş biriyim ama nesibe den almak isterdim...
Geçen sene yoktum buralarda.. Aman bulsa ne olur bulmasa ne olur.. Beğenilir beğenilmez çok fazla takılmış sanki beğenilmeyenesibe burda yazılan yazıları takip edip fal bakanın kim oldugunu bilebiliyor ip adresinden... gecen sene yazmıstım bunu burda..birkac kisi daha soylemıstı.
Yeni gördüm bunu kusura bakma lütfen. Fal alemde bakıyor kendisi. Tekrar online gelmesini bekliyorum şu anda :)Gizem hatun nerde bakıyor acaba?
Aynısını bana da yaptı nesibe . Hatta burda yazmıştım. Tanıdığım en kindar insanlardan biri bu hanım. Ki ben onu değil onu taparcasına savunan hayranlarını eleştirmiştim forumda.fal baktırmıstım ardından burda pek begenmedıgımı yazdım...aslında cok da kötülememiştim.. falın soru bölümünde bana, o yorumu nasıl yapbildiğimi, birdaha bana fal bakmayacagını, ve bir daha guzel şeylerin beni bulmamasını temenni eden bir mesaj göndermişti... e takdir edersiniz şikayet ettim siteye... bir daha da baktırmadım
ağzım açık kaldı ne kadar ayıp ya…fal baktırmıstım ardından burda pek begenmedıgımı yazdım...aslında cok da kötülememiştim.. falın soru bölümünde bana, o yorumu nasıl yapbildiğimi, birdaha bana fal bakmayacagını, ve bir daha guzel şeylerin beni bulmamasını temenni eden bir mesaj göndermişti... e takdir edersiniz şikayet ettim siteye... bir daha da baktırmadım
fal baktırmıstım ardından burda pek begenmedıgımı yazdım...aslında cok da kötülememiştim.. falın soru bölümünde bana, o yorumu nasıl yapbildiğimi, birdaha bana fal bakmayacagını, ve bir daha guzel şeylerin beni bulmamasını temenni eden bir mesaj göndermişti... e takdir edersiniz şikayet ettim siteye... bir daha da baktırmadım
Pek kızamıyorum aslında grip olduğunu yazmış. Bende gribim sesim çıkmıyor hiç :))Biraz sorumsuz bi kadın sanırım
Nesibe hisli bir kadın deniliyor. Bende merak ediyorum :) Fal aynen enerji işi
Terbiyesiz ya sinir oldum şuan
Ay kızlar alıntıladım çıkmamış nesibeden bahsediyorum şok oldum
Katılıyorum kesinlikle normalde kimseyi karalamam ama bu yapılan şey benim midemi bulandırdı.umarım bu yorumu herkes görür ve ona fal atmazlar. ne biçim iş bu ya?
ben mesajımda tekrarlayayım: nesibeye fal atmayın.
kız hadi bu sefer grip de öncekilerde de hep gircem diyip diyip girmedi. bi kere girdi de fal atan kişi günleeerce bekledi en son dayanamayıp çekti falını falan. ben kızıyorum artık bu tarih verip gelmemelerine. hadi bu seferki istisna olsun sağlık sonuçtaPek kızamıyorum aslında grip olduğunu yazmış. Bende gribim sesim çıkmıyor hiç :))
ya ben o kadına çok baktırdım yaklaşık 1 sene boyunca sonra 5 fal üst üste patladı patladıkça da sinirlendi bende iyiyi yazdıgı gibim kötüyüde buraya yazıyordum sonra her nasılsa bulup engellemiş beniBulursa bulsun. Ben beğenmediğim yorumcuya zaten ikinci kez fal yollamam. Sanki hayrına bakıyor. Kötü temmenileri olursa da kendi ayağına dolaşsın... tövbe tövbe.... sinir oldum akşam akşam....
Aramaz dediğin adam aradı nesibeeee. Arabam beyaz değil mavi nesibe..... adında e de yok d de nesibe eeee. ... bul beni
Haklısın kuzu ya zaten krizde ve grip olmasaydım sabırsız bir insanım zatenbinnaz abla sitesine 367483 tane mail atıp asenatı aratmıştım sonra da falı geri çekmiştim.kız hadi bu sefer grip de öncekilerde de hep gircem diyip diyip girmedi. bi kere girdi de fal atan kişi günleeerce bekledi en son dayanamayıp çekti falını falan. ben kızıyorum artık bu tarih verip gelmemelerine. hadi bu seferki istisna olsun sağlık sonuçta
Nesibe nin yaptığına çok kızdım bende baktırmam... Sesli yorumlar silinmiyor benim bildiğim ama ben telefona indirdim her ihtimale karşıOlumsuz yorumlardan sonra vazgectim:) bu sesli yorumlar bi sure sonra siliniyormu yanlislikla silmisim galiba olumlu yorumlari arada dinlenek enerji veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?