Binnaz Abla

Asenatta taracada patladı saygılar hayta asenat nişanlamıştı beni olmadı tabi.

Bulursa bulsun. Ben beğenmediğim yorumcuya zaten ikinci kez fal yollamam. Sanki hayrına bakıyor. Kötü temmenileri olursa da kendi ayağına dolaşsın... tövbe tövbe.... sinir oldum akşam akşam....
Aramaz dediğin adam aradı nesibeeee. Arabam beyaz değil mavi nesibe..... adında e de yok d de nesibe eeee. ... bul beni

Son düzenleme:
İçime sinsin istiyorum diyor hep biir de neden böyle yaptı ki. Birde nesibenin fiyatı az bir şey de değil . Enerji meselesi artık.. Ama soruna neden gıcık cevap verdi ki. Çok şaşırdım

nesibe burda yazılan yazıları takip edip fal bakanın kim oldugunu bilebiliyor ip adresinden... gecen sene yazmıstım bunu burda..birkac kisi daha soylemıstı.
Geçen sene yoktum buralarda.. Aman bulsa ne olur bulmasa ne olur.. Beğenilir beğenilmez çok fazla takılmış sanki beğenilmeye

Aynısını bana da yaptı nesibe . Hatta burda yazmıştım. Tanıdığım en kindar insanlardan biri bu hanım. Ki ben onu değil onu taparcasına savunan hayranlarını eleştirmiştim forumda.

ağzım açık kaldı ne kadar ayıp ya…
fal atacağım varsa da şu "güzel şeylerin seni bulmaması" meselesinden sonra asla gidip atmam

umarım bu yorumu herkes görür ve ona fal atmazlar. ne biçim iş bu ya?

ben mesajımda tekrarlayayım: nesibeye fal atmayın.

Terbiyesiz ya sinir oldum şuan

Ay kızlar alıntıladım çıkmamış nesibeden bahsediyorum şok oldum

daha önce benzer terbiyesizliği birçoğumuza fama yapmıştı ve burada yazmıştık. resmen kadınının önü kesildi, umarım bu terbiyesizliği yapan herkesin önü kesilir. yazın ki bilelim kızlar!

Pek kızamıyorum aslında grip olduğunu yazmış. Bende gribim sesim çıkmıyor hiç :))
kız hadi bu sefer grip de öncekilerde de hep gircem diyip diyip girmedi. bi kere girdi de fal atan kişi günleeerce bekledi en son dayanamayıp çekti falını falan. ben kızıyorum artık bu tarih verip gelmemelerine. hadi bu seferki istisna olsun sağlık sonuçta

ya ben o kadına çok baktırdım yaklaşık 1 sene boyunca sonra 5 fal üst üste patladı patladıkça da sinirlendi bende iyiyi yazdıgı gibim kötüyüde buraya yazıyordum sonra her nasılsa bulup engellemiş beni bir tarafımdan gülüyorum yani sen kimsin ya ne ego bu..cidden normal hayatta görsem saçını başını yolcagım tıpler bi şekilde klavyeden ünlenip ahkam kesiyolar keşke gerçek hayatta elime geçirebilsem

Haklısın kuzu ya zaten krizde ve grip olmasaydım sabırsız bir insanım zatenbinnaz abla sitesine 367483 tane mail atıp asenatı aratmıştım sonra da falı geri çekmiştim.

bazı fal bakanlarda biraz tutulunca 'ben herseyi bilirim, azarlamaya da kapris yapmaya da hakkım var' diye düsünüyorlar ya, işte orda soğuyorum..zaten fal bakanların (online) hangisi vergi veriyor? bi de acaip naz ve kapris..iki kelime iyi bişey duyayım diye atıyorum paramla rezillik...

Olumsuz yorumlardan sonra vazgectim:) bu sesli yorumlar bi sure sonra siliniyormu yanlislikla silmisim galiba olumlu yorumlari arada dinlenek enerji veriyo
Nesibe nin yaptığına çok kızdım bende baktırmam... Sesli yorumlar silinmiyor benim bildiğim ama ben telefona indirdim her ihtimale karşı

Kizlar basirly destina ya kahve atmistim kadın cidden çok iyidi soklardayim şu an .

Nesibe ve ılkay bana çıkmadı o kadar övgüye aldandim. Ancak deneye deneye öğreniyor herkes iyi kötü falcilari. Bana çıkan hiç kimse yok ufacık bile yok ne garip.

Bir de fal attığım zaman attım bekliyorum diye yazmıyorum buraya kızlar bence siz de yazmayın sabredin biraz zamandan sonra yazın. Anlaşılan o ki takip ediliyor burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…