Binnaz Abla

aynen ben de buna çok dikkat ediyorum. falı gönderdiğimde buraya yazmıyorum, bittikten sonra yorumumu yazıyorum anca. ufak bi detay aslında ama bence dikkat edilmeli

Egosu tavan falcılarımızdan kendisi ama zaten 8-9 dk falın yarısı benim sorum diğer kısmı bitanemler falan derken son cümlede iki üç kelam edip falı bitirir. Son falları bende baya patlaktır o zamandır baktırmıyorum. Keşke biraz daha alçakgönüllü olsaydı öngörüleri çıkmasada arkasından iyi hoş kadın hiç değilse derdik belki sonuçta vicdanlıyız fal severler olarak bilmesede çok şeker çok tatlı çok ilgili diyerek verdiğimiz paralara helalı hoş olsun diyoruz

gönlümden geçene tercüman olmuşsun. saolasın

aynen öyle o ben ilk tanıdıgımda öyle değildi sanki yada öyleydi de ben mi anlamadım bilmiyorum ama 2014 sonlarında baktırdım ben ondan beri profilini görünce bile yüzümü buruşturuyorum . neyse hakim savcı olunca onlara da bir el atarız,bakalım hala egolar tavan olcak mı:)

ncarenot seni araba renginden bulacak canımmm
V vaselin Nesibe'nin sana yaptığı çok büyük bir ayıp ve densizlik canım.

Altı üstü bir falcılar bu ne ego ya anlamadım gitti.kimi der 5 puan altında yazan gelmesin,kimi burayı okur.okuyunbeni de bul nesibe.ben sana cevap da yazmamıştımVerdiğin tarihte tarif ettiğin balık burcu erkek de gelmedi.Naberrr

Maşallah enerjinden 2 gün kendime gelemedim sanki ruhumu emdiler yaaaa

Bu Nesibe maille mi bakıyor yoksa siteden mi bakıyor? Size maille falan dosya atmıyorsa İp bulması çok zor. Nasıl buluyormuş? Ayrıca modemi açıp kapatırsanız ip adresiniz yenilenir. Çünkü ip'niz muhtemelen dinamiktir statik ip için internet sağlayıncınıza ekstra para ödemeniz gerekir. Bunu özellikle talep etmediyseniz kimse size statik ip verelim mi demez.

Burda veya başka yerde yazdıklarınıza dikkat edin, hayati detaylar vermeyin ve aynı rumuzları kullanmayın yeter. Ha burda normal üye gibi takılıp arkadaş olan sonra falcı çıkanlarda oluyor. Neyi, nasıl paylaştığınız önemli.

Yoksa siz hala kadinlar klubundeki kizlardan korkmuyormusunuz

O zaman bi cacık yapamaz
yok onun sanırım muhbirleri var ya yazarken bile gülüyorum ona laf taşıyan birçok takipçisi var diyeyim özellikle de burda baya çete lideri gibi takılıyor zaten benim haberim olur ben duyarım ben biliyorum ..vsvs

Yeni gördüm bunu kusura bakma lütfen. Fal alemde bakıyor kendisi. Tekrar online gelmesini bekliyorum şu anda :)
Önemli diil tabiki :) o siteye girmedim hiç en son basirly e dadandım ama çok fazla aynı sitede takılmayı sewmiyorum belki gizemide denerim yakında teşekkürler :)))

Ohooo o kadar insanı takip et, kim kimmiş ne detay vermiş öğren, eşleştir. Ruh hastası olmak lazım bunu yapmak için

nesibe bende cıktı diyemem ama anda cok iyi öyle buraya yazdıgım seylerden bahsetmiyorum cidden psikolojik olarak tahlil yapıyor, itiraf edemediğim kimseye anlatamadıgım seyleri biliyor ayda yılda bir kez atıyorum zaten

Nesibeye yorumlara kanarak 1 kere fal baktırmıştım hayatımda bu kadar havada kalan bi fal daha görmemiştim ilk ve son oldu benim için nesibeye göre evli bekar herkes bana aşıktı ben hiç birini görmediğim gibi soruma da benden bağımsız cevap vermişti

Bu retro benim bir işime yaramadı, teğet bile geçmedi beni
Retroda donen olmadi arada bir yazistigim insanlarla da iletisimi kestim herseyi sifirladim hayatimda,retro bitto hayatimda herkes gitti yeni saglam kalici durumlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…