aynen ben de buna çok dikkat ediyorum. falı gönderdiğimde buraya yazmıyorum, bittikten sonra yorumumu yazıyorum anca. ufak bi detay aslında ama bence dikkat edilmeliNesibe ve ılkay bana çıkmadı o kadar övgüye aldandim. Ancak deneye deneye öğreniyor herkes iyi kötü falcilari. Bana çıkan hiç kimse yok ufacık bile yok ne garip.
Bir de fal attığım zaman attım bekliyorum diye yazmıyorum buraya kızlar bence siz de yazmayın sabredin biraz zamandan sonra yazın. Anlaşılan o ki takip ediliyor burası.
Egosu tavan falcılarımızdan kendisi ama zaten 8-9 dk falın yarısı benim sorum diğer kısmı bitanemler falan derken son cümlede iki üç kelam edip falı bitirir. Son falları bende baya patlaktır o zamandır baktırmıyorum. Keşke biraz daha alçakgönüllü olsaydı öngörüleri çıkmasada arkasından iyi hoş kadın hiç değilse derdik belkiya ben o kadına çok baktırdım yaklaşık 1 sene boyunca sonra 5 fal üst üste patladı patladıkça da sinirlendi bende iyiyi yazdıgı gibim kötüyüde buraya yazıyordum sonra her nasılsa bulup engellemiş benibir tarafımdan gülüyorum yani sen kimsin ya ne ego bu..cidden normal hayatta görsem saçını başını yolcagım tıpler bi şekilde klavyeden ünlenip ahkam kesiyolar keşke gerçek hayatta elime geçirebilsem
gönlümden geçene tercüman olmuşsun. saolasınEgosu tavan falcılarımızdan kendisi ama zaten 8-9 dk falın yarısı benim sorum diğer kısmı bitanemler falan derken son cümlede iki üç kelam edip falı bitirir. Son falları bende baya patlaktır o zamandır baktırmıyorum. Keşke biraz daha alçakgönüllü olsaydı öngörüleri çıkmasada arkasından iyi hoş kadın hiç değilse derdik belkisonuçta vicdanlıyız fal severler olarak bilmesede çok şeker çok tatlı çok ilgili diyerek verdiğimiz paralara helalı hoş olsun diyoruz
aynen öyle o ben ilk tanıdıgımda öyle değildi sanki yada öyleydi de ben mi anlamadım bilmiyorum ama 2014 sonlarında baktırdım ben ondan beri profilini görünce bile yüzümü buruşturuyorum . neyse hakim savcı olunca onlara da bir el atarız,bakalım hala egolar tavan olcak mı:)Egosu tavan falcılarımızdan kendisi ama zaten 8-9 dk falın yarısı benim sorum diğer kısmı bitanemler falan derken son cümlede iki üç kelam edip falı bitirir. Son falları bende baya patlaktır o zamandır baktırmıyorum. Keşke biraz daha alçakgönüllü olsaydı öngörüleri çıkmasada arkasından iyi hoş kadın hiç değilse derdik belkisonuçta vicdanlıyız fal severler olarak bilmesede çok şeker çok tatlı çok ilgili diyerek verdiğimiz paralara helalı hoş olsun diyoruz
Yoksa siz hala kadinlar klubundeki kizlardan korkmuyormusunuzBu Nesibe maille mi bakıyor yoksa siteden mi bakıyor? Size maille falan dosya atmıyorsa İp bulması çok zor. Nasıl buluyormuş? Ayrıca modemi açıp kapatırsanız ip adresiniz yenilenir. Çünkü ip'niz muhtemelen dinamiktirstatik ip için internet sağlayıncınıza ekstra para ödemeniz gerekir. Bunu özellikle talep etmediyseniz kimse size statik ip verelim mi demez.
Burda veya başka yerde yazdıklarınıza dikkat edin, hayati detaylar vermeyin ve aynı rumuzları kullanmayın yeter. Ha burda normal üye gibi takılıp arkadaş olan sonra falcı çıkanlarda oluyor. Neyi, nasıl paylaştığınız önemli.
Bu arada maille bakmiyor diye biliyorum benim zamanimda sadece siteden bakiyordu
yok onun sanırım muhbirleri var ya yazarken bile gülüyorumO zaman bi cacık yapamaz
Önemli diil tabiki :) o siteye girmedim hiç en son basirly e dadandım ama çok fazla aynı sitede takılmayı sewmiyorum belki gizemide denerim yakında teşekkürler :)))Yeni gördüm bunu kusura bakma lütfen. Fal alemde bakıyor kendisi. Tekrar online gelmesini bekliyorum şu anda :)
yok onun sanırım muhbirleri var ya yazarken bile gülüyorumona laf taşıyan birçok takipçisi var diyeyim özellikle de burda baya çete lideri gibi takılıyor zaten benim haberim olur ben duyarım ben biliyorum ..vsvs
Dedıgı nasıl cıktı sende.bana pembe gıbı geldı.cok ıddalı bır tarıh 2 hafta imkansız yanı..
Bu retro benim bir işime yaramadı, teğet bile geçmedi benikızlar hadi yine iyiyiz, merkür retrosu bitiyor bugün (pazar) itibarıyla
Retroda donen olmadi arada bir yazistigim insanlarla da iletisimi kestim herseyi sifirladim hayatimda,retro bitto hayatimda herkes gitti yeni saglam kalici durumlara.Bu retro benim bir işime yaramadı, teğet bile geçmedi beni
Retro da gelenden Hayır gelmezdi zaten deyip kendimi avutayimRetroda donen olmadi arada bir yazistigim insanlarla da iletisimi kestim herseyi sifirladim hayatimda,retro bitto hayatimda herkes gitti yeni saglam kalici durumlara.
Tek gezegen Merkür sanki.... Ne artistik yaptı arkadaş...Retro da gelenden Hayır gelmezdi zaten deyip kendimi avutayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?