kızlar hadi yine iyiyiz, merkür retrosu bitiyor bugün (pazar) itibarıyla
Bu retro benim bir işime yaramadı, teğet bile geçmedi beni
Peki şimdi ne yapmalıyız hocam
retroda gelmeyenden hayır gelir mi diye bir soru sorsamRetro da gelenden Hayır gelmezdi zaten deyip kendimi avutayim
Ben simdi anlayamadim tabi uzmanlık alanıma çok uzak kavramlar, iyi şeyler olucak yani dimiOlsun 12 sinde yengeç dolunayı var...
19 unda güneş kova burcuna giriyor..
Pluton zaten gezegen değil..
Artık hanginize denk gelirse...
Bir de hocam nikahtan sonra hayat var mı?Şimdi hocam retro var mıdır ?
Retroda gelen sevgiliyi geri çevirsek bize darılır mı ?
İlkinde değil de 2. Cide yani 19 undan sonra evet....Ben simdi anlayamadim tabi uzmanlık alanıma çok uzak kavramlar, iyi şeyler olucak yani dimi
ah kelin merhemi olsaben şahsen bu süreçte bilgisayarım harici elektronik aletlerimi kurtarabildiğime seviniyorum, zira hiç olmayacak şekilde üstüne bir kova su döküldü en önemli zamanda. neyse ki ertesi güne tamir edildi ve teslim aldım. ha onun dışında işle ilgili yaşadığım olmayacak aksiliklerin de biteceğine seviniyorum. varsın benim gerzo bu süreçte özür dilemesin napalım.
kendisine bu geceki şarkım:
kapıma bir gün ipe ipe geleceksin, söküklerimi dike dike gideceksin
kızlar kusura bakmayın, fazla çalışmaktan ben artık devrelerimi yaktım.
Katina ata ata hepimiz katina yorumlamaya başladıkKızlar burda katinadan anlayan kim vardı?
@Elifsude1453 vardı bakıyordu aradaKızlar burda katinadan anlayan kim vardı?
Katina bilmem de kahve falı Bakar hale geldim baktıra baktira, baya da tutturduklarim olduKatina ata ata hepimiz katina yorumlamaya başladık
İlkinde değil de 2. Cide yani 19 undan sonra evet....
Katina ata ata hepimiz katina yorumlamaya başladık
Asla anlamıyorum ben ya telveye bakıyorum hiçbir şey göremiyorum nasıl görüyosunuzKatina bilmem de kahve falı Bakar hale geldim baktıra baktira, baya da tutturduklarim oldubinnaz da ise baslamaliyim yazılımda para yok
Benim en yakın arkadaşım ve annesi güzel bakıyorlar ama işte komşu teyze kıvamında, aslında çoğu falcının pembe tablolarina bin basarlar. Onlarla birlikte hergün baka baka azıcık ucundan,Asla anlamıyorum ben ya telveye bakıyorum hiçbir şey göremiyorum nasıl görüyosunuz
Aynen bende dePeki şimdi ne yapmalıyız hocam
Nesvete senle bende hiçbir kıpırdama yokO kadar fal attım ya bi gelişme olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?