Binnaz Abla

Peki şimdi ne yapmalıyız hocam

ah kelin merhemi olsa ben şahsen bu süreçte bilgisayarım harici elektronik aletlerimi kurtarabildiğime seviniyorum, zira hiç olmayacak şekilde üstüne bir kova su döküldü en önemli zamanda. neyse ki ertesi güne tamir edildi ve teslim aldım. ha onun dışında işle ilgili yaşadığım olmayacak aksiliklerin de biteceğine seviniyorum. varsın benim gerzo bu süreçte özür dilemesin napalım.

kendisine bu geceki şarkım:

kapıma bir gün ipe ipe geleceksin, söküklerimi dike dike gideceksin

kızlar kusura bakmayın, fazla çalışmaktan ben artık devrelerimi yaktım.

Ahaha dj lebara valla gelmese de kendi bilir ama bugün yine çılgınlar gibi stalk'ladım ve kendimi onun profilinde buldum... Allah'ım görmeyeydim o fotoyu ahhhh görmeyeydim adam görmeyeli daha bi yakışıklı olmuş sanki ya da ben iyice saplantıya bağladım kendimi

Asla anlamıyorum ben ya telveye bakıyorum hiçbir şey göremiyorum nasıl görüyosunuz
Benim en yakın arkadaşım ve annesi güzel bakıyorlar ama işte komşu teyze kıvamında, aslında çoğu falcının pembe tablolarina bin basarlar. Onlarla birlikte hergün baka baka azıcık ucundan,
Hatta geçen yıl bir arkadaşıma tamamen sallama bir fal baktım kıza dedim ki senin hayatında 2 erkek var idare ediyorsun ikisinide dedim ama tamamen salladım. Kız başladı ağlamaya nasıl bildi diye, bende yuh dedim böyle sallamaya böyle tutar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…