ya ben bu mesaja anlamsızca katıla katıla güldüm nedeni bilmiyorum sinirlerim bozuldu heraldeKatina ata ata hepimiz katina yorumlamaya başladık
Bende baktırdim ona şimdiki durumu iyi bildi ama gelecek odaklı konuşmadiKızlar binnazda Açelya Tuğra"nın anıda iyi değildi gelecek te şimdiden patladı. Gelişmeler çok değişti..
Bu yengeçte gerçekleşcek dolunay için yazıları okudumda içim karardı yaOlsun 12 sinde yengeç dolunayı var...
19 unda güneş kova burcuna giriyor..
Pluton zaten gezegen değil..
Artık hanginize denk gelirse...
kızlar hadi yine iyiyiz, merkür retrosu bitiyor bugün (pazar) itibarıyla
@zehrina Allah en kısa zamanda kavuştursun zehrinamAhaha dj lebaravalla gelmese de kendi bilir ama bugün yine çılgınlar gibi stalk'ladım ve kendimi onun profilinde buldum... Allah'ım görmeyeydim o fotoyu ahhhh görmeyeydim adam görmeyeli daha bi yakışıklı olmuş sanki ya da ben iyice saplantıya bağladım kendimi
Bu binnazdaki Bennanın elektriği nasıl dayanıyor ya bilgisayarı nasıl patlamıyor kadın 7/24 açık
Demekki onunla bununla uğraşmayı bırakıp fala odaklanınca bi şeyler bilebiliyor inş böyle devam ederCikan fal haberi :))
Saraylihanim'a bir ay once fal atmistim ve memnun kalmamistim kendimce mumkunati olmayan seyler soylemisti ama iki gun once o mumkunati yok dedigim seyi yasadim tanisacagim kisinin meslegi ve isminin ilk harfini emin olarak soylemisti oyle de oldu...
Demekki onunla bununla uğraşmayı bırakıp fala odaklanınca bi şeyler bilebiliyor inş böyle devam eder
Evet yaa eger ilgisini sadece fala verırse ıyııdır ama son aylarda ıyıce kopuklDemekki onunla bununla uğraşmayı bırakıp fala odaklanınca bi şeyler bilebiliyor inş böyle devam eder
vade olarak ne verdi? bende çok iyi bir fal baktı da acaba vadeleri sallıyor mu kiYa bu cana bi arkdas daha atti ve vadeler cumleler cok benziyorcani da es geciyorum beklenmez bile
Kuzu onun olayı ne ya okumuştum ama anlayamadımDemekki onunla bununla uğraşmayı bırakıp fala odaklanınca bi şeyler bilebiliyor inş böyle devam eder
Cikan fal haberi :))
Saraylihanim'a bir ay once fal atmistim ve memnun kalmamistim kendimce mumkunati olmayan seyler soylemisti ama iki gun once o mumkunati yok dedigim seyi yasadim tanisacagim kisinin meslegi ve isminin ilk harfini emin olarak soylemisti oyle de oldu...
Okumuş yorumumu sanırım ilk kez çevrimdışı gördüm :)))Çok güldüm ya orda sürekli online gözükenlerden bir cacık olmaz bence. Bırak elektriği kendi enerjileri nasıl dayanıyor anlamadım ben
vade olarak ne verdi? bende çok iyi bir fal baktı da acaba vadeleri sallıyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?