basirly'deki can mı bu? bana da ilk başta 2 ay dedi sonra 1 seneye yaydı anlamadım ben.O kadar cok sey soylemis ki; su 1,1-5 aylik surecte gelgitler demis, subatta biseyler demis ama 1 senede rayina oturacak demis marta dikkat cekmis mart nisan demis
basirly'deki can mı bu? bana da ilk başta 2 ay dedi sonra 1 seneye yaydı anlamadım ben.
elektronik aletler bozuluyor, iletişim fena. sürekli bir aksilik... ne ararsan
Boşver kuzum çook eski ya şimdi açıp tekrar tartışma çıkarmanın alemi yokKuzu onun olayı ne ya okumuştum ama anlayamadım
Bu dolunayda ilşkilerde dikkat etmek gerekirmiş sakin olunmalı abartı hareketlerden kaçınılmalı. Bazı ilişkiler sonlanabilirmiş birdeSon derece hareketli ve enerjimizi yükseltecek bir haftaya giriyoruz. Bugün düzgün harekete dönen Merkür sayesinde artık üzerinde çalıştığımız düşüncelerle hareket edebiliriz. 9’undan 12’sine kadar büyüyen Ay iletişim ve görüşmelerin artacağı günlere işaret ediyor. 12’sinde Yengeç burcundaki dolunay bizi duygusal açıdan canlı, kimi zaman abartılı kılıyor. Bu dönemde kendimize daha çok güvenmeli ve iyimserliğimizi yeniden kazanmalıyız. Aşkta oldukça hayalci, yaratıcı ve hassasız.
bir siteden alıntıladım
Çok durağan benim durumlarselam kızlar nasılsınız
durumlar nasıl, çıkan falınız, fal baktıranız var mı?
özledim kız seniÇok durağan benim durumlar
Bu dolunayda ilşkilerde dikkat etmek gerekirmiş sakin olunmalı abartı hareketlerden kaçınılmalı. Bazı ilişkiler sonlanabilirmiş birde
Aynen yaaaaa bayadır konuşmuyoruzzzözledim kız seni
Kız madeleineto naberGoodkiss en çokkkk benim dikkat etmem lazım dolunay zamanı spiroya lafları döşeyesim geliyor.içim içimi kemiriyor
İyiyim hayatım
@MASALKIZI- asenattan geldi mi falın?inşallah çıkarİyiyim hayatım
Falların çıkmasını bekliyorum hahahah
Gökyüzü şu anda bu durumlardan uzak durun der bence sessiz kal olabildiğince.. zamanı gelince sayar söver seversinGoodkiss en çokkkk benim dikkat etmem lazım dolunay zamanı spiroya lafları döşeyesim geliyor.içim içimi kemiriyor
Gökyüzü şu anda bu durumlardan uzak durun der bence sessiz kal olabildiğince.. zamanı gelince sayar söver seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?