Binnaz Abla

O kadar cok sey soylemis ki; su 1,1-5 aylik surecte gelgitler demis, subatta biseyler demis ama 1 senede rayina oturacak demis marta dikkat cekmis mart nisan demis
basirly'deki can mı bu? bana da ilk başta 2 ay dedi sonra 1 seneye yaydı anlamadım ben.

Numarami degistircektim annemden de okeyi aldım çağrı merkezini aradım ayin 23 une kadar sistemimizde guncelleme var dedi gülerek misin Ağlar mısın şubeler de değiştiriyormus çağrı merkezinden hallediliyirmus bu konuda bile bahtsiz bedeviyim

elektronik aletler bozuluyor, iletişim fena. sürekli bir aksilik... ne ararsan
lebara bilgilndirme için teşekkürler canım acaba retro zamanı dolunaya mı denk geliyordur?öyleyse geçen telefonum bir yere düştü.valla gözümden yaş geldi tabletim zaten sizlere ömür

selam kızlar nasılsınız
durumlar nasıl, çıkan falınız, fal baktıranız var mı?

Son derece hareketli ve enerjimizi yükseltecek bir haftaya giriyoruz. Bugün düzgün harekete dönen Merkür sayesinde artık üzerinde çalıştığımız düşüncelerle hareket edebiliriz. 9’undan 12’sine kadar büyüyen Ay iletişim ve görüşmelerin artacağı günlere işaret ediyor. 12’sinde Yengeç burcundaki dolunay bizi duygusal açıdan canlı, kimi zaman abartılı kılıyor. Bu dönemde kendimize daha çok güvenmeli ve iyimserliğimizi yeniden kazanmalıyız. Aşkta oldukça hayalci, yaratıcı ve hassasız.

bir siteden alıntıladım

Kızlar çıkan fal haberini bilmem kızlar ama binnazdaki kara listemi madeleineto olarak sayayım;
Zeynep Aksu
Fahriye ışıksaçan
Firuze aydın
Serkan Arslan
Hüma
Allah büyük konuşturmasın bir daha asla gitmem

Bugün ada balcıya kahve gönderdim.anı iyi bildi.süre verdi ama çıkar mı bilmiyorum.çıkarsa tabi sizinle paylaşırım

Bu dolunayda ilşkilerde dikkat etmek gerekirmiş sakin olunmalı abartı hareketlerden kaçınılmalı. Bazı ilişkiler sonlanabilirmiş birde

Bu dolunayda ilşkilerde dikkat etmek gerekirmiş sakin olunmalı abartı hareketlerden kaçınılmalı. Bazı ilişkiler sonlanabilirmiş birde

Goodkiss en çokkkk benim dikkat etmem lazım dolunay zamanıspiroya lafları döşeyesim geliyor.içim içimi kemiriyor

İyiyim hayatım
Falların çıkmasını bekliyorum hahahah
@MASALKIZI- asenattan geldi mi falın?inşallah çıkar bnde bugün adaya kahve attım.anı iyi bildi ama gelecek çıkar mı bilmiyorum.
Keşke spironun kredi kartını alsaydım bütün falları ondan çekerdim

Basirly Aura ya da attım arkadaşlar rezil bir faldı Soruda 4 yıllık ilişkim var diyorum kadın sevgilinden ayrılmışsın aklında başka biri var diyor Zaten dinlerken sıkıntıdan uyuyakalmışım kadın yüzünden 5 saattir uyuyorum

Renanı çok beğenmiştim ama tekrar belirteyim hem tarih hem isim hem de kafamdaki bütün düşünceleri birebir söylemişti şok olmuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…