Binnaz Abla

Malesef değil kavga ettik tarihine kadar çıktı hatta o söyledi diye frenlemeye çalıştım kendimi ama yine de yapamadım:)

Benim hiçbir zaman tarihine kadar çıkamıyor ne güzel en azından bunu bilmek :) çok mu kötü kavga? Düzelir inşallah hemen. Güzel haberler duymaya hasret kaldık

Selam kızlar bu basirly de Lütfiye semih ve Cem cevrimiciydi ama ben yine destina ya attım kahve fali bu kadın cidden birseyler biliyor en çok sira bunda vardı aklimdaki birseyI bilmisti birazdan yorum gelir bakalım dunkuyle aynı şeyi mi söylüyor.Kullanici adımı değiştirdim tabi ücretsiz attim

Yaa ben bi türlü kayıt olamadım siteye yaaa aktifleştirmek için mail düşmüyor

Benim hiçbir zaman tarihine kadar çıkamıyor ne güzel en azından bunu bilmek :) çok mu kötü kavga? Düzelir inşallah hemen. Güzel haberler duymaya hasret kaldık

Cidden çıkmasa da olurdu ama kavga nedenini bile doğru bildi açıkçası:) kuzum inşallah düzelir de ben patladım yani

Daha sonrası için ne dedi belki daha sonrası da cikar.

Daha sonrası için güzel konuştu bakalım neler olacak onları da yazarım

Cidden çıkmasa da olurdu ama kavga nedenini bile doğru bildi açıkçası:) kuzum inşallah düzelir de ben patladım yani

Daha sonrası için güzel konuştu bakalım neler olacak onları da yazarım
Sezgi bi bende mi çıkmıyor ( kendisi diyor artık bu ertelemelere anlam veremiyorum diye.. ama hala aynısını görüyor. Keşke hepimiz mutlu olabilsek ya

Baktım kuzum hemde 2 farklı mail adreslerle denedim ikisinde de mail düşmedi vardır bi hayır deyip daha fazla denemeyeceğim :)
Cesi87 anladım canım.bende gereksiz postadaydı.basirlye mail atsan dicem ama sayın basirly benim mailime hiç cvp vermedi

Bende sildim seni basirly

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…