- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Güzel bir gelişmedir inş:) allahım benimde bu forumda böyle yazılarım olcak mı yaKızlar ben Sezgi'nin dediği bir olayı daha yaşadım ya:)
Güzel bir gelişmedir inş:) allahım benimde bu forumda böyle yazılarım olcak mı ya
Birbirinizin gönlünü alırsınız kısa sürede inşMalesef değil kavga ettik tarihine kadar çıktı hatta o söyledi diye frenlemeye çalıştım kendimi ama yine de yapamadım:)
Malesef değil kavga ettik tarihine kadar çıktı hatta o söyledi diye frenlemeye çalıştım kendimi ama yine de yapamadım:)
Ya hahahaha o kadar haklısın kiBirbirinizin gönlünü alırsınız kısa sürede inşzaten falcıların olumsuzları tarihine hatta saatine kadar çıkar
Yaa ben bi türlü kayıt olamadım siteye yaaa aktifleştirmek için mail düşmüyorSelam kızlar bu basirly de Lütfiye semih ve Cem cevrimiciydi ama ben yine destina ya attım kahve fali bu kadın cidden birseyler biliyor en çok sira bunda vardı aklimdaki birseyI bilmisti birazdan yorum gelir bakalım dunkuyle aynı şeyi mi söylüyor.Kullanici adımı değiştirdim tabi ücretsiz attim
Daha sonrası için ne dedi belki daha sonrası da cikar.Malesef değil kavga ettik tarihine kadar çıktı hatta o söyledi diye frenlemeye çalıştım kendimi ama yine de yapamadım:)
Yaa ben bi türlü kayıt olamadım siteye yaaa aktifleştirmek için mail düşmüyor
Benim hiçbir zaman tarihine kadar çıkamıyor ne güzel en azından bunu bilmek :) çok mu kötü kavga? Düzelir inşallah hemen. Güzel haberler duymaya hasret kaldık
Daha sonrası için ne dedi belki daha sonrası da cikar.
Baktım kuzum hemde 2 farklı mail adreslerle denedim ikisinde de mail düşmedi vardır bi hayır deyip daha fazla denemeyeceğim :)Cesi87 canım o durum bende de olmuştu.bazen mail gereksiz postalar kısmına düşüyor.oraya bir bak istersen
Sezgi bi bende mi çıkmıyorCidden çıkmasa da olurdu ama kavga nedenini bile doğru bildi açıkçası:) kuzum inşallah düzelir de ben patladım yani
Daha sonrası için güzel konuştu bakalım neler olacak onları da yazarım
ay sezgi bana hiç çıkmamıştı allahıma bin şükür
sonunu olumluya bağlamıştı ama oraya gelene kadar sarışın kızlar falan vardı falımdaçok mu olumsuzduolumsuzlar çıkmasın ya
Baktım kuzum hemde 2 farklı mail adreslerle denedim ikisinde de mail düşmedi vardır bi hayır deyip daha fazla denemeyeceğim :)
offfffff kızlar offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?