Binnaz Abla

Sezgi bi bende mi çıkmıyor ( kendisi diyor artık bu ertelemelere anlam veremiyorum diye.. ama hala aynısını görüyor. Keşke hepimiz mutlu olabilsek ya

Ne kadar bir erteleme oldu ki ya mesela ben adım attım ve barıştık erkek arkadaşımla senin durumun nasıl bilmiyorum tabi çünkü bana söylediği vadeye daha vardı o zamanlar tabi bu Yen'i durum tak diye çıkmış oldu:)

Peki sana diyor muydu adım atacak diye? Bana Mart'tan beri hazıran demişti... yani baya bi oldu. Tabi ki dış etkenler çok benim durumum öyle ha şimdi adım atayım diyebilecek kadar kolay değil o adımı atabilmesi için önce başka sorunları çözmesi gerek orda sanırım erteleme olunca bizde erteleniyoruz.. ya da hiç olmayacak tabi ve ben boşuna beklemiş olacağım :)

Bana ilk baktığı falda ocak ayında adım atacak demişti ama ben aralık sonunda dayanamadım adım attı meğer o da bunu bekliyormuş öyle söylemişti

Peki olumsuz falcı varmı yoksa geneli olacakmı diyo coğunluğun ne dediğide önemli

Bana ilk baktığı falda ocak ayında adım atacak demişti ama ben aralık sonunda dayanamadım adım attı meğer o da bunu bekliyormuş öyle söylemişti
Aslında senınki çıkmamış oluyo bı bakıma sen adım atıcam dememış o atıcak demiş... yıkıldım şuan bende dedıgı tarıhte oldu sandım sen mutlaka belırtmışsındır de ben yarım aklımla duzgun okumadım sanırım.kavgayı nasıl bıldı??? Sonra gebe barışma varmı barı??

Haziranda olmayınca ne dedı peki

İyi haftalar kızlarrrrrr
Rüyamda hayırlara gitsin arka arkaya foruma o kadar yazan vardı ki takip edemiyordum

Selam kızlar ben internetten nildahan efe cinar diye bir kadının esmaulhusna ilgili bir kitapinda var onu siparis ettim.Kendisi diyor ki her esmanin okunma sayısı önemli dedi youtubedA bakıyorum videosunu bazen.Aranızda bu esmayı okuyan var mı ya vedud ya cami.Okuyup netten de baktım sonuç alan insanlar var.

O zaman ben resmen adım atana kadar öleyim yani demek ki o adım hiç gelmeyecek :))

canım bence içinden geleni yap ya ben fal atmadan önce içimden geleni yapardım umut etmek beklemek normalde hiç bana göre değil 2 ay iyi dayanmışım bir şey ya olur ya olmaz. düşünsene bu beklentili ruh halini kendine yük etmekten önüne bakamıyorsun sonuçta falcıların dedikleri çıkmayadabilir bu riski almak üzer beni üzdü mesela hani çok çok önceden arayabilirdim belki de olmazdı ama en azından önüme bakardım

Canım ben Ya Vedud ismini çok söylerim, evet bu esmaların sayıları önemli derler, ben geçen sene çok sıkıntılı olduğum bir anda fal bakan dua eden bir bayan bana söylemişti bir ay boyunca Ya Vedud Ya Cebbar isimlerini söyle diye, ikisini de 500 defa söylememi istedi, normalde sayıları bu değil, yanlış bilmiyorsam Ya Vedud 33 Ya Cebbar 206. ama ben çok sıkıldığım daraldığım zamanlar uyumadan önce bile bu isimleri zikrederek (anlamlarına göre) uyurum. Sonuç aldın mı dersen aldım.Tabi anlamlarını bilerek söylemek gerek bence ki Allah'a hangi anlamdaki ismiyle sesleniyorsun bilmek gerek. Tabi benim fikrim, dini konulara çok girmemek gerek herkesin düşüncesi farklı olabiliyor diye biraz çekinerek yazdım :)

Kızlaaaaaar toplaşın hele

Uğruna fallar baktırdığım adam değil bu adamdan önceki erkek arkadaşım dün mesaj attı bana
Buyur burdan yak Napcam ben şimdi
Ya Ocak dedikleri bu muydu yoksa? Yok benim durumları kesinlikle karıştırıyorlar yaa. Bundan önce de Aralık diyenler vardı, Aralık ayında da normal arkadaşım olup benden hoşlanan biri vardı. O görüşelim demişti.
Yani Aralık'ı ona, Ocağı ex aşkıma yoracak olursak benim elimde bişey kalmıyor

Kaldım böyle

Falcilar esas adam icin verdiyse o tarihleri fallar patladi sayarim. sayet falda esas icin sorduysan

Bide niye hep beklemedigimz yer ya mesele beklemek mi evren cidden bizbakarken soyunamiyormus

hayırlı haber yazıyoruzdur umarım. "cikan+olumlu fallar "

L livingdeath ben 3 partili uzun fal geçmişimi yazdım kuzumharcadıklarımı hesap etmedim yoksa bayılırım kimse ayıltamaz ah spiro ah
neyse en son dün ada balcıya kahve falı attım.anı iyi bildi gibi ama verdiği tarih falan çıkar mı bilmiyorum

@zehrina kalma öyle.sana mesaj atan erkek arkadaşınla bence görüş tatlım
kızma ama asenatı beklemeye gerek kalmadı uğruna fallar gönderilenden ses yok öyle mi bekleyeceksin hem de ne olacağını bilmeden?yani haber gelecek mi gelmeyecek mi diye?sana yazık değil mi?fırsatı değerlendir derim ben

O gelecek bi turlu cikmiyor benim anda da sapitiyorlar aslinda. Adayı da gordum ama 1 ayi gecti parali baktirmiyorum promosyon dahi atmama karari aldım bakalim promosyona tutabilecek miyim ya kasmamak gerekiyo ama ben kendime gicik oldum artik

o da ertelemelere anlam veremiyor. Bana da inancın kalmadı çünkü vadelerin hepsi geçti ama ne olursa olsun sonuç değişmeyecek diyor. Sonuçta haklı çıksa bari
İnşallah haber et bizedee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…