- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Sezgi bi bende mi çıkmıyor( kendisi diyor artık bu ertelemelere anlam veremiyorum diye.. ama hala aynısını görüyor. Keşke hepimiz mutlu olabilsek ya
Peki sana diyor muydu adım atacak diye? Bana Mart'tan beri hazıran demişti... yani baya bi oldu. Tabi ki dış etkenler çok benim durumum öyle ha şimdi adım atayım diyebilecek kadar kolay değil o adımı atabilmesi için önce başka sorunları çözmesi gerek orda sanırım erteleme olunca bizde erteleniyoruz.. ya da hiç olmayacak tabi ve ben boşuna beklemiş olacağım :)Ne kadar bir erteleme oldu ki ya mesela ben adım attım ve barıştık erkek arkadaşımla senin durumun nasıl bilmiyorum tabi çünkü bana söylediği vadeye daha vardı o zamanlar tabi bu Yen'i durum tak diye çıkmış oldu:)
Peki sana diyor muydu adım atacak diye? Bana Mart'tan beri hazıran demişti... yani baya bi oldu. Tabi ki dış etkenler çok benim durumum öyle ha şimdi adım atayım diyebilecek kadar kolay değil o adımı atabilmesi için önce başka sorunları çözmesi gerek orda sanırım erteleme olunca bizde erteleniyoruz.. ya da hiç olmayacak tabi ve ben boşuna beklemiş olacağım :)
Peki olumsuz falcı varmı yoksa geneli olacakmı diyo coğunluğun ne dediğide önemliPeki sana diyor muydu adım atacak diye? Bana Mart'tan beri hazıran demişti... yani baya bi oldu. Tabi ki dış etkenler çok benim durumum öyle ha şimdi adım atayım diyebilecek kadar kolay değil o adımı atabilmesi için önce başka sorunları çözmesi gerek orda sanırım erteleme olunca bizde erteleniyoruz.. ya da hiç olmayacak tabi ve ben boşuna beklemiş olacağım :)
Aslında senınki çıkmamış oluyo bı bakıma sen adım atıcam dememışBana ilk baktığı falda ocak ayında adım atacak demişti ama ben aralık sonunda dayanamadım adım attı meğer o da bunu bekliyormuş öyle söylemişti
Haziranda olmayınca ne dedı pekiPeki sana diyor muydu adım atacak diye? Bana Mart'tan beri hazıran demişti... yani baya bi oldu. Tabi ki dış etkenler çok benim durumum öyle ha şimdi adım atayım diyebilecek kadar kolay değil o adımı atabilmesi için önce başka sorunları çözmesi gerek orda sanırım erteleme olunca bizde erteleniyoruz.. ya da hiç olmayacak tabi ve ben boşuna beklemiş olacağım :)
O zaman ben resmen adım atana kadar öleyim yani demek ki o adım hiç gelmeyecek :))Bana ilk baktığı falda ocak ayında adım atacak demişti ama ben aralık sonunda dayanamadım adım attı meğer o da bunu bekliyormuş öyle söylemişti
Haziranda olmayınca ne dedı peki
Bir falcı dışında hepsi olumlu görüyor :/Peki olumsuz falcı varmı yoksa geneli olacakmı diyo coğunluğun ne dediğide önemli
O zaman ben resmen adım atana kadar öleyim yani demek ki o adım hiç gelmeyecek :))
Canım ben Ya Vedud ismini çok söylerim, evet bu esmaların sayıları önemli derler, ben geçen sene çok sıkıntılı olduğum bir anda fal bakan dua eden bir bayan bana söylemişti bir ay boyunca Ya Vedud Ya Cebbar isimlerini söyle diye, ikisini de 500 defa söylememi istedi, normalde sayıları bu değil, yanlış bilmiyorsam Ya Vedud 33 Ya Cebbar 206. ama ben çok sıkıldığım daraldığım zamanlar uyumadan önce bile bu isimleri zikrederek (anlamlarına göre) uyurum. Sonuç aldın mı dersen aldım.Tabi anlamlarını bilerek söylemek gerek bence ki Allah'a hangi anlamdaki ismiyle sesleniyorsun bilmek gerek. Tabi benim fikrim, dini konulara çok girmemek gerek herkesin düşüncesi farklı olabiliyor diye biraz çekinerek yazdım :)Selam kızlar ben internetten nildahan efe cinar diye bir kadının esmaulhusna ilgili bir kitapinda var onu siparis ettim.Kendisi diyor ki her esmanin okunma sayısı önemli dedi youtubedA bakıyorum videosunu bazen.Aranızda bu esmayı okuyan var mı ya vedud ya cami.Okuyup netten de baktım sonuç alan insanlar var.
İyi haftalar kızlarrrrrr
Rüyamda hayırlara gitsin arka arkaya foruma o kadar yazan vardı ki takip edemiyordum
Falcilar esas adam icin verdiyse o tarihleri fallar patladi sayarim. sayet falda esas icin sorduysanKızlaaaaaar toplaşın hele
Uğruna fallar baktırdığım adam değil bu adamdan önceki erkek arkadaşım dün mesaj attı bana
Buyur burdan yakNapcam ben şimdi
Ya Ocak dedikleri bu muydu yoksa? Yok benim durumları kesinlikle karıştırıyorlar yaa. Bundan önce de Aralık diyenler vardı, Aralık ayında da normal arkadaşım olup benden hoşlanan biri vardı. O görüşelim demişti.
Yani Aralık'ı ona, Ocağı ex aşkıma yoracak olursak benim elimde bişey kalmıyor
Kaldım böyle
hayırlı haber yazıyoruzdur umarım. "cikan+olumlu fallar "
Kızlaaaaaar toplaşın hele
Uğruna fallar baktırdığım adam değil bu adamdan önceki erkek arkadaşım dün mesaj attı bana
Buyur burdan yakNapcam ben şimdi
Ya Ocak dedikleri bu muydu yoksa? Yok benim durumları kesinlikle karıştırıyorlar yaa. Bundan önce de Aralık diyenler vardı, Aralık ayında da normal arkadaşım olup benden hoşlanan biri vardı. O görüşelim demişti.
Yani Aralık'ı ona, Ocağı ex aşkıma yoracak olursak benim elimde bişey kalmıyor
Kaldım böyle
L livingdeath ben 3 partili uzun fal geçmişimi yazdım kuzumharcadıklarımı hesap etmedim yoksa bayılırım kimse ayıltamaz ah spiro ah
neyse en son dün ada balcıya kahve falı attım.anı iyi bildi gibi ama verdiği tarih falan çıkar mı bilmiyorum
İnşallah haber et bizedeeo da ertelemelere anlam veremiyor. Bana da inancın kalmadı çünkü vadelerin hepsi geçti ama ne olursa olsun sonuç değişmeyecek diyor. Sonuçta haklı çıksa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?