Binnaz Abla

O gelecek bi turlu cikmiyor benim anda da sapitiyorlar aslinda. Adayı da gordum ama 1 ayi gecti parali baktirmiyorum promosyon dahi atmama karari aldım bakalim promosyona tutabilecek miyim ya kasmamak gerekiyo ama ben kendime gicik oldum artik

L livingdeath bnde falı çoğunlukla azaltma yoluna gidiyorum canım.denediklerim haricindekileri deneyip kredilerimi bitirip ara vereceğim kuzum.bnde de herşey patladı gibi

merhaba arkadaşlar birşey sorucaktım size başınıza geldimi diyerekten ben bugün nehir ateşoğluna fal gönderdim fakat enerji uyumsuzluğu diye iade yaptırdı telve şekillerinimi iyi okuyamadı acep neden şaşırtıcı :)

Sayısıı kaçmışş?

Ya vedud ya cami alaraunlu nun de blogunda her yere yazdigi bir esma .. ama ben esmalari uzun sure duzenli okuyamiyorum malesef o yuzden hic kisisel tecrubem yok

Falcilar esas adam icin verdiyse o tarihleri fallar patladi sayarim. sayet falda esas icin sorduysan

Bide niye hep beklemedigimz yer ya mesele beklemek mi evren cidden bizbakarken soyunamiyormus

Benim gündemimde zaten sadece aklımda ki esas oğlan vardı ki ben genelde ismini veriyorum doğum tarihiyle beraber hatta... Ex aşkımdan hiç beklemezdim böylesi bir dönüş o da ayrı şaşırttı. Ya cidden şoklardayım.. Ne umdum, ne buldum misali

Ama ben onu istemiyorum artık

Hatta ikisini de istemiyorum şu andan itibaren uyuz oldum yaa

@zehrina ex eniştemiz pişman mı oldu ki
Zehrina ikisini niye istemiyorsun
Uyuz olunca mı kapıya geliyor bu erkekler
Senin içinden gelen sesin ne diyorsa ona güven tatlım.ne desem boş

bugün madeleineto'nun şarkısı havaya da uygun spiroya da uygun
Gülşen kardan adam
Şarkıyı yükleyemedim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…