- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
O gelecek bi turlu cikmiyor benim anda da sapitiyorlar aslinda. Adayı da gordum ama 1 ayi gecti parali baktirmiyorum promosyon dahi atmama karari aldım bakalim promosyona tutabilecek miyimya kasmamak gerekiyo ama ben kendime gicik oldum artik
Bnde ilk defa gönderdim patlayıp paylaşmayacağını bilmiyorumAda balcıı bende tarıh olarak patladı herkes nasıl memnun anlamadım
bnde de herşey patladı gibi
Sayısıı kaçmışş?Selam kızlar ben internetten nildahan efe cinar diye bir kadının esmaulhusna ilgili bir kitapinda var onu siparis ettim.Kendisi diyor ki her esmanin okunma sayısı önemli dedi youtubedA bakıyorum videosunu bazen.Aranızda bu esmayı okuyan var mı ya vedud ya cami.Okuyup netten de baktım sonuç alan insanlar var.
Sayısıı kaçmışş?
Tarih olarak patlamayan yok kiAda balcıı bende tarıh olarak patladı herkes nasıl memnun anlamadım
Falcilar esas adam icin verdiyse o tarihleri fallar patladi sayarim. sayet falda esas icin sorduysan
Bide niye hep beklemedigimz yer ya mesele beklemek mi evren cidden bizbakarken soyunamiyormus
@zehrina kalma öyle.sana mesaj atan erkek arkadaşınla bence görüş tatlım
kızma ama asenatı beklemeye gerek kalmadıuğruna fallar gönderilenden ses yok öyle mi bekleyeceksin hem de ne olacağını bilmeden?yani haber gelecek mi gelmeyecek mi diye?sana yazık değil mi? fırsatı değerlendir derim ben
Ecem banada bilmişti olumsuzdu ama bildi maalesef bir ara denenmeli.Kızlar Ecem gelmiş tellweye geri:) Yani ben o kadına bayılıyorum da çıkanı varsa diye yazdım:)
Bana tutturan nadir falcılardan
Bana olumluda bildi. O kadının ilk falı özellikle mükemmeldi. Uzun süredir baktırmıyordum şimdi attım bakalım nasıl bakacak.Ecem banada bilmişti olumsuzdu ama bildi maalesef bir ara denenmeli.
Bana olumluda bildi. O kadının ilk falı özellikle mükemmeldi. Uzun süredir baktırmıyordum şimdi attım bakalım nasıl bakacak.
Benim gündemimde zaten sadece aklımda ki esas oğlan vardı ki ben genelde ismini veriyorum doğum tarihiyle beraber hatta... Ex aşkımdan hiç beklemezdim böylesi bir dönüş o da ayrı şaşırttı. Ya cidden şoklardayım.. Ne umdum, ne buldum misali
Ama ben onu istemiyorum artık
Hatta ikisini de istemiyorum şu andan itibarenuyuz oldum yaa
Öyleymiş tatlım .ecem23 muydu geri donen kızlar?
cok etkilidir zamanında sayısız okudum eski sevgilim aramıstı falcıların asla dönmez dedigi adam ha sonra yine gitti ben okumayı kestimYa Cami'nin ebced değeri 114, Ya Vedud'un 20. Ama sayıya takılmadan okuyabildiğiniz kadar okuyun.
nasil bakti eftelya... cikti mi?Yükledim bende uygulamayı, Eftelya ya yolladım.
Bakalım hayırlısı artık yazarım sonucu buraya. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?