Binnaz Abla

Kızlar asenat bana sevdiğinle muhabbeti artırmak için 2468 kere ya Beduh esmasını söylemişti
ben çekmedim spiroya değmez dedim

@zehrina ex eniştemiz pişman mı oldu ki
Zehrina ikisini niye istemiyorsun
Uyuz olunca mı kapıya geliyor bu erkekler
Senin içinden gelen sesin ne diyorsa ona güven tatlım.ne desem boş

Di mi yaa.. Şu erkekler gibi olcan aslında gelsin ikisi. İkisine de canım cicim yapcan. Ama sonra gidip başka birine evet diyeceksin ayy sinirlerim bozuldu. Hayırlısı ne diyeyim

Kızlar asenat bana sevdiğinle muhabbeti artırmak için 2468 kere ya Beduh esmasını söylemişti

Bunu söylemek için mi fal bakıyormuş onu google'dan bende öğrenirim deseydin

Bu arada Basiryl'de arkadaşım için fal atmaya niyet ettik Melek diye bir yorumcu gördüm. Sırada 17 kişi var. Pide kuyruğu gibi o ne yaa
Sanırım otomatik verilen 5 krediden ötürü. Çünkü 5 krediye fal bakıyor.

Ya da iyi bakıyor? Deneyen var mı?

kesinlikle katılıyorum insan içinden geleni yapmalı bu konuda üstüme tanımam:))

Bence 5 kredi olması sebebiyledir ya ... zaten o sitede kasvetli bir hava var bence bedavada olsa çekici gelmiyor bu eskisi ile ilgili hiç bilen falcı olmadı mı

Asenat bide esma vermiyorum diyodu dogru okunmadigi icinmis. Zeynep sabah ve falsepeti rezzan da boyle esma veriyor bize balik tutmayi ogretiyorlar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…