- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
ben de atmak istiyorum, mevcut durum analizi nasildi... cok utopik seyler soyledi mi :)Kizlar basirly destina ya kahve atmistim kadın cidden çok iyidi soklardayim şu an .
Asenatı geri getirmek için napmalıymışızKızlar asenat bana sevdiğinle muhabbeti artırmak için 2468 kere ya Beduh esmasını söylemişti
ben çekmedim spiroya değmez dedim
@zehrina ex eniştemiz pişman mı oldu ki
Zehrina ikisini niye istemiyorsun
Uyuz olunca mı kapıya geliyor bu erkekler
Senin içinden gelen sesin ne diyorsa ona güven tatlım.ne desem boş
Kızlar asenat bana sevdiğinle muhabbeti artırmak için 2468 kere ya Beduh esmasını söylemişti
kesinlikle katılıyorum insan içinden geleni yapmalı bu konuda üstüme tanımam:))canım bence içinden geleni yap ya ben fal atmadan önce içimden geleni yapardım umut etmek beklemek normalde hiç bana göre değil 2 ay iyi dayanmışım bir şey ya olur ya olmaz. düşünsene bu beklentili ruh halini kendine yük etmekten önüne bakamıyorsun sonuçta falcıların dedikleri çıkmayadabilir bu riski almak üzer beni üzdü mesela hani çok çok önceden arayabilirdim belki de olmazdı ama en azından önüme bakardım
nasil bakti eftelya... cikti mi?
Hala bakmadı mı falınaAsenatı geri getirmek için napmalıymışız
aynısı burçtan bakmıştı....Vaadlerde bulunmadı aslında, genel yorumu burç üzerinden yaptı bende de, işte boğa burcusun, inatcısın vb.
Destina da çok kötüydü. Oğlağım ben. 2017de oğlak burcunu nelerin beklediğini anlatmış. Laf arasında da iki sn cik falan oğlak burcunu güzel şeyler beklediği için bu çocukla ilişkin olacak demiş. O kdr.aynısı burçtan bakmıştı....
Bence 5 kredi olması sebebiyledir ya ... zaten o sitede kasvetli bir hava var bence bedavada olsa çekici gelmiyorDi mi yaa.. Şu erkekler gibi olcan aslında gelsin ikisi. İkisine de canım cicim yapcan. Ama sonra gidip başka birine evet diyeceksinayy sinirlerim bozuldu. Hayırlısı ne diyeyim
Bunu söylemek için mi fal bakıyormuşonu google'dan bende öğrenirim deseydin
Bu arada Basiryl'de arkadaşım için fal atmaya niyet ettik Melek diye bir yorumcu gördüm. Sırada 17 kişi var. Pide kuyruğu gibi o ne yaa
Sanırım otomatik verilen 5 krediden ötürü. Çünkü 5 krediye fal bakıyor.
Ya da iyi bakıyor? Deneyen var mı?
Ada balcıı bende tarıh olarak patladı herkes nasıl memnun anlamadım
Ben.. çok zaman önce eski sevgilim için baktırmıştım barışcaksınız dediği tarihte çocuk yeni sevgili yaptıfalalemdeki naira şurman a baktıran var mı?
ooo yok bunu şuan hiç kaldıramadım anladım pembeciymişBen.. çok zaman önce eski sevgilim için baktırmıştım barışcaksınız dediği tarihte çocuk yeni sevgili yaptıama pozitif bakar fallara iyi enerjiler verir
Asenat bide esma vermiyorum diyodu dogru okunmadigi icinmis. Zeynep sabah ve falsepeti rezzan da boyle esma veriyor bize balik tutmayi ogretiyorlar sanirimKızlar asenat bana sevdiğinle muhabbeti artırmak için 2468 kere ya Beduh esmasını söylemişti
Hahaha diyette burger gormek misaliya neyse ben yine fallara sarmaya başlıcam hemen kapattım siteyi tüm online profiller gözüme güzel geliyorfallık bi durumum yok benim meditasyonluk bir durumum var
naira iyidir durum tespitleri harikadır ben hep memnun kalmıştım ama son falı biraz tutarsız geldi sadecefalalemdeki naira şurman a baktıran var mı?
her esma herkese iyi gelmez ama onu iyi bilen birinin vermesi gerekiyorAsenat bide esma vermiyorum diyodu dogru okunmadigi icinmis. Zeynep sabah ve falsepeti rezzan da boyle esma veriyor bize balik tutmayi ogretiyorlar sanirim
Asenatı geri getirmek için napmalıymışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?