Binnaz Abla

Asenat bide esma vermiyorum diyodu dogru okunmadigi icinmis. Zeynep sabah ve falsepeti rezzan da boyle esma veriyor bize balik tutmayi ogretiyorlar sanirim

L livingdeath Zeynep sabahı denemedim canım.fal sepeti Rezzan ablayı da sevmedim.kahve falıma mı baktı yıldıznamememi baktı bilemedim
Sürekli üzerinde ağırlık var dedi gözlerimden yaş geldi falına bakarken dedi içimi şişirdi biliyorum ağırlık olduğunu 100 kere ne söylüyorsun Rezzan abla

Auro ablamızı bacımızı beğenen var mı yoksa pembeci mi herkese dönecek mi dedi kızlar:))

Hahahahaha ya he olacak bu halimiz kavga edeli 2.5 ay oldu boğa banamısın demedi ya bir ses bile mi çıkmaz. Saldım artık napayım vazgeçiyorum yavaş yavaş
Taktik vereyim sen adım atacaksın yağlayıp ballayacaksın falan filan yumuşayacaktır:))Tabii ki sende de oğlak inadı varken....biraz zor...

Hahaha çok bekler adım atsa da ağzıma geleni sayıp rahatlasam diye bekliyorum
ahhaajhaaa ben daha beterini yaptım adım atmasını bekle bekle bi oğlağın...sonra bi güzel döşendim tabii resmen yanardağ patladı sonuç beni engelledi:)))Resmen boğa oğlak inadı...ve galiba tamamen bitti:)))Ama içim rahat...biz böyleyiz..

Aynen öyle. Gerçekten ödün vermeye değmez. Değecek olsa zaten şuan yanımızda olurlardı. Gel sarılalım kardeşim, tebrik ediyorum seni

Ama söylemeden edemeyeceğim, benim boğa da bana böyle saydırdı saydırdı, ve bitti. Ah siz boğalar diyorum.

Erkekler kadın farkı canım benim erkek versiyonumu düşünemiyorum...Ama ben çok sabırlıyım çok sabır ettim ve patladım haklı olmasam yapmazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…