- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Asenat bide esma vermiyorum diyodu dogru okunmadigi icinmis. Zeynep sabah ve falsepeti rezzan da boyle esma veriyor bize balik tutmayi ogretiyorlar sanirim
kesinlikle katılıyorum insan içinden geleni yapmalı bu konuda üstüme tanımam:))
bana da sırlar çözülsün diye aynı Esmayı aynı sayıda vermişti.Ne yani bu esma her derdemi devaKızlar asenat bana sevdiğinle muhabbeti artırmak için 2468 kere ya Beduh esmasını söylemişti
ben çekmedim spiroya değmez dedim
bazen faydası oluyor bazen de zararı oluyo tabii ama içim ve beynim rahatlıyo....bu da yetiyo bana...Faydasını gördün mü peki:) bazen her içimden geleni yapınca da sorun oluyor tabi :))
falalemdeki naira şurman a baktıran nokta atışı varmıydı hatırlamıyorum çok olumluydu zaman olarak aralık sonu demişti patladi
Boğaya inatçı demiş durmuştu :)))Destina da çok kötüydü. Oğlağım ben. 2017de oğlak burcunu nelerin beklediğini anlatmış. Laf arasında da iki sn cik falan oğlak burcunu güzel şeyler beklediği için bu çocukla ilişkin olacak demiş. O kdr.
Son kalan asenattaki fal senin mi ki?Asenatı geri getirmek için napmalıymışız
ahh oğlak ahhh:)))Ah boğa ahh
Yok değil geri çektim benSon kalan asenattaki fal senin mi ki?
Hahahahaha ya he olacak bu halimizahh oğlak ahhh:)))
Taktik vereyim sen adım atacaksın yağlayıp ballayacaksın falan filan yumuşayacaktır:))Tabii ki sende de oğlak inadı varken....biraz zor...Hahahahaha ya he olacak bu halimizkavga edeli 2.5 ay oldu boğa banamısın demedi ya bir ses bile mi çıkmaz. Saldım artık napayım vazgeçiyorum yavaş yavaş
Hım 2 vardı 1 e düştü sen sandım ben olsam çekmezdim inatla yakalamışım çekermiyim ya bakacak ya bakacak:))))Yok değil geri çektim ben
Hahaha çok bekler adım atsa da ağzıma geleni sayıp rahatlasam diye bekliyorumTaktik vereyim sen adım atacaksın yağlayıp ballayacaksın falan filan yumuşayacaktır:))Tabii ki sende de oğlak inadı varken....biraz zor...
ahhaajhaaa ben daha beterini yaptım adım atmasını bekle bekle bi oğlağın...sonra bi güzel döşendim tabii resmen yanardağ patladı sonuç beni engelledi:)))Resmen boğa oğlak inadı...ve galiba tamamen bitti:)))Ama içim rahat...biz böyleyiz..Hahaha çok bekler adım atsa da ağzıma geleni sayıp rahatlasam diye bekliyorum
Aynen öyle. Gerçekten ödün vermeye değmez. Değecek olsa zaten şuan yanımızda olurlardı. Gel sarılalım kardeşim, tebrik ediyorum seniahhaajhaaa ben daha beterini yaptım adım atmasını bekle bekle bi oğlağın...sonra bi güzel döşendim tabii resmen yanardağ patladı sonuç beni engelledi:)))Resmen boğa oğlak inadı...ve galiba tamamen bitti:)))Ama içim rahat...biz böyleyiz..
Ya vedud 400 değil mi balım ?Ya Cami'nin ebced değeri 114, Ya Vedud'un 20. Ama sayıya takılmadan okuyabildiğiniz kadar okuyun.
Yok değil geri çektim ben
Erkekler kadın farkı canım benim erkek versiyonumu düşünemiyorum...Ama ben çok sabırlıyım çok sabır ettim ve patladım haklı olmasam yapmazdım...Aynen öyle. Gerçekten ödün vermeye değmez. Değecek olsa zaten şuan yanımızda olurlardı. Gel sarılalım kardeşim, tebrik ediyorum seni
Ama söylemeden edemeyeceğim, benim boğa da bana böyle saydırdı saydırdı, ve bitti. Ah siz boğalar diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?