Binnaz Abla

Erkekler kadın farkı canım benim erkek versiyonumu düşünemiyorum...Ama ben çok sabırlıyım çok sabır ettim ve patladım haklı olmasam yapmazdım...
Peki birden haksız olduğunu anlasan ne yaparsın? Özür diler misin Haksızsın diye demiyorum, benimki haksız da ondan diyorum. Ve kanıtlanabilir bi haksızlık. Baya somut bi durum çünkü.

Yok artık 4ü de beğenmeyenlere kızıyorum
Sanki okulda okurken bütün notları 5 ti bunların
hayır mükemmel değildi ne yapayım yani niye 5 vereyim ki.
herkes ille de 5 istiyor. iskambiline 4 vermiştim, amaç ne yani onu da mı 52,5a çıkarma niyeti var?

Peki birden haksız olduğunu anlasan ne yaparsın? Özür diler misin Haksızsın diye demiyorum, benimki haksız da ondan diyorum. Ve ka nıtlanabilir bi haksızlık. Baya somut bi durum çünkü.
Ben çok mahkeme yapar haksız olduğum ani sinir atar yaptığım durumlarda özür dilerim...ama bu hakikaten farklı bi durumdu...Seninkine gelince o bi erkek hatasını anlaması için zaman yada yüzüne vurman gerekiyor bence...Erkekler biraz daha egolu ve burnu kaf dağında oluyor çünkü biz onlara çok değer veriyoruz...Kendilerini kusursuz görüyorlar o yüzden say dök içini rahatla sonra ister gelir ister gider karın ağırından takıntılarından kurtuluyosun...

İşte sevince, acaba ben haksız olabilir miyim diye düşünüyorsun. Ama karşındaki insanla duygusal bir bağın olmayınca, amaaan haksızsam da haksızım oldu bitti diyorsun özür mözür hak getire yani. Ne yapalım kısmet böyleymiş. Ama inşallah senin durumun en kısa zamanda düzelir ve burda haberlerini okuruz canım

Kızlar ecem23 geri mi dönmüşşşşşş
Fal aleminin bence en iyi en dürüst falcısı o

Spiro nun burcunu napayım ben
Hava grubu erkekleri sorumluluk almaktan kaçıyor
Astroloji eğitimi mi alsam birini hayatıma almadan hemen haritasını çıkartır ona göre yol veririmilişki de evler uymamıl açı yok güle güle spiro ve türevleri

Ne burcu

Aynen bende katılıyorum yuzune vuracaksin ne kadar vurmazsan kendilerini o kadar birsey sanıyorlar.Sesini çıkarmayıp onun yaptıklarını görmezden gelince onlar daha umursamaz oluyor. En azından demek ki belkide ben gerçekten böyle biriyim diye dusunuyorlar

bende yapmadım. bir şeyi çok istemek doğru değil her zaman hayırlısını istemek lazım. Bu hayatta kim neyi çok isterse imtahını onunla olurmuş...

Çok doğru dedin canım.Allah sevdiğiyle mi üzerine çok düştüğümüzle sınıyor belki de hakkımızda hayırlı olmayanı istiyoruz

boğa sevmediği bi kızla insanla arkadaşılık bile kurmaz değil ki sevgili durumu asla. o yüzden erkek arkadaşın seni sevmiş ve değer vermiştir mutlaka ama şu hatasını kabul etmekte zorlanır yada farkında değildir ..pohpohlanmaya alışmıştır erkek milleti işte...hepsi aynı burcuna denk gelince daha da zor:))Güzel dileklerin için çok sağol..inşallah ama oğlak erkeği egosu biraz zor işim Allaha kaldı vicdanı varsa tabiii:))

Bence 5 kredi olması sebebiyledir ya ... zaten o sitede kasvetli bir hava var bence bedavada olsa çekici gelmiyor bu eskisi ile ilgili hiç bilen falcı olmadı mı

Hayır yaa.. hiç esamesi okunmadı. Sürpriz yumurta gibi çıktı geldi yaa Yani ben Ocak ayı demelerini ex'e yoruyorum. Ama öteki de dönerse işte o zaman çarşı karışır

Fal alem naira sonu hep Pembe ye bağlar ama durum ve geçmiş analizi çok iyidir tarotu gerçekten çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…