- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
bana da sırlar çözülsün diye aynı Esmayı aynı sayıda vermişti.Ne yani bu esma her derdemi deva
Peki birden haksız olduğunu anlasan ne yaparsın? Özür diler misinErkekler kadın farkı canım benim erkek versiyonumu düşünemiyorum...Ama ben çok sabırlıyım çok sabır ettim ve patladım haklı olmasam yapmazdım...
Yok değil geri çektim ben
benna hanıma fal attım kredim var diye. reddetti çünkü öncekinde düşük puan vermişim. düşük dediği de 4
hayır mükemmel değildi ne yapayım yani niye 5 vereyim ki.Yok artık 4ü de beğenmeyenlere kızıyorum
Sanki okulda okurken bütün notları 5 ti bunların
Ben çok mahkeme yapar haksız olduğum ani sinir atar yaptığım durumlarda özür dilerim...ama bu hakikaten farklı bi durumdu...Seninkine gelince o bi erkek hatasını anlaması için zaman yada yüzüne vurman gerekiyor bence...Erkekler biraz daha egolu ve burnu kaf dağında oluyor çünkü biz onlara çok değer veriyoruz...Kendilerini kusursuz görüyorlar o yüzden say dök içini rahatla sonra ister gelir ister gider karın ağırından takıntılarından kurtuluyosun...Peki birden haksız olduğunu anlasan ne yaparsın? Özür diler misinHaksızsın diye demiyorum, benimki haksız da ondan diyorum. Ve ka nıtlanabilir bi haksızlık. Baya somut bi durum çünkü.
İşte sevince, acaba ben haksız olabilir miyim diye düşünüyorsun. Ama karşındaki insanla duygusal bir bağın olmayınca, amaaan haksızsam da haksızım oldu bitti diyorsun özür mözür hak getire yani. Ne yapalım kısmet böyleymiş. Ama inşallah senin durumun en kısa zamanda düzelir ve burda haberlerini okuruz canımBen çok mahkeme yapar haksız olduğum ani sinir atar yaptığım durumlarda özür dilerim...ama bu hakikaten farklı bi durumdu...Seninkine gelince o bi erkek hatasını anlaması için zaman yada yüzüne vurman gerekiyor bence...Erkekler biraz daha egolu ve burnu kaf dağında oluyor çünkü biz onlara çok değer veriyoruz...Kendilerini kusursuz görüyorlar o yüzden say dök içini rahatla sonra ister gelir ister gider karın ağırından takıntılarından kurtuluyosun...
bende yapmadım. bir şeyi çok istemek doğru değil her zaman hayırlısını istemek lazım. Bu hayatta kim neyi çok isterse imtahını onunla olurmuş...Sakinkal her derde deva olup olmadığını hiç bilmiyorum canım.bana muhabbeti arıtmak için dedi ama spiro için yapmadım
Ne burcuSpiro nun burcunu napayım ben
Hava grubu erkekleri sorumluluk almaktan kaçıyor
Astroloji eğitimi mi alsam birini hayatıma almadan hemen haritasını çıkartır ona göre yol veririmilişki de evler uymamıl açı yok güle güle spiro ve türevleri
Bende oğlaktan çekiyorumahh oğlak ahhh:)))
bende yapmadım. bir şeyi çok istemek doğru değil her zaman hayırlısını istemek lazım. Bu hayatta kim neyi çok isterse imtahını onunla olurmuş...
boğa sevmediği bi kızla insanla arkadaşılık bile kurmaz değil ki sevgili durumu asla. o yüzden erkek arkadaşın seni sevmiş ve değer vermiştir mutlaka ama şu hatasını kabul etmekte zorlanır yada farkında değildir ..pohpohlanmaya alışmıştır erkek milleti işte...hepsi aynı burcuna denk gelince daha da zor:))Güzel dileklerin için çok sağol..inşallah ama oğlak erkeği egosu biraz zor işim Allaha kaldı vicdanı varsa tabiii:))İşte sevince, acaba ben haksız olabilir miyim diye düşünüyorsun. Ama karşındaki insanla duygusal bir bağın olmayınca, amaaan haksızsam da haksızım oldu bitti diyorsun özür mözür hak getire yani. Ne yapalım kısmet böyleymiş. Ama inşallah senin durumun en kısa zamanda düzelir ve burda haberlerini okuruz canım
ecem ne ara gitti ki de döndü yaKızlar ecem23 geri mi dönmüşşşşşş
Fal aleminin bence en iyi en dürüst falcısı o
Bence 5 kredi olması sebebiyledir ya ... zaten o sitede kasvetli bir hava var bence bedavada olsa çekici gelmiyorbu eskisi ile ilgili hiç bilen falcı olmadı mı
Ne burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?