- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Hiç sevmemİkizler kuzum
aaa ben bize geyik topiği açayım mıKızlar bir şey dicem sanırım bu forumda geyik adlı bir konu var muhabbet ediliyor. Bizde çoğunlukla bu topicte muhabbet ediyoruz acaba orda mı muhabbet etsek. Dert yansak falan?
Açsana prensesaaa ben bize geyik topiği açayım mı
burası daha samimi değil mi ?sanki herkes birbirini tanıyor gibi...Kızlar bir şey dicem sanırım bu forumda geyik adlı bir konu var muhabbet ediliyor. Bizde çoğunlukla bu topicte muhabbet ediyoruz acaba orda mı muhabbet etsek. Dert yansak falan?
kız senin ki boğa mı yoksaa ?Peki birden haksız olduğunu anlasan ne yaparsın? Özür diler misinHaksızsın diye demiyorum, benimki haksız da ondan diyorum. Ve kanıtlanabilir bi haksızlık. Baya somut bi durum çünkü.
Boğa evet ama artık benimki değil yani çok istedim olmadı ne yapayım artık yakız senin ki boğa mı yoksaa ?
Bence dönsünde çarşı karışsın bi tarafımız kalksın birazda onlar düşünsünHayır yaa.. hiç esamesi okunmadı. Sürpriz yumurta gibi çıktı geldi yaaYani ben Ocak ayı demelerini ex'e yoruyorum. Ama öteki de dönerse işte o zaman çarşı karışır
İkizler kuzum
Kızlar bir şey dicem sanırım bu forumda geyik adlı bir konu var muhabbet ediliyor. Bizde çoğunlukla bu topicte muhabbet ediyoruz acaba orda mı muhabbet etsek. Dert yansak falan?
Aynı kişiler konuşur sonuçta bir fark olmaz. burda fal topiğinde sürekli muhabbet etmek yerine bi muhabbet topiği açılması fikri hoş bence :) katılım olacaksa açsınburası daha samimi değil mi ?sanki herkes birbirini tanıyor gibi...
Ya cami ya vedud sevgi muhabbet içindir okuyabilirsin . Bir kaç gün dene iyi gelirse devam et Baktın ağırlık yapıyor başka bir esma deneyebilirsin sevgi muhabbet için bir kaç esma varKizlar bilginiz varsa benim suan bi iliskim var cokta seviyorumm sevginin artmasi icin hangi esma okunmali ona yansitmiyorum ama deli gibi kiskaniyorum ya
Şimdi @zehrina nın dediğini düşünce mantıklı geldi gibi...Aynı kişiler konuşur sonuçta bir fark olmaz. burda fal topiğinde sürekli muhabbet etmek yerine bi muhabbet topiği açılması fikri hoş bence :) katılım olacaksa açsınmasalkizi-
ecem23 telwede değil mi? Baktirmisim hayatımda bu kadar saçma fal görmedim. Geçmişten 2 şimdiden 2 cümle. Zaman vade tip hiçbir şey vermemiş. Sorudan alakasız yorum yapmış. Geri soru bile sormamisim.
Tamam canim denicem cok saolYa cami ya vedud sevgi muhabbet içindir okuyabilirsin . Bir kaç gün dene iyi gelirse devam et Baktın ağırlık yapıyor başka bir esma deneyebilirsin sevgi muhabbet için bir kaç esma var
Ya vedud 400 değil mi balım ?
Ayy Allah sabır versin şekerim
Aynı şeyi düşündüm biliyor musun? Burda geyik yaparken bilgi amaçlı mesajlar arada kaynayabiliyor. Topiğin amacını aşıyor muyuz diye aklıma geldi. Hatta fal geyik topiğimi olsa dedim ama o da var. Aynı tip konu olmaz dedim. Ne karar kurallara riayette hassasım görüyorsunuz sevgili arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?