Binnaz Abla

Kızlar bir şey dicem sanırım bu forumda geyik adlı bir konu var muhabbet ediliyor. Bizde çoğunlukla bu topicte muhabbet ediyoruz acaba orda mı muhabbet etsek. Dert yansak falan?

Kızlar bir şey dicem sanırım bu forumda geyik adlı bir konu var muhabbet ediliyor. Bizde çoğunlukla bu topicte muhabbet ediyoruz acaba orda mı muhabbet etsek. Dert yansak falan?
aaa ben bize geyik topiği açayım mı

Hayır yaa.. hiç esamesi okunmadı. Sürpriz yumurta gibi çıktı geldi yaa Yani ben Ocak ayı demelerini ex'e yoruyorum. Ama öteki de dönerse işte o zaman çarşı karışır
Bence dönsünde çarşı karışsın bi tarafımız kalksın birazda onlar düşünsün

Kizlar bilginiz varsa benim suan bi iliskim var cokta seviyorumm sevginin artmasi icin hangi esma okunmali ona yansitmiyorum ama deli gibi kiskaniyorum ya

Ayy Allah sabır versin şekerim

Aynı şeyi düşündüm biliyor musun? Burda geyik yaparken bilgi amaçlı mesajlar arada kaynayabiliyor. Topiğin amacını aşıyor muyuz diye aklıma geldi. Hatta fal geyik topiğimi olsa dedim ama o da var. Aynı tip konu olmaz dedim. Ne karar kurallara riayette hassasım görüyorsunuz sevgili arkadaşlarım

Kizlar bilginiz varsa benim suan bi iliskim var cokta seviyorumm sevginin artmasi icin hangi esma okunmali ona yansitmiyorum ama deli gibi kiskaniyorum ya
Ya cami ya vedud sevgi muhabbet içindir okuyabilirsin . Bir kaç gün dene iyi gelirse devam et Baktın ağırlık yapıyor başka bir esma deneyebilirsin sevgi muhabbet için bir kaç esma var

ecem23 telwede değil mi? Baktirmisim hayatımda bu kadar saçma fal görmedim. Geçmişten 2 şimdiden 2 cümle. Zaman vade tip hiçbir şey vermemiş. Sorudan alakasız yorum yapmış. Geri soru bile sormamisim.

Bana da etliye sütlüye karışmadan bir yorum yapmıştı. 2 kere baktı biri promosyondu. Dediğin gibi eğer Tellwe'de ki ecem23 ise. Yani o da olur, bu da olur. Tavsiye dolu faldı.

Ya cami ya vedud sevgi muhabbet içindir okuyabilirsin . Bir kaç gün dene iyi gelirse devam et Baktın ağırlık yapıyor başka bir esma deneyebilirsin sevgi muhabbet için bir kaç esma var
Tamam canim denicem cok saol

Kizlar bu benimki dün akşam aradı. Daha dogrusu on ikide aradi gece Numarami degistirdim mesaj attım herkese o da akşam aradı hiç ummazdim ama aradı. Hayırdır niye numaranı degistiriyorsun falan dedi.Neyse konuştuk bu yine fal baktiriyir musun yine dedi benim icin baktirdin demi dedi.ben de arada baktiririm dedim keyif için baktiririm herkesin bir zevki var bu da benim için o da benim için kahve fali falan bak oluyor mu başkasının yerine falan dedi.Aklıma komik birsey geldi ben buna bunun için online attığım tarot falini gonderiyim mi o da biliyor onun için baktirdigimI benden daha meraklı bu fal işine sorup duruyor özellikle naira ve nurbanu tarot falini bak baktirdim senin yerine diye.Ne diyorsunuz

Ben spiroya artık sabretmek istemiyorum canım. ben boğa ve aslan erkeği seviyorum @zehrina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…