monfi sen misin :)Kizlar bu benimki dün akşam aradı. Daha dogrusu on ikide aradi gece Numarami degistirdim mesaj attım herkese o da akşam aradı hiç ummazdim ama aradı. Hayırdır niye numaranı degistiriyorsun falan dedi.Neyse konuştuk bu yine fal baktiriyir musun yine dedi benim icin baktirdin demi dedi.ben de arada baktiririm dedim keyif için baktiririm herkesin bir zevki var bu da benim için o da benim için kahve fali falan bak oluyor mu başkasının yerine falan dedi.Aklıma komik birsey geldi ben buna bunun için online attığım tarot falini gonderiyim mi o da biliyor onun için baktirdigimI benden daha meraklı bu fal işine sorup duruyor özellikle naira ve nurbanu tarot falini bak baktirdim senin yerine diye.Ne diyorsunuz
L livingdeath Zeynep sabahı denemedim canım.fal sepeti Rezzan ablayı da sevmedim.kahve falıma mı baktı yıldıznamememi baktı bilemedim
Sürekli üzerinde ağırlık var dedi gözlerimden yaş geldi falına bakarken dedi içimi şişirdibiliyorum ağırlık olduğunu 100 kere ne söylüyorsun Rezzan abla
Cek gitsim bubi bende cektimFormumuzuu tebrık edıyorum nehir ateşoglunuda 50 tl yaptıkkk yuhhh aslaaa o paraa verılmez.bınnaz artık kabak tadı verdiiiii... binnazdan uyelıgımı cekıcem yarın yeterr bu ne ??
Zehrina kız o akLima gelmedi inan o arayinca benim akıl gitti aklimdaydi soracaktım unuttum.Sence atayım mi fali ona garibim çok merak ediyor bu fal islerini görsün nasılmis bu fal isi
Yaa keşke üye olmayan göremeseNehir 50 mi olmuşGörünmez bir grup olmamız lazım orda konuşalım kimsede göremesin
Nehir e 20 tl iken attım bu fiyata anca bu olur demiştim . Bayrak,yol,kağıt lafları duymak için 50 tl veremem . Burdaki herkeste fiyatı makul olduğu için denenebilir tavsiyesi vermişti. Hatun başka algılamış olayıFormumuzuu tebrık edıyorum nehir ateşoglunuda 50 tl yaptıkkk yuhhh aslaaa o paraa verılmez.bınnaz artık kabak tadı verdiiiii... binnazdan uyelıgımı cekıcem yarın yeterr bu ne ??
Benim ilk olumsuz falimdi... öyle böyle değil ama.... çıkmadı gönlünü ferah tutecem ne ara gitti ki de döndü ya
ecem23 lütfen bana çıkmasın allahım amin
Nehir i severim. Çıkmışlıgida var ama o kadar vermem. Kusura bakmasın....Nehir e 20 tl iken attım bu fiyata anca bu olur demiştim . Bayrak,yol,kağıt lafları duymak için 50 tl veremem . Burdaki herkeste fiyatı makul olduğu için denenebilir tavsiyesi vermişti. Hatun başka algılamış olayı
Ya cami-u ya vedud oku. 514 tane jupiter saatindeKizlar bilginiz varsa benim suan bi iliskim var cokta seviyorumm sevginin artmasi icin hangi esma okunmali ona yansitmiyorum ama deli gibi kiskaniyorum ya
İşte bunu istiyorum nasıl olurNehir 50 mi olmuşGörünmez bir grup olmamız lazım orda konuşalım kimsede göremesin
benna hanıma fal attım kredim var diye. reddetti çünkü öncekinde düşük puan vermişim. düşük dediği de 4
İki dalgalanan bayrağa ,iki harfe o para verilmez hakkını yemiyim ama nehirciğimde taşlı yüzük görmüştü bana :)))))Nehir i severim. Çıkmışlıgida var ama o kadar vermem. Kusura bakmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?