Binnaz Abla

Sizce kızlar gonderiyim mi fikirlerinizI merak ediyorum

monfi sen misin :)

Rezzanin 2sinide sevmiyorum falalem ve falsepeti. bakalim ne demis soyle demis a demis b demis sbu sekil bakiyo kahve falini. "Bu kisiyle soyle taniscagini soylemis seni etkileyecegini ifade etmis, ask duygularini yasiycaksin demis, heybetli demis"

Hee banada guzel bi enerjin var ama cok nazarin var diye "ifade etmis"

Zeynebide hic deneme zaten

Zehrina kız o akLima gelmedi inan o arayinca benim akıl gitti aklimdaydi soracaktım unuttum.Sence atayım mi fali ona garibim çok merak ediyor bu fal islerini görsün nasılmis bu fal isi

Formumuzuu tebrık edıyorum nehir ateşoglunuda 50 tl yaptıkkk yuhhh aslaaa o paraa verılmez.bınnaz artık kabak tadı verdiiiii... binnazdan uyelıgımı cekıcem yarın yeterr bu ne ??
Cek gitsim bubi bende cektim pelin bilge hanimlar 35 olmus gulelim mi aglayalim mi

Zehrina kız o akLima gelmedi inan o arayinca benim akıl gitti aklimdaydi soracaktım unuttum.Sence atayım mi fali ona garibim çok merak ediyor bu fal islerini görsün nasılmis bu fal isi

Nasıl sormazsın yaa asıl olay bu . Valla ben bile merak ettim Ne münasebet canım ona ne senin falından.

Formumuzuu tebrık edıyorum nehir ateşoglunuda 50 tl yaptıkkk yuhhh aslaaa o paraa verılmez.bınnaz artık kabak tadı verdiiiii... binnazdan uyelıgımı cekıcem yarın yeterr bu ne ??
Nehir e 20 tl iken attım bu fiyata anca bu olur demiştim . Bayrak,yol,kağıt lafları duymak için 50 tl veremem . Burdaki herkeste fiyatı makul olduğu için denenebilir tavsiyesi vermişti. Hatun başka algılamış olayı

Zehrina yarın atayım whatsaptan merakını gidersin garibim

Nehir i severim. Çıkmışlıgida var ama o kadar vermem. Kusura bakmasın....

Kizlar bilginiz varsa benim suan bi iliskim var cokta seviyorumm sevginin artmasi icin hangi esma okunmali ona yansitmiyorum ama deli gibi kiskaniyorum ya
Ya cami-u ya vedud oku. 514 tane jupiter saatinde

Söyleyin kızlar yapiyim mi sizce.Bir yardım edin gari.))

Sadece promosyon atıyorum haftada 1 o da basirly renan a atmıştım bugün sağolsun evlendirmiş oda buradan bütün basirly falcılarına teşekkürü borç bilirim beni başgöz ettiler yuvamı yaptılar ahahhah bellide olmaz :)))2017 benim senem olsun zaten artık daha doğrusu hepimizin senesi olsun.Bana birde olumlama vermiş ohoo sırtım yere gelmez :))))artık benim için eğlence bu işler :))).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…