Binnaz Abla

Basirly sitesini bir türlü sevemedim bir tek sıraça attım o da uygulamayı telefondan silmeme yetti

Basirly sitesini bir türlü sevemedim bir tek sıraça attım o da uygulamayı telefondan silmeme yetti
Tatlım haklı olabilirsin zamanında çok fazls ücretli fal baktırmış ve yüzde 95 i patlamış biri olarak tamamen eğlence amaçlı atıyorum oda 2 haftada 1 filan .

Nehir 50 mi olmuş
Binnaz soğuyorum senden komple
Eeee herkese 5 puan verdirttirirlerse olacağı buydu.bir de bnm vakti zamanında verdiğim 4 yıldızı
eleştirmişti

Fal diyeti bir an evvel başlamalı ama istikrar yok bende

Destina da beni evlendirdi merhabamiz yok dedim evlendik

Kızlar bunu söylemem lazım tellwede melek28 diye birine fal attım falda demişki senin çocuk evlenmek istiyor ancak maddi sıkıntı yüzünden yapamıyor sonra ben de soru kısmına abla ne evlenmesi ben 2 hafta sonrasını göremiyorum dedim veee birden ağız değiştirdi senin çocuk evlenmek istemiyor zaten öyle biri değil yazdı:) uzak durun kızlar :)

Yahu gerçekten fal bakıp evine ekmek alan insanlar var biri için olumsuz konuşurken bile üzülüyorum ama gerçekten bazen sinir oluyorum o çocuk sana aşık evlenmek istiyor demeleri mi lazım illa samimi değil ki bu neden bi kandırma çabası yani bırak konuyu benim sorum belli yakında çocuk sayımı da yazacaklar

bana falsepeti gizem hatun yazmıştı 2 taneymiş..yalnız adam ortada yok

bana falsepeti gizem hatun yazmıştı 2 taneymiş..yalnız adam ortada yok

Ay gerçekten şaka gibi ya:) gerçekten birini seçip kiminle evlenicem kaç çoçuğum olacak evim kira mı olacak kocamın ismi ne olacak böyle soruları sıralayıp atıcam bakalım bi de böyle deniycem:) bende dalga geçeyim biraz yahu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…