- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
Basirly sitesini bir türlü sevemedim bir tek sıraça attım o da uygulamayı telefondan silmeme yettiSadece promosyon atıyorum haftada 1 o da basirly renan a atmıştım bugün sağolsun evlendirmiş oda buradan bütün basirly falcılarına teşekkürü borç bilirim beni başgöz ettiler yuvamı yaptılar ahahhah bellide olmaz :)))2017 benim senem olsun zaten artık daha doğrusu hepimizin senesi olsun.Bana birde olumlama vermiş ohoo sırtım yere gelmez :))))artık benim için eğlence bu işler :))).
Tatlım haklı olabilirsin zamanında çok fazls ücretli fal baktırmış ve yüzde 95 i patlamış biri olarak tamamen eğlence amaçlı atıyorum oda 2 haftada 1 filan .Basirly sitesini bir türlü sevemedim bir tek sıraça attım o da uygulamayı telefondan silmeme yetti
Kız monfi sen misinSöyleyin kızlar yapiyim mi sizce.Bir yardım edin gari.))
Ne oldu ki monfiye ay bayadır takip edemyrm burayı yaaKız monfi sen misin
Kızlar dün kzmntumuzun doğum günüydü unuttunuz!!!!Ne oldu ki monfiye ay bayadır takip edemyrm burayı yaa
Kızlar dün kzmntumuzun doğum günüydü unuttunuz!!!!
Hadi kutlayalım
Ahahahha teşekkürler bebeğim çok incesin
çoğunu denedim Deniz ve Eftelya baya iyiler.Kızlar ya basirly de Can ve Gaus hariç kime tarot atsam? Kararsız kaldım :))
Sadece promosyon atıyorum haftada 1 o da basirly renan a atmıştım bugün sağolsun evlendirmiş oda buradan bütün basirly falcılarına teşekkürü borç bilirim beni başgöz ettiler yuvamı yaptılar ahahhah bellide olmaz :)))2017 benim senem olsun zaten artık daha doğrusu hepimizin senesi olsun.Bana birde olumlama vermiş ohoo sırtım yere gelmez :))))artık benim için eğlence bu işler :))).
Destina yı beğenmedim ben hiç.Destina da beni evlendirdi merhabamiz yok dedim evlendik
bosver byv onların müşteriye saygıları yokHahaha diyette burger gormek misalibende soyle bi taradim hepsini byv da fiyatlar artmis hic sevmedim o siteyi
bana falsepeti gizem hatun yazmıştı 2 taneymiş..yalnız adam ortada yokYahu gerçekten fal bakıp evine ekmek alan insanlar var biri için olumsuz konuşurken bile üzülüyorum ama gerçekten bazen sinir oluyorum o çocuk sana aşık evlenmek istiyor demeleri mi lazım illa samimi değil ki bu neden bi kandırma çabası yani bırak konuyu benim sorum belli yakında çocuk sayımı da yazacaklar
bana falsepeti gizem hatun yazmıştı 2 taneymiş..yalnız adam ortada yok
Kızlar dün kzmntumuzun doğum günüydü unuttunuz!!!!
Hadi kutlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?