Binnaz Abla

KIZLAR ada balcı 2. Kez denedım hanı dedım acaba bu kadae kışı begenıyor bendemı bı hata var diye.. yokk pembee pemmmbeeee kı ne pembee..5 gün dedi şimdi de ciddii gelıyomış adam hahshs adamm yokkk ortalardayı bırak özel hayatıı doludızgınnbu ada yı övmr sebebımızz neydıı canlarr

Canım her falcı herkese iyi olmuyor. Herkesin enerjisi tatminlik oranı farklıdır. Naçizane fikrim birinci fal kötüyse ikinciye gitme.

hepsine cevap verirler canım üstüne de olmazsa beni bul derler

Destina yı beğenmedim ben hiç.
Bende hic sevmedim oluyor canim hadi iyisin deyip yirtmaya calisangillerden
bosver byv onların müşteriye saygıları yok
Kesinlikle zaten kavgali ayirdik yollari kendileriyle sildim uyeligi

Valla ilkay gur bunlarin hepsine ben sormadan cevap verdi katinadan kiz cocuk kartina kizin olacak dedi

bvydan bır cacık olmaz ..telwedeki üyeliğimi de derin olayıyla sildim ama o yönetim bile bvy kadar saygısız küstah işletmecilikten anlamayan değildi.. Ya net bilgim yok ama ben katinayla tarotla çocuk sayısı görünür diye düşünemiyorum bana daha gundelik gibi geliyor fal işi

Bende ole dusunuyorum tellwede son yildiz isi kotu oldu ama " cnm istmysn bktrma" tarzinda degiller hepsi ayni o ayri ama byv uslup yerlerde cok atarlilar

Kızlar bu falcilarin verdiği tarihler yavaş yavaş geçiyor bende, artık patladı diyebilir miyiz. Ben baya umudu kestim de

Bende kestim bayagidir gecti cunku kasimdi bana cogu.. simdi de sey diyorlar "ay caniimm bu degil ama oyle biri olacak ki gunes gibi gunnness" normal degil bu da olmasa su da olmasa..

kesinlikle katılıyorum L livingdeath aslında falcıları değerlendirmek dışında sitelere de bir anket yapıp puan verebiliriz,olumsuz durumlardan dolayı artık site yönetimlerini de çözdük .Onlara da farklı kategorilerde anket yapabiliriz hem olumlu olanların hakkını veririz hem de olumsuzların kendilerine çeki düzen vermelerini sağlarız

kızlar binnazda at diyebileceğiniz birisi var mı? popi insanların çoğunu denedim. yılbaşı indiriminden almıştım 52,5 tl param var günlerdir o orda durdukça rahatsız oluyorum ben. hümaya atacaktım ama yakalamayı bi türlü beceremedim. bennanın iskambili bana çıkmıştı yokluktan ona gideyim dedim reddedildim ne yapsam? var mı biri yoksa dişimi sıkıp bekleyeyim mi?

Kzmnt Evet kuzum ben monfi.Bu akşam olay var

Doğumgünün kutlu olsun bu arada kzmnt kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…