- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Canım her falcı herkese iyi olmuyor. Herkesin enerjisi tatminlik oranı farklıdır. Naçizane fikrim birinci fal kötüyse ikinciye gitme.KIZLAR ada balcı 2. Kez denedım hanı dedım acaba bu kadae kışı begenıyor bendemı bı hata var diye.. yokk pembee pemmmbeeee kı ne pembee..5 gün dedi şimdi de ciddii gelıyomış adam hahshs adamm yokkk ortalardayı bırak özel hayatıı doludızgınn bu ada yı övmr sebebımızz neydıı canlarr
sonuç konusunda ne diyorsunnaira iyidir durum tespitleri harikadır ben hep memnun kalmıştım ama son falı biraz tutarsız geldi sadece
hepsine cevap verirler canım üstüne de olmazsa beni bul derlerAy gerçekten şaka gibi ya:) gerçekten birini seçip kiminle evlenicem kaç çoçuğum olacak evim kira mı olacak kocamın ismi ne olacak böyle soruları sıralayıp atıcam bakalım bi de böyle deniycem:) bende dalga geçeyim biraz yahu:))
Bende hic sevmedim oluyor canim hadi iyisin deyip yirtmaya calisangillerdenDestina yı beğenmedim ben hiç.
Kesinlikle zaten kavgali ayirdik yollari kendileriyle sildim uyeligibosver byv onların müşteriye saygıları yok
Ay gerçekten şaka gibi ya:) gerçekten birini seçip kiminle evlenicem kaç çoçuğum olacak evim kira mı olacak kocamın ismi ne olacak böyle soruları sıralayıp atıcam bakalım bi de böyle deniycem:) bende dalga geçeyim biraz yahu:))
Geç hakkınAy gerçekten şaka gibi ya:) gerçekten birini seçip kiminle evlenicem kaç çoçuğum olacak evim kira mı olacak kocamın ismi ne olacak böyle soruları sıralayıp atıcam bakalım bi de böyle deniycem:) bende dalga geçeyim biraz yahu:))
bvydan bır cacık olmaz ..telwedeki üyeliğimi de derin olayıyla sildim ama o yönetim bile bvy kadar saygısız küstah işletmecilikten anlamayan değildi.. Ya net bilgim yok ama ben katinayla tarotla çocuk sayısı görünür diye düşünemiyorum bana daha gundelik gibi geliyor fal işi
Kızlar bu falcilarin verdiği tarihler yavaş yavaş geçiyor bende, artık patladı diyebilir miyiz. Ben baya umudu kestim de
Canim cok saol cahilligimi mazur gor jupiter saati ne oluyoYa cami-u ya vedud oku. 514 tane jupiter saatinde
Estagfurullah canım.... özelden yazdım....Canim cok saol cahilligimi mazur gor jupiter saati ne oluyo
ah cok teşekkür ederim canım, umarım hepimiz için en guzel gunler nasip olur :)kzmnt geçmiş doğum günün kutlu mutlu olsun canım. Dilerim yeni yaşında gönlünden geçen ne varsa senin olsun, fallarda arayacak cevapsız soruların olmasın güzel bi yeni yaş olsun=)
teşekkür ederim balım :)Aaa iyiki doğdun canım benim
teşekkür ederim canım :)Nice yaşlara@kzmnt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?