Binnaz Abla

yok artıkkk :)) ben daha iyi bakarım ondan bana yolla sen

Kızlar Basirlydeki Can da iyi bir falcı gerçekten geçmişte ve anda çok iyiydi...Yani Basirlyde en çok Canı sevdim ben...Binnazda yılbaşı kredim bitsin binnaz a asla o parayı vermem kredi indirimi yapıp kaşıkla verip kepçeyle çıkartıyo bravo...Nehir 50 tl asla etmez Hüma Kemal Devrim Yakında 60 olur...Byv sitesini hiç sevmedim Yani online fal kredi bitsin benim için bitmiştir..Kredi bitirmek için bile falcı bulamıyorum düşünün artık...O paraya cafelerde gider baktırır hem gezer sosyalleşirim hem fal baktırmış olurum....

Ya onu bende ilk falinda begendim gibi oldu sonra ayni cumleleri cevirip soylemis baska biri daha gonderdi hep ayni laf, vadeler bile

hepsine cevap verirler canım üstüne de olmazsa beni bul derler

ya ne dicem gizem hatun'a fal atmıştım anda iyi olduğunu düşündüm ama sen şimdi yazınca bilemedim yani ne düşünüyorsun anda en azından iyi midir:)

ahahahah çok iyi gerçekten zor olmuştur bunu görmesi. ilkay'a fal atayım dedim ama sonra geri çekmiştim günlerce beklemektense.

yok artıkkk :)) ben daha iyi bakarım ondan bana yolla sen

yani di mi bi de bari soruda kıvırma ben öyle hissettim de geç mesela ona da saygım var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…