yok artıkkk :)) ben daha iyi bakarım ondan bana yolla senKızlar bunu söylemem lazım tellwede melek28 diye birine fal attım falda demişki senin çocuk evlenmek istiyor ancak maddi sıkıntı yüzünden yapamıyor sonra ben de soru kısmına abla ne evlenmesi ben 2 hafta sonrasını göremiyorum dedim veee birden ağız değiştirdi senin çocuk evlenmek istemiyor zaten öyle biri değil yazdı:) uzak durun kızlar :)
hangisi daha iyi senceçoğunu denedim Deniz ve Eftelya baya iyiler.
ya bu jupiter saatine nerden bakıyorsunuz ben bulamadımCanim cok saol cahilligimi mazur gor jupiter saati ne oluyo
Nette varmıs Yorumcu diye bi sitede gunluk hesaplama var sitede sol tarafta "gezegensel saatler" kısmı oradan her gun hesaplarsinya bu jupiter saatine nerden bakıyorsunuz ben bulamadım
teşekkürlerNette varmıs Yorumcu diye bi sitede gunluk hesaplama var sitede sol tarafta "gezegensel saatler" kısmı oradan her gun hesaplarsin
ya bu jupiter saatine nerden bakıyorsunuz ben bulamadım
Venüs number one olmuş bu ankette :)))Anket lafi gecmis, daha once hazirlamistim. Bir adet gerekirse tekrar yeni isimler ekleyebilirim. Elden ele yayalim
https://goo.gl/OOR7Ft
Ya onu bende ilk falinda begendim gibi oldu sonra ayni cumleleri cevirip soylemis baska biri daha gonderdi hep ayni laf, vadeler bileKızlar Basirlydeki Can da iyi bir falcı gerçekten geçmişte ve anda çok iyiydi...Yani Basirlyde en çok Canı sevdim ben...Binnazda yılbaşı kredim bitsin binnaz a asla o parayı vermem kredi indirimi yapıp kaşıkla verip kepçeyle çıkartıyo bravo...Nehir 50 tl asla etmez Hüma Kemal Devrim Yakında 60 olur...Byv sitesini hiç sevmedim Yani online fal kredi bitsin benim için bitmiştir..Kredi bitirmek için bile falcı bulamıyorum düşünün artık...O paraya cafelerde gider baktırır hem gezer sosyalleşirim hem fal baktırmış olurum....
hepsine cevap verirler canım üstüne de olmazsa beni bul derler
Bende hic sevmedim oluyor canim hadi iyisin deyip yirtmaya calisangillerden
Kesinlikle zaten kavgali ayirdik yollari kendileriyle sildim uyeligi
Valla ilkay gur bunlarin hepsine ben sormadan cevap verdi katinadankiz cocuk kartina kizin olacak dedi
yok artıkkk :)) ben daha iyi bakarım ondan bana yolla sen
canım cok teşekkür ederim :)
canım cok teşekkür ederim :)Doğumgünün kutlu olsun nice yaşlara nice yıllarakzmnt
Bunu bende düşündümbu binnazdaki talha uslu sürekli profil fotosunu değştrıyo kız mı düşürüyo ne fal ayagına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?