Binnaz Abla

Kızlar okuduğumuz esmalari sadece jupiter saatinde mi okumalıyiz yoksa faydali başka saatlerde var mi

İlk defa bugün ücretli fal attım yeşilçingeneye anda iyi o valla iade edersr ecem23 e paslıcam bu arada eveline ınocak ayı için dediklerini yaşamaya başladım ama falı silmiştim saçma geldiği için ama dediği gibi ilerliyor eğer 2. Kısmı çıkarsa yazıcam .Eveline a atıcaktım ama uzakta diyor .Tellwe de Notte diye bir kız gözüme çarptı deneyen var mı ?

Ben notte'ye şimdi attım ilk sıradayım ama durumu özetler nitelikte açıkladım yani çok nokta atışı olacağını zannetmiyorum ama bilgi veririm bu arada yeni üyeyim ilk yanıtım

kzmnt mutlu yillar. Sevdiklerine nice mutlu, huzurlu ve saglikli yillara.

Bu arada benimde hic baktirasim yok tellwede ve binnazda kredilerim var ama icimden gelmiyo

eveline bende baktirmistim dur bir bakayim tutmusmu falli

kendi olayımdan yola çıkarsak Deniz daha çok detay bildi konuştuğu kızın göz rengine kadar
(gerçektende öyle) bunun dışında baya genel şeyler bildi sormadığım halde..
eftelya online dı ona attı güzel bir faldı herkes ile aynı leyi söyledi bakalım neler olacak :)

ben baktırmıştım ona kahve atmıştım sorumun üzerinden ilerlemişti fena değildi yani fiyatına göre iyiydi hatta :)

Notte ve Black Pearl88 e attım hiç denemediklerimi deniyim dedim.Yeşilçingene yine iade etmiş .Eveline oldaydı ona atıcaktım ecem23 te bozdu dediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…