Binnaz Abla

Mrb medyum selenanın maıl adresını bana ozelden bırısı atabılır mı rıca etsem sısteme gelmıyor degıl mı bır suredır

ay bu aralar geegenler cok aktif mi, astrolojiden anlayanlar var mı?
sürekli rüya görüyorum, cevremdeki insanlarda öyle

Kızlar bugün sordum, tekrarlamak gibi olacak ama güzel rüya yorumlayabilen bir falcı var mı? Genelde rüyalarımı hiç hatırlamam ama dün gördüğüm rüya baya sembolikti, kafama takıldı. Yorumlatmak istiyorum ama rüya yorumu konusunda iyi olan kim var hiçbir fikrim yok

eğer uygunsa belki pismanperi yardımcı olabilir. ya da burda yanlış hatırlamıyorsam S sunshine91 ve kzmnt yorumlayan sitelerden bahsetmişlerdi.

ay bu aralar geegenler cok aktif mi, astrolojiden anlayanlar var mı?
sürekli rüya görüyorum, cevremdeki insanlarda öyle

merkür retrosu yeni bitti. dolunay yengeçte olacak onun etkileri başladı. hareketli bu aralar yani

Silsende fal geçmişinden görünüyor mailine yönlendirince okuyabiliyorsun canım ücretli falları.

Oh my God!

MrsNorris eveline nasıl bakmış sana? Ben atacaktım vazgeçip birkerebir'e atmıştım o dönem.

simdi okudum falini öncelikle uzun ve özenli bakmis gayete anlasilir hos bir tarzi var. Fali icin 100% cikti diyemem ama tutan kisimlari var anlik durumuda iyi bilmis simdi okuyunca daha cok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…