- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
ne attın peki? secret coffe nedir ki acaba? kahve falımı?Güniçi aktif diyordu attım bakmazsa geri çekerim.
teşekkürler tatlım ay hepimize mutlu bir yıl olsun yaaa , kurtulalım beklemektenMutlu yıllar :).
şimdi hersey 20 tl diyor secrets card tarot ve secrets coffee o kdrblackpearl ben kahve fali baktirmistim ama doyurucu bir fal degildi 15 tl imis 10 tl daha verir geysuya 5 tl daha verir yesilcingeneye baktiririm
ben kahve atıyorum genelde..peki denize ne baktırmalı ? aşk? tarot? kahve?
şimdi hersey 20 tl diyor secrets card tarot ve secrets coffee o kdr
Kızlar bugün sordum, tekrarlamak gibi olacak ama güzel rüya yorumlayabilen bir falcı var mı? Genelde rüyalarımı hiç hatırlamam ama dün gördüğüm rüya baya sembolikti, kafama takıldı. Yorumlatmak istiyorum ama rüya yorumu konusunda iyi olan kim var hiçbir fikrim yok
ay bu aralar geegenler cok aktif mi, astrolojiden anlayanlar var mı?
sürekli rüya görüyorum, cevremdeki insanlarda öyle
falda çıkan zaman haberi--> sema
İlk defa bugün ücretli fal attım yeşilçingeneye anda iyi o valla iade edersr ecem23 e paslıcam bu arada eveline ınocak ayı için dediklerini yaşamaya başladım ama falı silmiştim saçma geldiği için ama dediği gibi ilerliyor eğer 2. Kısmı çıkarsa yazıcam .Eveline a atıcaktım ama uzakta diyor .Tellwe de Notte diye bir kız gözüme çarptı deneyen var mı ?
Oh my God!
MrsNorris eveline nasıl bakmış sana? Ben atacaktım vazgeçip birkerebir'e atmıştım o dönem.
olaylar dediği gibi mi oluyor peki?falda çıkan zaman haberi--> sema
Aslinda bu tarihten itibaren gelisecek durumlar var.. buraya kadar ruh halleri fln dogruydu.. umarim devami gelir cnm..olaylar dediği gibi mi oluyor peki?
ben de çok rüya görüyorum canım ama hepsi manalı değil,yorumlanmaya değmeyenler günlük rüyalar falanay bu aralar geegenler cok aktif mi, astrolojiden anlayanlar var mı?
sürekli rüya görüyorum, cevremdeki insanlarda öyle
Jupiter ne içindi canım erkek mibu arada kızlar 20.21 e kadar jüpiter saatindeyiz esma okuyacaklar varsa eğer başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?