selamlar ,eğer uygunsa belki @pismanperi yardımcı olabilir. ya da burda yanlış hatırlamıyorsam S sunshine91 vekzmnt yorumlayan sitelerden bahsetmişlerdi.
merkür retrosu yeni bitti. dolunay yengeçte olacak onun etkileri başladı. hareketli bu aralar yani
eğer uygunsa belki @pismanperi yardımcı olabilir. ya da burda yanlış hatırlamıyorsam S sunshine91 vekzmnt yorumlayan sitelerden bahsetmişlerdi.
merkür retrosu yeni bitti. dolunay yengeçte olacak onun etkileri başladı. hareketli bu aralar yani
Kızlar bugün sordum, tekrarlamak gibi olacak ama güzel rüya yorumlayabilen bir falcı var mı? Genelde rüyalarımı hiç hatırlamam ama dün gördüğüm rüya baya sembolikti, kafama takıldı. Yorumlatmak istiyorum ama rüya yorumu konusunda iyi olan kim var hiçbir fikrim yok
lebara yengeç burcu değilim canım ama her dolunay bana çok kötü geliyor!dayak yemiş gibi hastayım
Nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum.ayrıca bnde karışık rüyalar görüyorum
bu gezegen saatleri nasıl oluyor nereden bakıyoruz? mesela bi esma da günes saatinde yazıyor ama o saatleri hiç anlamıyorum. biraz baktımda her gün farklı saatlere denk geliyor takip etmek çok zor.bu arada kızlar 20.21 e kadar jüpiter saatindeyiz esma okuyacaklar varsa eğer başlasın
aynen canım niyet ettiğimiz kişi erkekse jüpiter saatinde okuyorduk bayansa mesela bir kız arkdsşımızla barışmak annemizle arayı düzeltmek gibi ise venüs saatinde okuyoruzJupiter ne içindi canım erkek mi
Canım ben burda falcıların dedikleri çıkmaz bizi sadece kandırıyorlar dediğimde bile tepki topladığım zamanlar oldu.Kaldı ki yorumcular buraları takip ediyor. olumsuz birşey söylediklerinde tepki çekeceklerini kendileride biliyor.yani biz kendi ipimizi kendimiz çekiyoruz. yer yer bazı yorumcuları fazla eleştirdiğim dönemlerde çok olumsuz düşünüyorsun,enerjimizi düşürme vs söylendi.Valla bende yorumcu olsam burayı okusam yazar çizer evlendiririm herkesleri.alırım ardından 5 yıldızımı ohhh gelsin paracıklar derim.ben bir yılımı fallarla geçirdim.zaman zaman çok umutlandım.sonuçta sana güzel yorumlar yapılıyor ve hep sonrası nasıl olacak diye meraklanıyor insan tekrardan kapılarını çalıyorsun.uzun zamandır falların çıkmadığı çok bariz ortada.kaç kişi falcının söylediği gibi gerçekleşti diyebilir.ha belki bir iki barışma haberi vardır.Ama hep diyorum istisnalar kaideyi bozmaz.bunlar tamamen tesadüfi gerçekleşiyor.Kısaca özetleyecek olursam fallar sadece hayatımızda olacak olayları bile erteliyor.enerjimizi düşürüyor. Çok şükür üç aya yakındır baktırmıyorum ve yeni yeni gelişmeler yaşamaya başladım hayatımda.Ben sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim ara arada paylaşıyorum.Yahu gerçekten fal bakıp evine ekmek alan insanlar var biri için olumsuz konuşurken bile üzülüyorum ama gerçekten bazen sinir oluyorum o çocuk sana aşık evlenmek istiyor demeleri mi lazım illa samimi değil ki bu neden bi kandırma çabası yani bırak konuyu benim sorum belli yakında çocuk sayımı da yazacaklar
Ben akıllı telefonuma uygulama olarak indirdim gezegen saatlerini bakmak daha kolay oluyor bu şekilde de bakabilirsinizhttp://www.yukselen-burc.com/istanbul-gezegen-saatleri.htm kızlar benim saatleri takip ettiğim site.Saatlerle beraber açıklamaları da veriyor ancak esmaları ve saatleri sizin netten araştırmanız gerek burda daha bilgili arkadaşlarr var onlarda bize yardımcı olur diye düşünüyorum bu gun bir okumaya başlayabiliriz
Ben akıllı telefonuma uygulama olarak indirdim gezegen saatlerini bakmak daha kolay oluyor bu şekilde de bakabilirsiniz
Var arama kısmına gezegen saatleri yazınca çıkıyor en son 2 tane ücretsiz uygulama vardı. Benim indirdiğim lunar isimliHangi uygulama canım ios için de var mı?
yok valla sorun cıkıyorBinnaz ablaya girebilen var mı?
Sanırım sorun var bende giremiyorum .. asenat gelmiş dediler bakayım dedim site çökmüşBinnaz ablaya girebilen var mı?
Gerçekten Asenat siteyi çöktürdüSanırım sorun var bende giremiyorum .. asenat gelmiş dediler bakayım dedim site çökmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?