Binnaz Abla

Ya onu bende ilk falinda begendim gibi oldu sonra ayni cumleleri cevirip soylemis baska biri daha gonderdi hep ayni laf, vadeler bile
bana hiç öyle değildi aynı cümleleri kuran Aura Ablamızdı:)) Sadece çok hızlı konuşmuş çok iyiydi fal enerji işi gerçekten demekki...

asenata ne atılıyordu? katina mı iskambil mi? bir de lale gül nasıl onuda hiç online görmüyorumda dikkatimi çekti

Kızlar son baktırdığım fallarda hayatıma biri girecekse verdikleri tarih aralıkları astrolojide belirtilen burcuma göre hayatıma birini alma potansiyelimin en yüksek olduğu zaman araklıkları sizinde öylemi yani dikkat ettiniz mi hiç

Merhaba hanimlar, sirf denemek amaciyla basirly de eftelya ya kahve gönderdim....berbat, ve çok karisik bir fal geldi (valla hiç birsey anlamadim, üç defa dinledim )

Merhaba hanimlar, sirf denemek amaciyla basirly de eftelya ya kahve gönderdim....berbat, ve çok karisik bir fal geldi (valla hiç birsey anlamadim, üç defa dinledim )
Benim o sitede baktirdigim en sacma falcilardan ilki o 2.si renandi kesik kesik sanki eklemis carpmis bicmis kaydi bi ordan bi burdan diyo

Evet banada oyle soylenmis

L livingdeath canim, sen o ikisinden baskasina baktirdinmi orada ?
Eveet cani basta begendm sandim ama sonra bi arkadasima daha ayni seyleri soyledi semih ayakkabi numaramdan tuttu soylesin boylesin dedi, sirac cok dusuk tonla konusuyo biraz sıkıcı ama onunla bi fikrim yok , renan uzun yillar kimse yok dedim diye oradan yurudu, melek karsi tespitinde iyiydi olumluydu umarim cikar bu arada karsiyi en iyi fizikide can bildi ama canin fali cok tekrar ve baskasina ayni vade ayni cumleler kurmasi gicikti hos belki hepsi oyle yapiodur bilmiyoruz. Destina evlilige bagladi tanismadigim adamla renan da oyle pembe.

Amma cok denemisim yuh bana

Kızlar bıryolun var semaya arkadasım baktırmış dun bugun buluştuk,anlattı okudum kızın falını emek verılmış ama zaman aralıkları tarıh degıl ay olarak vermış oylemı verıyo?? Ilerı tarıh vermış bıde cok duzgun yazmışş mumkunse yorum alabılırmıyım ona gore baktırıcam... artık kapanış yapıcam:) ne atıyım bıde?? Tarıhlerı boyle mı verıyo ay ısmıyle??? Temmuzla eylul arası demış... sema gercekten boylemı bakıyo? O degılmı yoksa dıe korktuk..

2 zaman dilimi verdi doğrudan ay isimleri söyledi, bana oldukça düzgün bir türkçeyle yazmıştı. ha bir de verdiği aylar evet uzak zamanlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…