Bir niyet içinse öyle diyorlar ama genel olarak içinden geldiği zamanda okunabilir. Kk da bunlarla ilgili başka forumlar var bence onlarıda okuyabilirsin yararlı şeyler var.http://esmaulhusnafaziletleri.kadin...larin-etkili-oldugu-gezegen-saatleri.html?m=1
Bu bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum. Şimdi bu esmaları illa belirtilen saatte ve günde mi okumalıyız?
bana hiç öyle değildi aynı cümleleri kuran Aura Ablamızdı:)) Sadece çok hızlı konuşmuş çok iyiydi fal enerji işi gerçekten demekki...Ya onu bende ilk falinda begendim gibi oldu sonra ayni cumleleri cevirip soylemis baska biri daha gonderdi hep ayni laf, vadeler bile
Keşke falını çekmeseydinGerçekten Asenat siteyi çöktürdü
Attım yine canım :)Keşke falını çekmeseydinkadın site çökertcek kadar ilgi görüyor
Yorumlarını bekliyoruzAttım yine canım :)
Kızlar atın asenat müsait
Deger mi ya cidden ? Okdar iyi miBende fal orucundayımOlmasam da asla 52,5 vermem sana asenat. Duydun mu beniiiiiiiiiiii
Benim o sitede baktirdigim en sacma falcilardan ilki o 2.si renandi kesik kesik sanki eklemis carpmis bicmis kaydi bi ordan bi burdan diyoMerhaba hanimlar, sirf denemek amaciyla basirly de eftelya ya kahve gönderdim....berbat, ve çok karisik bir fal geldi (valla hiç birsey anlamadim, üç defa dinledim)
Evet banada oyle soylenmisKızlar son baktırdığım fallarda hayatıma biri girecekse verdikleri tarih aralıkları astrolojide belirtilen burcuma göre hayatıma birini alma potansiyelimin en yüksek olduğu zaman araklıkları sizinde öylemi yani dikkat ettiniz mi hiç
Eveet cani basta begendm sandim ama sonra bi arkadasima daha ayni seyleri soyledi semih ayakkabi numaramdan tuttu soylesin boylesin dedi, sirac cok dusuk tonla konusuyo biraz sıkıcı ama onunla bi fikrim yok , renan uzun yillar kimse yok dedim diye oradan yurudu, melek karsi tespitinde iyiydi olumluydu umarim cikar bu arada karsiyi en iyi fizikide can bildi ama canin fali cok tekrar ve baskasina ayni vade ayni cumleler kurmasi gicikti hos belki hepsi oyle yapiodur bilmiyoruz. Destina evlilige bagladi tanismadigim adamlaL livingdeath canim, sen o ikisinden baskasina baktirdinmi orada ?
Kızlar bıryolun var semaya arkadasım baktırmış dun bugun buluştuk,anlattı okudum kızın falını emek verılmış ama zaman aralıkları tarıh degıl ay olarak vermış oylemı verıyo?? Ilerı tarıh vermışbıde cok duzgun yazmışş mumkunse yorum alabılırmıyım ona gore baktırıcam... artık kapanış yapıcam:) ne atıyım bıde?? Tarıhlerı boyle mı verıyo ay ısmıyle??? Temmuzla eylul arası demış... sema gercekten boylemı bakıyo? O degılmı yoksa dıe korktuk..
Sahi sana semanın tarihleri patladı mi. Unutmuşum ben semaya attığım falı2 zaman dilimi verdi doğrudan ay isimleri söyledi, bana oldukça düzgün bir türkçeyle yazmıştı. ha bir de verdiği aylar evet uzak zamanlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?