Binnaz Abla

evet onun tarih veriş şekli öyle, biraz garip…

"birinci zamanlama: ocak
ikinci zamanlama: nisan
bu iki aylardan birinde ya da ikisi arasında iletişim kurulması var"

aynen böyle yazıyor

ya ben ona 2 kere gittim
ilk falında kasım-ocak dedi
ikinci falında gecikme olmuş ocak-martta olacak dedi

ama aralıkta oldu, son dediği tutmadı
bi de yazdığı şeyler de çıktı diyemem. sema olmadı bana
Genede olmuş en azından

Aşk mıyıdı olmayan..arkadasıma epey olumlu bakmış hatta ben korkuyotum negatıf gelırse dıye yorum sen kahvemı atmıştın
bana yazdığı olumsuz bir kısım tutmadı kuzum… kahve+çizgi attım ilk falımda, ikincisinde ise su attım

bana yazdığı olumsuz bir kısım tutmadı kuzum… kahve+çizgi attım ilk falında, ikincisinde ise su attım
Oh ıyı olmuş kotu olan cıkmamış...su falını onerırmısın yoksa kahve yeterlımı?aşk için atıcam arkımın ılışkısı duzelıcek demış kız ınanamadı ama içindsn bı sesde barışırız dıyo halıyle bızım gıbı..bılemedım

oy kullanmadan sonuçları göremiyoruz. onu değiştirebilir misin acaba?

önermem canım :)
yeter kahve. zaten semaya ben bir daha atmam ama atacak olsam da su yerine kahveyi seçerdim

Sahi sana semanın tarihleri patladı mi. Unutmuşum ben semaya attığım falı

Çıktımı sana ?

yanıtı ikinize birden vereyim. bugün V vaselin le de konuştuk hatta. şimdi semaya ben kasım başında baktırdım, bizim sallantı dönemimiz. kahve ve çizgi falı baktı bana. anlık durumda oldukça iyiydi. dedikleri:

- sizin aranız sene sonuna kadar düzelmez, onun halletmesi gereken işleri var (düzelmedi)
- sen yakın zamanda bir patlama yaşayacaksın, o durumun ciddiyetini anlayacak (o hafta patladım)
- bu patlama sonrası uzun süreli iletişimsizlik başlayacak (aynen dediği gibi)
- iki zaman dilimi verdi. ocakta toparlanma süreci martta tamamen düzelme demişti. henüz patladı veya çıktı sayamıyorum.

ha yine söylüyorum, burada bahsedilen katakullilerden sonra kendisine güvenmiyorum. tamamen çıkarsa bir daha baktırır mıyım bilmiyorum.

Merhaba kızlar sezgi candan nereye gitti bileniniz var mı? Ekimden beri yorumu yok maille falan mı bakıyor acaba

evet mailden bakıyor.

Üzülme faldıe de geç..ben oyle yapmata calışıyorumm..bu arada semaya baktırdın mı yada sezgıye.artık soruyorum herkese yok yorumcu kalmadı(

Masalcığım bu akşam ki yorumun geldi değil mi ? Ben hala bekliyorum da meşgul görünüyor

Ben bu semayi takip etmiyordum kimle ayni hesapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…