- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Baktırdım ikisinede canım. Sezginin ilk partı patladı. İkinciye zaman var.Üzülme faldıe de geç..ben oyle yapmata calışıyorumm..bu arada semaya baktırdın mı yada sezgıye.artık soruyorum herkese yok yorumcu kalmadı(
Kuzu ben 5 gün bekledim en sonunda yeter dedim yorumlattım. İnşallah bugün yollar seninkiniMasalcığım bu akşam ki yorumun geldi değil mi ? Ben hala bekliyorum da meşgul görünüyor
Valla kuzum bende gelişme olmadığı sürece beklemenin zararı yok ama insan merak ediyor işte:)Kuzu ben 5 gün bekledim en sonunda yeter dedim yorumlattım. İnşallah bugün yollar seninkini
Kuzu ben 5 gün bekledim en sonunda yeter dedim yorumlattım. İnşallah bugün yollar seninkini
aşk kısmı olmamış mı canımKızlar siz sema dan bahsedince açıp okudum 2 ay önce attığım falimi çünkü unutmuşum ne dedigini. Is ile ilgili iki cümle birsey yazmış kadın şimdi bakıyorum evet kadın gelişmeyi bilmiş 2017 de ekonomik açıdan daha rahatlayacaksin ekonomik açıdan da kargaşa içindesiniz demiş evet yılın ilk günleri birim değiştirdim ve suan maddi ve çalışma ortamı olarak daha rahatım.
Vay bee bana da tutan bişiler olmuş
Ya ben o kadına baktırdım çok pozitif bakmış ona kalsa bu yıl ne istesem olcak süper hayatım olcak. Eğer çıkarsa süper hayatımdan selam çakarım sizlerefalsepeti eylül kim acaba 9 işi sırada bekliyor da merak ettim
Tellwe de baktırdığımda çıkmıştı az bi şey byv de baktırdığım hiç bir şey çıkmadı o verdiği geniş tarih aralıklarında bile bi şey olmadıKızlar siz sema dan bahsedince açıp okudum 2 ay önce attığım falimi çünkü unutmuşum ne dedigini. Is ile ilgili iki cümle birsey yazmış kadın şimdi bakıyorum evet kadın gelişmeyi bilmiş 2017 de ekonomik açıdan daha rahatlayacaksin ekonomik açıdan da kargaşa içindesiniz demiş evet yılın ilk günleri birim değiştirdim ve suan maddi ve çalışma ortamı olarak daha rahatım.
Vay bee bana da tutan bişiler olmuş
Kızlar bıryolun var semaya arkadasım baktırmış dun bugun buluştuk,anlattı okudum kızın falını emek verılmış ama zaman aralıkları tarıh degıl ay olarak vermış oylemı verıyo?? Ilerı tarıh vermışbıde cok duzgun yazmışş mumkunse yorum alabılırmıyım ona gore baktırıcam... artık kapanış yapıcam:) ne atıyım bıde?? Tarıhlerı boyle mı verıyo ay ısmıyle??? Temmuzla eylul arası demış... sema gercekten boylemı bakıyo? O degılmı yoksa dıe korktuk..
sema cok negatif , sizce de oyle değil mi?evet hep 2 tarih verdi bana,3 fal attım ama bana cıkmadı, cıkanı var
evet hep 2 tarih verdi bana,3 fal attım ama bana cıkmadı, cıkanı var
sema cok negatif , sizce de oyle değil mi?
Beni de evlendiriyordu bir senedir son anda R ye taktı bu ara bi sinir stres var sanırım kendisinde çok yaklaşma derimbeni evlendirip duruyor:)
Bana tam tersı cokk pozıtıf bı yorumduusema cok negatif , sizce de oyle değil mi?
Beni de evlendiriyordu bir senedir son anda R ye taktı bu ara bi sinir stres var sanırım kendisinde çok yaklaşma derim
aynen üstelik o öve öve öküz ettikleri yeni kişi meydanda yokyeni kişiyi duyunca r yapmıştı di mi sen de:)
Artık o 4 kişiyide 5 gün sonra yorumlarGünaydın kızlar
Sezginin adı burada çok geçtiği için ve binnaz'a hiç girmediği için bende kendisine fal baktırmak istediğimi söyledim.1 gün arayla toplam 2 defa mail attım.hiçbirisine yanıt vermedi!!!
Asenatttttttttdün akşam beni yine ağaç olarak telefonun başına diktin .4 kişiyi aldın baktım hala 1136 kişi ve meşgul.
Umudumu kestim başka baharda fallaşırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?