sema cok negatif , sizce de oyle değil mi?
Artık o 4 kişiyide 5 gün sonra yorumlar
aynen üstelik o öve öve öküz ettikleri yeni kişi meydanda yok
Nehirin son falından bir gelişmeyi yaşadım. Eskilerden birinden haber ve iletişim. Bugün oldu Merkür etkisi var mı hala bilmiyorum belki onun etkisiyle olmuştur.
blackpearl falcı değil iddia ediyorum enerji falan değil onun faldan anladığı yok, ecem eski özeninde olsaydı dikkate al derdim ama salllıyor milleti, geysuya baktıralı çok oldu ama anda fena değildirKızlar gerçekten fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var: Geysu, Ecem23 ve Black pearl'e baktırdım. Geysunun ve ecem'in geleceğe dair söyledikleri birbirini tutuyor ( Ecem anı ve geçmişi daha iyi tespit etti bence gerçi ). Black pearl ise biraz daha farklı şeyler söylemiş. Bu 3 falcıdan hangisi tutturabiliyor? Size çıkan var mı ?
Geysu bana dair bir seyler bildiyse ( boyle birisin su dusuncesindesin) bir o kadar da bilmedi, is ongorusu de tutmadı, askta oyleKızlar gerçekten fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var: Geysu, Ecem23 ve Black pearl'e baktırdım. Geysunun ve ecem'in geleceğe dair söyledikleri birbirini tutuyor ( Ecem anı ve geçmişi daha iyi tespit etti bence gerçi ). Black pearl ise biraz daha farklı şeyler söylemiş. Bu 3 falcıdan hangisi tutturabiliyor? Size çıkan var mı ?
Kızlar gerçekten fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var: Geysu, Ecem23 ve Black pearl'e baktırdım. Geysunun ve ecem'in geleceğe dair söyledikleri birbirini tutuyor ( Ecem anı ve geçmişi daha iyi tespit etti bence gerçi ). Black pearl ise biraz daha farklı şeyler söylemiş. Bu 3 falcıdan hangisi tutturabiliyor? Size çıkan var mı ?
Bence askla ilgili falcilar kasıyor biraz da. ya cok olumsuz olmaya calisiyorlar ya mantikli olumsuz ya cok pembe e hal boyle olunca bisey hissedemiyorlar ki sadece yuruyorlar bi yerden. En mantikli gordugum asenat bile uber sacma bir sey soyledi he tutmadı tabii ki bosuna dusuyorlar gozumuzde. Bi de kalp mevzuuları daha mı kadersel o yuzden mi goremiyorlar acabaYa bu aşk hayatıyla ilgili fallar neden çıkmıyor. İş, eğitim, sosyal çevre vs. şeyler çıkıyor aşk neden çıkmıyor
mesela Selena bana geçen sene çok yakının olan bir bayanın yardımına koşacaksın, sağlıkla ilgili bir durum olcak demişti. O hafta içinde kardeşim kadar yakın gördüğüm kuzenim doğum yaptı ve ben hastaneye gittim. Ha diyeceksiniz doğum yani illa olacak ama beklenmedik tarihte gelmişti bebek.
Arkadaş biriniz de aşkla ilgili bişeyi bilin bende. Yok! Yok! Yok!
Of bana da hep selenanın laf arasında söylediği bi ton şey çıktı esas mesele çıkmadı patladı bekleyemem artık görünen köy klavuz istemez ya da adam olacak çocuk ...den bellidir derler o misal hiç boş boş umutlananayacağımYa bu aşk hayatıyla ilgili fallar neden çıkmıyor. İş, eğitim, sosyal çevre vs. şeyler çıkıyor aşk neden çıkmıyor
mesela Selena bana geçen sene çok yakının olan bir bayanın yardımına koşacaksın, sağlıkla ilgili bir durum olcak demişti. O hafta içinde kardeşim kadar yakın gördüğüm kuzenim doğum yaptı ve ben hastaneye gittim. Ha diyeceksiniz doğum yani illa olacak ama beklenmedik tarihte gelmişti bebek.
Arkadaş biriniz de aşkla ilgili bişeyi bilin bende. Yok! Yok! Yok!
Aşk için tarıh gecmışmı pekiŞimdi semayi okudum. Özel hayat için baktirmisim beklemede ama söyledikleri hiç mümkün değil. Araya işi sıkıştırmış sormamistim ekimde ben gülüp geçmiştim. Kasımda iş sıkıntısı başladı üstesinden gelirsin demiş ama mucize üstesinden gelmek artık. O kısmı patlamış gibi diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?