Binnaz Abla

Artık o 4 kişiyide 5 gün sonra yorumlar

asenat yorumlarken yerleri silip geleyim ben
şaka bi yana asenattan vazgeçtim.şubat ayına kadar hergün fal alıp kalırsa baktırırım.sezgiyi deneyeyim dedim mailime cvp bile vermedi.kendi bilir
belki de orucum için bir başlangıç olur

Nehirin son falından bir gelişmeyi yaşadım. Eskilerden birinden haber ve iletişim. Bugün oldu Merkür etkisi var mı hala bilmiyorum belki onun etkisiyle olmuştur.

Aklıma gelmişken; pembeci olmadığını gözümüze sokmak için olumsuz kasan falcı pembeci falcıdan bile daha çok itiyor. Gerçekleri duymak istemem psikolojimi bozmak istediğim anlamına gelmiyor ve etik değeri olmayan, bu işe sadece ticaret gözüyle bakan falcılar pembeci ya da tam tersi olarak ruh halimle oynuyorlar siz de dikkat edin çoook beğendiğim falcılar bile başta sene sonuna evlilik tarihi verip sonra gömdüler. En objektif şekilde hepsini tek tek yazacağım
ps: hiçbir falda evlilik sormadım, ilişkim rayına oturmadan evlilik düşünmedim bile

Kızlar gerçekten fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var: Geysu, Ecem23 ve Black pearl'e baktırdım. Geysunun ve ecem'in geleceğe dair söyledikleri birbirini tutuyor ( Ecem anı ve geçmişi daha iyi tespit etti bence gerçi ). Black pearl ise biraz daha farklı şeyler söylemiş. Bu 3 falcıdan hangisi tutturabiliyor? Size çıkan var mı ?

blackpearl falcı değil iddia ediyorum enerji falan değil onun faldan anladığı yok, ecem eski özeninde olsaydı dikkate al derdim ama salllıyor milleti, geysuya baktıralı çok oldu ama anda fena değildir

Geysu bana dair bir seyler bildiyse ( boyle birisin su dusuncesindesin) bir o kadar da bilmedi, is ongorusu de tutmadı, askta oyle
2 kere baktirdim

kesinlikle geysu derim:) black pearl ı ıh olmadı dedikleri çok başka gelişti. ecemi bilmiyorum ama

Ya bu aşk hayatıyla ilgili fallar neden çıkmıyor. İş, eğitim, sosyal çevre vs. şeyler çıkıyor aşk neden çıkmıyor
mesela Selena bana geçen sene çok yakının olan bir bayanın yardımına koşacaksın, sağlıkla ilgili bir durum olcak demişti. O hafta içinde kardeşim kadar yakın gördüğüm kuzenim doğum yaptı ve ben hastaneye gittim. Ha diyeceksiniz doğum yani illa olacak ama beklenmedik tarihte gelmişti bebek.

Arkadaş biriniz de aşkla ilgili bişeyi bilin bende. Yok! Yok! Yok!

Bence askla ilgili falcilar kasıyor biraz da. ya cok olumsuz olmaya calisiyorlar ya mantikli olumsuz ya cok pembe e hal boyle olunca bisey hissedemiyorlar ki sadece yuruyorlar bi yerden. En mantikli gordugum asenat bile uber sacma bir sey soyledi he tutmadı tabii ki bosuna dusuyorlar gozumuzde. Bi de kalp mevzuuları daha mı kadersel o yuzden mi goremiyorlar acaba

Kızlar gerçekten fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var: Geysu, Ecem23 ve Black pearl'e baktırdım. Geysunun ve ecem'in geleceğe dair söyledikleri birbirini tutuyor ( Ecem anı ve geçmişi daha iyi tespit etti bence gerçi ). Black pearl ise biraz daha farklı şeyler söylemiş. Bu 3 falcıdan hangisi tutturabiliyor? Size çıkan var mı ?

Of bana da hep selenanın laf arasında söylediği bi ton şey çıktı esas mesele çıkmadı patladı bekleyemem artık görünen köy klavuz istemez ya da adam olacak çocuk ...den bellidir derler o misal hiç boş boş umutlananayacağım

Şimdi semayi okudum. Özel hayat için baktirmisim beklemede ama söyledikleri hiç mümkün değil. Araya işi sıkıştırmış sormamistim ekimde ben gülüp geçmiştim. Kasımda iş sıkıntısı başladı üstesinden gelirsin demiş ama mucize üstesinden gelmek artık. O kısmı patlamış gibi diyebilirim.

Aşk için tarıh gecmışmı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…