Binnaz Abla

Aynen bende artık ümidimi kaybettim. Olmayacak benim iş belli ki.

Kızlar, Geysu o zaman sadece an da iyi diyebilir miyiz? Aşkla ilgili gelecekte Geysu bildi diyen var mı?

Sema ocak ilk vade mart sonraki vade güya ama kişiliğim ile uyusmayacak durumlar öngörmüş. Bilemem yine de ama yok olmaz o fal.

Sema, soru-cevap kısmında, asıl yorumuyla celişmişti. ! Kendiyle bu kadar çelişen biri ( 10 dk once söylediğiyle ) nasıl meshur olmuş bu forumda ilginç.

Kızlar falsepetii gizem hatun dıye bırı var ıddalo yazmış ama baktıran varmı?40 tl kararsızım.

canım sen ilkaydan memnun musun?
Valla nisanda baktı falı ocak oldu kuzum ne çıkan var ne bi şey. Temmuz sonu bi daha baktı kızdı bu kdr erken fal mı atılır diye. Ama temmuz falında bi dediği çıktı. Attım ben de yine esas mesele için artık patladı desek daha doğru bi şey olacağı yok

3 sene önce piyasada kimse yokken ilkay vardı atıyordum çok iyi biliyordu. Hatta şimdi ortada dolanan yorumculardan çok daha iyidi.Arkadaşlarıma çıkıyordu. Ama 3 senedir atmıyorum nasıl bilmiyorum performansını kaybetmiş sanırım :/

Keşke çıksa be masalcan ama ne yapayım çıkmıyor bilen bilir benim en sevdiğim selenadır bu sefer o da çıkmıyor allah bana resmen gör bak benden başka kimse bilemez diyor yani

Kızlar falsepetii gizem hatun dıye bırı var ıddalo yazmış ama baktıran varmı?40 tl kararsızım.
Bence hiç deneme biraz pembeci ablamız birazda burç yorumu ortaya karışık yuvarlıyor. Ona göre geçen yıl martta hayatımın aşkını bulmam gerekiyordu 2017 nin martı geldi ne gelen var giden

Kız nesvete bunu bende bugün düşündüm ha çok yaşa

Efsu dıye bırıne attım kısacık yorum geldı gıttı 20 tl cıkarsa ozurdılerım( şubat dedı bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…