Of bana da hep selenanın laf arasında söylediği bi ton şey çıktı esas mesele çıkmadı patladı bekleyemem artık görünen köy klavuz istemez ya da adam olacak çocuk ...den bellidir derler o misal hiç boş boş umutlananayacağım
Aynen bende artık ümidimi kaybettim. Olmayacak benim iş belli ki.
Kızlar, Geysu o zaman sadece an da iyi diyebilir miyiz? Aşkla ilgili gelecekte Geysu bildi diyen var mı?
Semayla ilgili en net yorumum , ne zaman kisiligimle uyusmayacak yohartik asla yapmam dedigim birsey soylese, bi bakiyorum verdigi tarihte ayyynen yapmisimSema ocak ilk vade mart sonraki vade güya ama kişiliğim ile uyusmayacak durumlar öngörmüş. Bilemem yine de ama yok olmaz o fal.
canım sen ilkaydan memnun musun?Kızlar ilkay sırasında olan var mı dört gündür bekliyorum bir kişi bile ilerlemedi pes artık
canım bugün arkadaşım baktırdı bizzat dinledim deneme derim:)Kızlar falsepetii gizem hatun dıye bırı var ıddalo yazmış ama baktıran varmı?40 tl kararsızım.
Valla nisanda baktı falı ocak oldu kuzum ne çıkan var ne bi şey. Temmuz sonu bi daha baktı kızdı bu kdr erken fal mı atılır diye. Ama temmuz falında bi dediği çıktı. Attım ben de yine esas mesele için artık patladı desek daha doğru bi şey olacağı yokcanım sen ilkaydan memnun musun?
3 sene önce piyasada kimse yokken ilkay vardı atıyordum çok iyi biliyordu. Hatta şimdi ortada dolanan yorumculardan çok daha iyidi.Arkadaşlarıma çıkıyordu. Ama 3 senedir atmıyorum nasıl bilmiyorum performansını kaybetmiş sanırım :/Valla nisanda baktı falı ocak oldu kuzum ne çıkan var ne bi şey. Temmuz sonu bi daha baktı kızdı bu kdr erken fal mı atılır diye. Ama temmuz falında bi dediği çıktı. Attım ben de yine esas mesele için artık patladı desek daha doğru bi şey olacağı yok
Keşke çıksa be masalcan ama ne yapayım çıkmıyor bilen bilir benim en sevdiğim selenadır bu sefer o da çıkmıyor allah bana resmen gör bak benden başka kimse bilemez diyor yani3 sene önce piyasada kimse yokken ilkay vardı atıyordum çok iyi biliyordu. Hatta şimdi ortada dolanan yorumculardan çok daha iyidi.Arkadaşlarıma çıkıyordu. Ama 3 senedir atmıyorum nasıl bilmiyorum performansını kaybetmiş sanırım :/
Bence hiç deneme biraz pembeci ablamız birazda burç yorumu ortaya karışık yuvarlıyor. Ona göre geçen yıl martta hayatımın aşkını bulmam gerekiyordu 2017 nin martı geldi ne gelen var gidenKızlar falsepetii gizem hatun dıye bırı var ıddalo yazmış ama baktıran varmı?40 tl kararsızım.
Hepimiz aynı konudan muzdaripiz.. Hayırlısı olsun kuzumKeşke çıksa be masalcan ama ne yapayım çıkmıyor bilen bilir benim en sevdiğim selenadır bu sefer o da çıkmıyor allah bana resmen gör bak benden başka kimse bilemez diyor yani
Kız nesvete bunu bende bugün düşündüm ha çok yaşaKızlar benim bir fikrim var, hergün bir yada iki falciyi ele alıp o falciyla ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerimizi paylaşalım hem böylelikle birbirimize tek tek şu falcı nasıl diye sormayız, aratanlarda konuşulan falcı hakkında daha fazla bilgiye sahip olurlar.
Kotu dıyosunux okeydırr sagolcanım bugün arkadaşım baktırdı bizzat dinledim deneme derim:)
Kalp kalbe karşıymışKız nesvete bunu bende bugün düşündüm ha çok yaşa
Uydurmasyon.falsepeti eylül kim acaba 9 işi sırada bekliyor da merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?