Binnaz Abla

Kız nesvete bunu bende bugün düşündüm ha çok yaşa

Hadi yapalım süper fikir

Ama saat verelim derim. Genel de akşam 22:00 ve sonrası burda oluyor herkes mesela yarın 22:00'de X falcısı için konuşalım diye bi gün önceden belirleyelim ve o gün o saatte o falcıyı masaya yatırıp deşelim

Böylece eski fallarımıza da bakmış oluruz. Ben Elani Soylu yorumlarını aratıyordum burda bi baktım ben ona zaten atmışım O kadar fal atınca not tutmak gerekiyor

40 keremi söyledim bilemiyorum ama falcıların söylediği herşeyin tersini yaşadım.beni eski nişanlımla evlendirip durdular sürekli.ayrılık sonrası baktırdığım fallarda ise yeni kişi olacak diyenlerde bahar ayını işaret etti.özellikle Hüma sana sesleniyorum hani sıfır kilometre biri yoktu.başka biri olmazdı.benimle aynı meslek grubuna sahip biriyle buakşam bir görüşmemiz oldu.yemek yedik ve sohbet ettik.kendini öyle güzel ifade etti ki.duygularından bahsetti.tanımayı düşünüyorum.fırsat vermeye karar verdim.Kızlar bugece mutluluğun resmini çizmeye başladım.nasıl olur bilinmez sonu ama şimdilik mutluyum.

Fal sepeti Firuzen fiyatlarını arttırmış. Ben ekim ayında 40 tl ye horoskop baktırmıştım şimdi 60 tl yapmış.

bana da alakasız biri geldi site mi öyle gösteriyor 3 aydr gelenlerımı biriktirmiş anlamadım
site mi öyle gösteriyor bilmiyorum ama uzun zamandır fal atmıyordum bildiğim dışına
attım ve hayatımda böyle saçma 16 dakikalık fal görmedim sözel bir bölüm mezunuyum ve beni sayısal kaynaklı meslek sahibi yaptı...ve fal sepeti iademi vermiyor bir türlü!

Hata ediyoruz aslinda baktirmakla ama kesemiyoruz iste merakı. Ya biliyo musun umarım beklediginden daha guzel olur o kisiyle yi bi surpriz gibi girer hayatina

Aha da havada aşk kokusu Senin adına sevindim.

Hata ediyoruz aslinda baktirmakla ama kesemiyoruz iste merakı. Ya biliyo musun umarım beklediginden daha guzel olur o kisiyle yi bi surpriz gibi girer hayatina
Ben nezaman falı kestim ve Allaha sığınıp kaderime razı geldim önce iş yaşamımda yükselişe geçtim ardından bu olayı yaşadım.benim durumu buraya yazdım bir yıl boyunca okadar çok sıkıntılar çektim ki.inşallah diyorum mutluluğu budefa yakalarım.umarım sizler benden çok daha fazla mutlu olursunuz.

umarım bir gün artık hepimiz mutluluğun resmini çizmeye başlarız
senin adına çok sevindim
ama ben yoruldum be kızlar

ooooooooohhhhh nasıl sevindim anlatamam canımmm bir fal tecrubesı daha yani.Bende yaşadım bu forumdaki herkes yaşıcak yani malesef diyorum ama fal denen olay yook boş yalan (((

İnşallah tüm kalbimle bunu diliyorum.ama neolur pes etmek yok ben ne acılardan geçtim.sabrın sonu selamet

ooooooooohhhhh nasıl sevindim anlatamam canımmm bir fal tecrubesı daha yani.Bende yaşadım bu forumdaki herkes yaşıcak yani malesef diyorum ama fal denen olay yook boş yalan (((
Evet hepimiz birşeyler yaşıyoruz,iyi kötü hep bir derya yaşadıklarımız.Fallarda bir tecrübe oldu.bunuda yaşamamız gerekiyormuş.Ama bırakılması gereken yerdede bırakıp beklemek en doğrusuymuş.ben bekledim çokşükür hayatımdaki dengeler değişti.bu mutluluğum tüm bu sitedeki herkese bulaşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…