evet geysu çıktı banaantonie çıktı demişti yanlış mı hatırlıyorum?
Kızlar benim bir fikrim var, hergün bir yada iki falciyi ele alıp o falciyla ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerimizi paylaşalım hem böylelikle birbirimize tek tek şu falcı nasıl diye sormayız, aratanlarda konuşulan falcı hakkında daha fazla bilgiye sahip olurlar.
Kız nesvete bunu bende bugün düşündüm ha çok yaşa
bana da alakasız biri geldi site mi öyle gösteriyor 3 aydr gelenlerımı biriktirmiş anlamadımUydurmasyon.
Parana yazık olur
site mi öyle gösteriyor bilmiyorum ama uzun zamandır fal atmıyordum bildiğim dışınabana da alakasız biri geldi site mi öyle gösteriyor 3 aydr gelenlerımı biriktirmiş anlamadım
40 keremi söyledim bilemiyorum ama falcıların söylediği herşeyin tersini yaşadım.beni eski nişanlımla evlendirip durdular sürekli.ayrılık sonrası baktırdığım fallarda ise yeni kişi olacak diyenlerde bahar ayını işaret etti.özellikle Hüma sana sesleniyorum hani sıfır kilometre biri yoktu.başka biri olmazdı.benimle aynı meslek grubuna sahip biriyle buakşam bir görüşmemiz oldu.yemek yedik ve sohbet ettik.kendini öyle güzel ifade etti ki.duygularından bahsetti.tanımayı düşünüyorum.fırsat vermeye karar verdim.Kızlar bugece mutluluğun resmini çizmeye başladım.nasıl olur bilinmez sonu ama şimdilik mutluyum.
40 keremi söyledim bilemiyorum ama falcıların söylediği herşeyin tersini yaşadım.beni eski nişanlımla evlendirip durdular sürekli.ayrılık sonrası baktırdığım fallarda ise yeni kişi olacak diyenlerde bahar ayını işaret etti.özellikle Hüma sana sesleniyorum hani sıfır kilometre biri yoktu.başka biri olmazdı.benimle aynı meslek grubuna sahip biriyle buakşam bir görüşmemiz oldu.yemek yedik ve sohbet ettik.kendini öyle güzel ifade etti ki.duygularından bahsetti.tanımayı düşünüyorum.fırsat vermeye karar verdim.Kızlar bugece mutluluğun resmini çizmeye başladım.nasıl olur bilinmez sonu ama şimdilik mutluyum.
Ben nezaman falı kestim ve Allaha sığınıp kaderime razı geldim önce iş yaşamımda yükselişe geçtim ardından bu olayı yaşadım.benim durumu buraya yazdım bir yıl boyunca okadar çok sıkıntılar çektim ki.inşallah diyorum mutluluğu budefa yakalarım.umarım sizler benden çok daha fazla mutlu olursunuz.Hata ediyoruz aslinda baktirmakla ama kesemiyoruz iste merakı. Ya biliyo musun umarım beklediginden daha guzel olur o kisiyle yi bi surpriz gibi girer hayatina
Teşekkürler canım çok daha iyisi sizin olur inşallahAha da havada aşk kokusuSenin adına sevindim.
umarım bir gün artık hepimiz mutluluğun resmini çizmeye başlarız40 keremi söyledim bilemiyorum ama falcıların söylediği herşeyin tersini yaşadım.beni eski nişanlımla evlendirip durdular sürekli.ayrılık sonrası baktırdığım fallarda ise yeni kişi olacak diyenlerde bahar ayını işaret etti.özellikle Hüma sana sesleniyorum hani sıfır kilometre biri yoktu.başka biri olmazdı.benimle aynı meslek grubuna sahip biriyle buakşam bir görüşmemiz oldu.yemek yedik ve sohbet ettik.kendini öyle güzel ifade etti ki.duygularından bahsetti.tanımayı düşünüyorum.fırsat vermeye karar verdim.Kızlar bugece mutluluğun resmini çizmeye başladım.nasıl olur bilinmez sonu ama şimdilik mutluyum.
ooooooooohhhhh nasıl sevindim anlatamam canımmm bir fal tecrubesı daha yani.Bende yaşadım bu forumdaki herkes yaşıcak yani malesef diyorum ama fal denen olay yook boş yalan40 keremi söyledim bilemiyorum ama falcıların söylediği herşeyin tersini yaşadım.beni eski nişanlımla evlendirip durdular sürekli.ayrılık sonrası baktırdığım fallarda ise yeni kişi olacak diyenlerde bahar ayını işaret etti.özellikle Hüma sana sesleniyorum hani sıfır kilometre biri yoktu.başka biri olmazdı.benimle aynı meslek grubuna sahip biriyle buakşam bir görüşmemiz oldu.yemek yedik ve sohbet ettik.kendini öyle güzel ifade etti ki.duygularından bahsetti.tanımayı düşünüyorum.fırsat vermeye karar verdim.Kızlar bugece mutluluğun resmini çizmeye başladım.nasıl olur bilinmez sonu ama şimdilik mutluyum.
Ya süper tamda yerinde oldu.sağol canım ya.senin mutlu olduğun günde ben kendi sesimle söyleyecem söz
Evet hepimiz birşeyler yaşıyoruz,iyi kötü hep bir derya yaşadıklarımız.Fallarda bir tecrübe oldu.bunuda yaşamamız gerekiyormuş.Ama bırakılması gereken yerdede bırakıp beklemek en doğrusuymuş.ben bekledim çokşükür hayatımdaki dengeler değişti.bu mutluluğum tüm bu sitedeki herkese bulaşsın.ooooooooohhhhh nasıl sevindim anlatamam canımmm bir fal tecrubesı daha yani.Bende yaşadım bu forumdaki herkes yaşıcak yani malesef diyorum ama fal denen olay yook boş yalan(((
Ya süper tamda yerinde oldu.sağol canım ya.senin mutlu olduğun günde ben kendi sesimle söyleyecem söz
Tamamdır geçsin bakalım sen mutluluğu yakala ben inletecem bu gür sesinle siteyiHahaha kayıtlara geçsinaldım sözü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?